o Patol:)
patrzę od pewnego czasu jak z każdym kolejnym wpisem się pogrążasz...i zastanawiam się...jak za głupotę,niekompetencje i dziecinność straciłeś wibrator modka to nie przyszło Ci do głowy żeby się już nie pojawiać na stratedżi?
ale w sumie to dobrze,że jesteś bo dajesz trochę radości innym forumowiczom
Patolog ma rację.
Dzięki takim pajacom, jak MWaleń na tym forum nie jest nudno
♠_thumbsup:
Napisane przez MWaler
Dysponuje takimi srodkami ale uwazam ZE NIE MADRYM jest zakladanie sie o wiekszosc rolla tym bardziej ze nawet jezeli ja bym dal rade to istnieja takie zjawiska jak 'wypadki losowe' i huj jak w drodze na silke potraci mnie samochod (tak wiem, staram sie uwazac), a ja spedze tydzien w szpitalu i przez to przegram zaklad i po powrocie faktycznie bede musial grindowac NL2 xD.
Jeśli jesteś pewien, że wykręcisz 10bb/100h , to pewnie z samej gry uzbierasz rolla na nl10. To + ewentualny staking i nawet po przegranym zakładzie mógłbyś nadal grać nl25.
Stafu nagrał filmik
więc czekamy na filmik
zgaduje,że będą to jakieś rapsy w stylu:
na enel dwa nie jest kolorowo ale pińcet ka henduf lecimy coorva tutaj!
Pewnie nic z tego wyjdzie niezależnie jak mu pójdzie marzec. Przecież room nawet by się zgodził na to co OT byłby w stanie postawić.
Trzeba było się nie odzywać - jak zaczynasz kozaczyć to lecisz z tematem do końca niezależnie od opłacalności. Każdy ma w chuju okoliczności, wszyscy zapamiętają Cie jako MWalkower (Andrzej jak zwykle dostarcza :f_drink:). No ale trzeba mieć jaja jak King Kong a nie ping pong.
Napisane przez Panmorz
MWALEŃ JUŻ DAWNO W PORTKI NAROBIŁ.
Mimo odległości czuję smród
![]()
To pewnie z Twojej piaskownicy na NL50 oh wait...
Spoiler

Dobra już dajcie spokój - na razie temat odroczony, a po drugie w sumie nawet jak powie : "nie, nie robię tego" to już chuj, Im więcej każdy doda tym więcej tu się będzie działo a potem narzekania, że na forum same ch..owe tematy
Napisane przez Panmorz
Patolog ma rację.
Dzięki takim pajacom, jak MWaleń na tym forum nie jest nudno
♠_thumbsup:
Polemizowałbym kto zapewnił więcej "rozrywki" na forum Ty czy walerke
troche mi szkoda, że gość ma jaja jak orzeszki włoskie ,bo w pyskówce jest the best - no ale szczeniaki tak mają.:thinking:
LeborW
Grzeczniej dzieciaku i przeczytaj jeszcze raz pierwszy post. Specjalnie zalozylem temat aby w tamtym nie spamowac i zaznaczylem od poczatku ze wszystko zalezy od tego jak mi pojdzie ten miesiac na NL50.
Nie wiem, w którym momencie Cię obraziłem? Stwierdzam fakty. Kozaczyć to Ty umiesz, żal Ci dupe ściskał, że gość z NL2 zbierał propsy i nie mogłeś utrzymać języka na wodzy. Dostałeś bety od połowy forum i nagle jakieś wykręcanie się. Masz na tacy siano jakie nie zarobisz w rok i niby z palcem w dupie miałbyś wykręcić te numerki jakie zapowiedziałeś więc o co chodzi?
Raz piszesz, że za małe hourly Ci wychodzi, żeby podjąć wyzwanie. Jak się uzbierało więcej ludzi piszesz, że teraz nie stać Cię na pokrycie wszystkich betów.
Cytując klasyka(nie traktuj tego jako obraze)
"Twój mózg wysłał maila do nadchodzącej kupy, że spotkanie jest w spodniach"
No nic pozostaje wyjść z propozycją na propbet czy MWaler podejmie challenge?
Ktoś chętny na postawienie $$?
żal Ci dupe ściskał, że gość z NL2 zbierał propsy i nie mogłeś utrzymać języka na wodzy.
