Przejdź do forum
Wyrobienie licencji

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wyrobienie licencji

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
595 Wyświetlenia
karakuliambro

Chciałem wyrobić licencję na oprogramowanie i do wyboru mam tylko dwa roomy, o których nic nie wiem: 888 i [treść edytowana].
Możecie coś napisać jak tam wygląda temat na stawkach do PLO25? Chodzi mi tylko o traffic, gdyż chcę jak najszybciej wyrobić licencję i spieprzać.

//Room nie jest partnerem PokerStrategy.com - SzulerPL

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
kapelusznik

888 jest popularny i trafiic jest w miarę rozsądny. Betonline to jakiś krzak :f_rolleyes:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez kapelusznik
Beton - line

skoro beton to pewnie nie wypłacają kasy :D

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Inną sprawą jest, że szkoda czasem przypisywać konto do afflita który daje ci tylko 80$ (nie wiem jakie oprogramowanie). Czasem dobrze wybrać jakiegoś krzaka i później o nim zapomnieć. 888 to chyba najszybciej rozwijający się room, z drugiej strony wpłacić gdzieś kasę i mieć szansę na jej stratę... więc lepiej to przemyśl. Z drugiej strony nie takie roomy okazały sie już niewypłacalne...

Odpowiedz
Cytat
insanepro

Pragę Cię poinformować, że w momencie gdy skorzystasz z innego affiliate nie otrzymasz możliwości naliczania SP na tym roomie oraz korzystania z promocji przeznaczonych na tą platformę.

Będzie to już nieodwracalne.
Poker Roomy rygorystycznie podchodzą do kwestii posiadania jednego konta tak jest też wy przypadku 888.com.

Sprawdź ofertę 888poker

Odpowiedz
Cytat
karakuliambro Autor wątku
karakuliambro

I tak ps już nie współpracuje z 888. A licencję już wyrobiłem na tym roomie i pożegnałem się z nim z przyjemnością - nie wiem czy poker to hazard, ale na 888 to na pewno.

Odpowiedz
Cytat