Przejdź do forum
study group PLO dla...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

study group PLO dla początkujących

11 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
985 Wyświetlenia
Andrzej1960

czy gracze PLO nie maja study group dla poczatkujacych?a może znalazła by się jakaś ogarnięta osoba która chciała by mieć pod swoimi skrzydłami początkującego w omahe zawodnika.Nie wiem jaka płynęla by dla niej z tego korzyść ale wszystko jest do ustalenia:)

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
visca

Ja jak najbardziej jestem za utworzeniem study group, oczywistym jest, że w takiej grupie byliby mniej i bardziej doświadczeni. Jeśli znajdą się chętni to ja piszę się na session review lub join.me.

Odpowiedz
Cytat

przeciez juz dawno jest :rolleyes:

chyba juz druga, tylko ruch maly, ale jest...

Odpowiedz
Cytat
visca

Jeśli cokolwiek się dzieje to jestem chętny. Kto przyjmuje?

Odpowiedz
Cytat
mat2000

Jak funkcjonuje grupa? Wrzucacie sobie tylko rozdania, czy działalnośc jest szerzej zakrojona?

Odpowiedz
Cytat
helloyoyo

tak. wrzucamy rozdania i dyskutujemy,aczkolwiem ostatnio cos cicho i trzeba nowej krwi. rozne limity. ja aktualnie teraz gram plo50, ale jest duza rozbieznosc. zapraszam na priv

Odpowiedz
Cytat
venatici

Też chętnie bym dołączył do jakiejś study group. Co prawda dopiero zaczynam przygodę z omahą i zanim zacznę coś grać chce ogarnąć jak najwięcej teorii, ale chętnie zobaczę jaki sposób myślenia prezentują inni gracze :)

Odpowiedz
Cytat

hej :) ja również z chęcią dołączyłbym do takiej grupy... holdem zaczyna mnie nudzić a w omahę kiedyś trochę pogrywałem i powoli zacząłem do niej powracać

Odpowiedz
Cytat
MrBocian

Aloha, a może zamiast tworzyć zamknięte study groups postaracie się rozpętać jakieś interesujące dyskusje tutaj na forum? Wtedy każdy chętny będzie mógł skorzystać i wrzucić swoje trzy grosze ;)

Do rozważenia!

pzdr

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr

Napisane przez MrBocian
Aloha, a może zamiast tworzyć zamknięte study groups postaracie się rozpętać jakieś interesujące dyskusje tutaj na forum? Wtedy każdy chętny będzie mógł skorzystać i wrzucić swoje trzy grosze ;)

Do rozważenia!

pzdr

+1

Odpowiedz
Cytat