Tak, pozazdroscilem mu godzinowki 1,6$
Dostałeś bety od połowy forum i nagle jakieś wykręcanie się
Rozumiem ze Twoja inteligencja finansowa nie poraza ale jak mam cos "domknąć" to chce miec jak najlepszy deal.
Masz na tacy siano jakie nie zarobisz w rok
"ok"
i niby z palcem w dupie miałbyś wykręcić te numerki jakie zapowiedziałeś więc o co chodzi?
Dopowiadasz sobie historie ktora nie miala miejsca. Nigdzie nie napisalem ze jest to do zrobienia z palecm w dupie bo jest to kurewsko ciezkie wysiedziec tyle godzin przed jebanym komputerem.
Raz piszesz, że za małe hourly Ci wychodzi, żeby podjąć wyzwanie.
Przy kwocie jaka moge max postawic wychodzi hourly ktore nie do konca mnie zadowala co jest w tym kurwa dziwnego ?
Jak się uzbierało więcej ludzi piszesz, że teraz nie stać Cię na pokrycie wszystkich betów.
WYstarczy ze przyszla jedna osoba. Roommate by mogl postawic o wiele wiecej hasju wiec tu nie ma znaczenia ile betow.
Raz jeszcze napisze bo widze ze duzo osob ma problme z czytaniem.
NIGDZIE_NIE_NAPISALEM_ZE_ZAKLAD_SIE_NIE_ODBEDZIE.
Z roomatem bede sie kontaktowac po zrobieniu 100k na 50tkach na priv.
Z racji takiego spamu ze ja pierdole nie zamierzam odpisywac jednak kazdemu z osobna i odezwe sie w tym temacie dopiero jak cos ustale.
Choicaz jak sie zastanowie najchetniej przyjme zaklady od ludzi co to teraz pierdola, a nie od roomate'a ktory ma wyjebane na 9k USD.
Wiec prosze wpisywac sie dalej
Skoro jest za dużo chętnych, to po prostu zwiększ proporcje betu, 1:4 czy 1:5, ... aż do momentu gdy będzie idealna ilość $, jaką możesz postawić.
ależ muszą być szczęśliwi,że się typa z grona moderatorów pozbyli
a jakby coś to ja tę wolną posadę po waleniu mogę objąć...jako bezrobotny mam sporo czasu i ładnie bym wszystko ogarniał
Oczywiście grupa moronów przejęła temat
Ja bym mógł wejść w ten bet jak najbardziej ,oczywiście że Ci nie pyknie
pewnie z 3k mógłbym sypnąć ale musiałbym mieć pewność o tym że nie zrobisz betujących w ch***. Jakbyś był chętny uderzaj priv
Ja pewnie jako jeden z nielicznych rozumiem Twoje argumenty o tym że lepiej się rozwijać i nie chcesz betować za całego rolla ale lud hazardzistów z tego forum jest łakomy na takie kąski i nie powinieneś się dziwić.
Waleń chłopie tak jak nad ręką zanim się zagra to się myśli game plan, tak lepiej pomyśl zanim coś napiszesz.
Dojebałeś się do Stafa i jego challengu, że to że tam to, po jaki chuj ?
Piszesz, że niska godzinówka itp itd. Przecież Stafu gra, bo lubi tak jak pisał w przykładzie o piłce nożnej, że jeden gra na Camp Nou i z tego żyje, a drugi gra na orliku, bo lubi. Zawsze znajdzie się ktoś lepszy, twoja godzinówka będzie śmieszna dla Roommate.
Zacytuję jeszcze ONKAMa z innego tematu
Napisane przez ONKAM
Bardzo spoko dyskusja.
MWaler mała prośba: ty nie jesteś głupi chłopak, lubię Cię, z tego co zaobserwowałem kilku forumowiczon na priv pomagasz etc. I to sięceni, ale zastanów się czasem nad tonem swoich wypowiedzi na forum. Bo od dłuższego czasu tylko wrogów sobie przysparzasz. Niezależnie od tego co piszesz.
Napisane przez 89deny89
Ja bym mógł wejść w ten bet jak najbardziej ,oczywiście że Ci nie pykniepewnie z 3k mógłbym sypnąć
Przy jakich maksymalnych oddsach byś sypnął? 1:10 nawet ?