Przejdź do forum
Ach co to był za me...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Ach co to był za mecz:D:D:D

28 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
3,277 Wyświetlenia
Walderam

Jak Wam się podobał finał Ligi Mistrzów??
Jak skomentujecie rozstrzygnięcie??
Osobiście kibicowałem MU, ale nie mogę odżałowac tego słupka Therrego, naprawdę szkoda faceta...

27 odpowiedzi

Żal mi Chelsea. Naprawdę. 2 słupki i poprzeczka to naprawdę się załamać można...

---
Za to posłuchać Jacka Gmocha... BEZCENNE...

Walderam Autor wątku
Walderam

thened napisał
Za to posłuchać Jacka Gmocha... BEZCENNE...

Dokładnie.
Są rzeczy których kupic nie można - to będzie dla mnie największa i chyba jedyna wada Mistrzostw Europy na Polsacie - brak Gmocha, Szpaka i Szaranowicza.
"Van Der Saar poleciał jak Małysz tylko że w bok xD

magic83

ja jestem wielkim fanem MNU to sie ciesze ale prawda jest taka ze rzeczywiscie zal mi troche chelsa bo zasluzyli na zwyciestwo!! niezaleznie od wszytkiego!!

COMONE MNU!!

Grzechu

Mecz godny finalu!!! MAN UTD na zawsze:D

Riverneed

Ja na szczęście nie jestem fanem żadnej z tych drużyn, więc mogłem obejrzeć mecz w spokoju :) Ale faktycznie - to Chelsea bardziej zasłużyła na zwycięstwo. Piękny finał

A ja nie mam telewizora... :) Ale z tego, co mówicie... dwa słupki i poprzeczka... That soft is rigged. :)

Pozdro

kfas

Co to byl za mecz? Na pewno nie ma sie czym podniecac :P
Ale Kristjano widze robi sie na Beckhama karnych

bubel

kfas napisał

I znowu płakał :D

Riverneed

A strzelał prawie jak Brożek w meczu z Legią... :)

Walderam Autor wątku
Walderam

bubel napisał

kfas napisał

Krystyna zawsze płacze:D

MichaU1337

Fizoloff napisał
A ja nie mam telewizora...

Musisz zrezygnowac z tego pokera bo niedlugo dom sprzedasz ?(

Walderam napisał

bubel napisał

kfas napisał

Krystyna zawsze płacze:D

"Może to jej urok - może to Maybelline?" :P :P

Mooris

Chelsea miała wczoraj po prostu pecha - mecz na ładnym poziomie :)

galer

Jak dla mnie to mecz był dość nudnawy i kiepski.. Gdyby to nie był finał, tylko zwykły mecz w jakiejś lidze to nikt by go nie zauważył. Mój brat - kiedyś wielki fan piłki nożnej, spał po 20 minutach jak dziecko..
No i robienie z Van der Sara guru bramkarskiego bo obronił jeden strzał na 7 czy 8 karnych (choć wtedy kiedy było to potrzebne).

No ale przecież zawsze tak jest, że jak bramkarz obroni decydującego karnego, to jest on od razu bohaterem meczu. :)

Byłem za chelsea, no niestety...

Pozdrawiam

Na tym polega piękno futbolu, nie wszystko da się przewidzieć. :)

Castro080

No na to że chelsea zasłużyła na zwycięstwo to sie nie zgodzę. Słupki i poprzeczki to wszyscy pamiętają ale 3 czy 4 prawie stuprocentowe akcje Manu w pierwszej połowie to nikt nie pamięta. Mogli prowadzić z 3 do 0 w pierwszej połowie.
A mecz był zaj***ty a nie jak ktoś tam pisał nudny. Było w nim wszystko co potrzeba - gole, ładne akcje, trochę tricków no i emocje.

PS. Jestem fanem ManU ;)

Walderam Autor wątku
Walderam

Vernoon napisał
Na tym polega piękno futbolu, nie wszystko da się przewidzieć. :)

Dlatego nie gramy u bukmacherów meczów pucharowych, a jedynie ligowe:D

galer

To ja pisałem, że był nudny i zdanie podtrzymuję. Przynajmniej mnie dość znużył i nie tylko mnie, bo i braci moich.
Simoo jasne, że został bohaterem meczu bramkarz. Mi tylko chodzi o to, że komentatorzy w takich meczach często sztucznie podgrzewają atmosfere, co mnie osobiście wkurza. No bo w takim meczu, jak piłka po kilku odbiciach od obrońców trafi przez przypadek do napastnika, który strzeli gola do pustej bramki to słyszę od razu "fenomenalnie znalazł się na tej pozycji!!! niesamowicie wyczucie akcj i szósty zmysł!!!"
To po prostu śmieszne, bo taka bramka w innym meczu była by uznana za przypadkową szmatę.
Tak jakby ci piłkarze byli jakimiś nadludźmi, którzy wszystko przewidują 10 minut naprzód i zwyczajnie nie mogą mieć farta. Ja rozumiem - widowisko, show itp. ale bez przesady..
Van der Sar też "fenomenalnie wyczuł" strzał bo jest po prostu debeściarskim bramkarzem (tja..), a nikt nie zauważył, że wcześniej nie obronił żadnego karnego (w przeciwieństwie do bramkarza przeciwników).
No, ale zwyciężców się nie sądzi ;)