czy gracze PLO nie maja study group dla poczatkujacych?a może znalazła by się jakaś ogarnięta osoba która chciała by mieć pod swoimi skrzydłami początkującego w omahe zawodnika.Nie wiem jaka płynęla by dla niej z tego korzyść ale wszystko jest do ustalenia:)
Ja jak najbardziej jestem za utworzeniem study group, oczywistym jest, że w takiej grupie byliby mniej i bardziej doświadczeni. Jeśli znajdą się chętni to ja piszę się na session review lub join.me.
Jak funkcjonuje grupa? Wrzucacie sobie tylko rozdania, czy działalnośc jest szerzej zakrojona?
tak. wrzucamy rozdania i dyskutujemy,aczkolwiem ostatnio cos cicho i trzeba nowej krwi. rozne limity. ja aktualnie teraz gram plo50, ale jest duza rozbieznosc. zapraszam na priv
Też chętnie bym dołączył do jakiejś study group. Co prawda dopiero zaczynam przygodę z omahą i zanim zacznę coś grać chce ogarnąć jak najwięcej teorii, ale chętnie zobaczę jaki sposób myślenia prezentują inni gracze
hej
ja również z chęcią dołączyłbym do takiej grupy... holdem zaczyna mnie nudzić a w omahę kiedyś trochę pogrywałem i powoli zacząłem do niej powracać
Aloha, a może zamiast tworzyć zamknięte study groups postaracie się rozpętać jakieś interesujące dyskusje tutaj na forum? Wtedy każdy chętny będzie mógł skorzystać i wrzucić swoje trzy grosze
Do rozważenia!
pzdr
Napisane przez MrBocian
Aloha, a może zamiast tworzyć zamknięte study groups postaracie się rozpętać jakieś interesujące dyskusje tutaj na forum? Wtedy każdy chętny będzie mógł skorzystać i wrzucić swoje trzy grosze![]()
Do rozważenia!
pzdr
+1