Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Rush PLO

39 Posty
19 Użytkownicy
0 Reakcje
3,871 Wyświetlenia
kevONEin

jest ktos kto to gra? w to sie w ogole da wygrywac? parodia.

38 odpowiedzi
kevONEin Autor wątku
kevONEin

eheheheh zenada :). wjebany BI za BI :). albo to jest czysty gambling i goscie, ktorzy tam maja po 5+ BI to jacys mega gamblerzy/szczesciarze albo jestem tak beznadziejmy, ze glowa mala :)

RockyRaccoon

Napisane przez kevONEin
jest ktos kto to gra? w to sie w ogole da wygrywac? parodia.

Ktoś poza poker roomem musi wygrywać prawda?

SeBiX7

grałem niedawno, nie polecam, ruletka :rage:

Bono1987

long term :P

kevONEin Autor wątku
kevONEin

Napisane przez SeBiX7
grałem niedawno, nie polecam, ruletka :rage:

+1

ale mogles wczesniej to napisac, zanim tak gleboko poplynalem :P

czekamy na rozdania w których wtopiłeś te BI i zobaczymy czy to "przypadek" czy jesteś slaby i tyle... każdy przegrywając narzeka na soft i matematyke ktora mu nie pomaga...nie chce Cie obrazic ale pamietaj ze graja miliony a wygrywaja tysiace

kevONEin Autor wątku
kevONEin

spoko spoko, za niedlugo bedzie om, to rozdania wkleje (tak, do tej pory gralem bez :facepalm: )

Sanczezzo

Ja dosc czesto odpalam zeby sie "odtiltowac" po holdemie, dla mnie jest kosior, zadonkowane 100 razy bardziej niz HE ;)

kevONEin Autor wątku
kevONEin

Napisane przez Sanczezzo
dla mnie jest kosior

a po polskiemu? :P

moze i zadonkowane, ale trzeba miec do nich anielska cierpliwosc, a mi czasami jej chyba zaczyna po prostu brakowac...

plo = mega swingi, rush = mega swingi, plo rush = ? :>

Lynx33

Słyszałem, że podobno kolega kolegi szwagra mojego kumpla zna takiego Johna z UK co kiedyś był na obozie z takim Kenem a Australii, który ma rodzinę w Niemczech i tam taki Helmut pisze z takim gościem z USA co podobno ma sąsiada, który konystentnie kręci na rushu PLO 0.2BB/100przysiadów.

EDIT: Cholera źle się czuję jak trolluję więc dodam coś na poważnie. Piszesz o tych dużych swingach jakby były czymś złym. Swing sam w sobie jest pojęciem raczej neutralnym bo może być zarówno powodem sporych porażek jak i sporych wygranych. Z niewiadomych powodów wszyscy skupiają się jednak na tym pierwszym by mieć prosty łatwy i przyjemny powód by nie czuć się źle ze stanem swoich umiejętności.

Pozdrawiam.

kosior - wypas/fajne

aonpl

mi dobrze idzie po 4 tysiącach rąk mam -9,5 BB/100rąk :f_thumbsup:

kevONEin Autor wątku
kevONEin

odkrylem tajemnice rusha plo. trzeba grac nie z premium, tylko z gownianymi rekami. wtedy sie trafia czyt. wygrywa. aha no i oplaca sie drawowac wbrew odsom srodsom dolarom itp itd. jak tak robisz, to masz gwarancje ze wygrasz. pierwsi sie dowiedzieliscie tego ode mnie, pamietajcie! :facepalm:

@up

nice score! ja mam pewnie wiecej.

kevONEin Autor wątku
kevONEin

powinienem sie cieszyc ze mistrzowie rusha plo calluja moje 3bety z QQ37 right? a z tego ze zabieraja mi stacki? wariancja? bullshit lol. sorry, ale zapewne "wyrowna sie" po miliardzie handow, a raczej tego moj bankroll nie wytrzyma... to sie zaczyna robic juz po prostu zenujaco smieszne z czym ludzie tam wchodza do gry i z czym wygrywaja :)

/koniec placzu

kevONEin Autor wątku
kevONEin

pierdole ftp i jego rusha plo lol. blazenada kurwa. blazenada i zenada.

hans101

Jezeli tak cie ruszaja swingi to zmien odmiane.
Wina głownie lezy po twojej stronie wiec zamiast wyplakiwac sie zacznij analizowac gre :)

pozdro powodzenia

whiler

imo te twoje skakanie po platformach to oznaka tiltu

pzdr,
whiler

JuelzWicco

Dziwi mnie że ten temat jeszcze istnieje O.o

A ty kevin może odpuść sobie tą PLO rush

kevONEin Autor wątku
kevONEin

Napisane przez whiler
imo te twoje skakanie po platformach to oznaka tiltu

pzdr,
whiler

na ftp sie przenioslem zeby wyrobic bonus od 1 wplaty i uzbierac na zakup OM. a jako ze stolikow 6max nie ma za duzo (polowa to shallow, czesc z ante), to postanowilem ze sprobuje z rush plo... jak widac nie wybralem za dobrze, ale coz...
generalnie docelowo wracam na starsy, pomimo ze soft jednak pasuje mi bardziej na ftp.

Napisane przez JuelzWicco
Dziwi mnie że ten temat jeszcze istnieje O.o

A ty kevin może odpuść sobie tą PLO rush

odpuszczam odpuszczam :). to nie na moje sily... ehh... najgorsze jest ze wszedzie baty dostaje czy to plo czy he... tragedii jeszcze nie ma, ale w zasadzie moj skromny br istnieje jeszcze glownie dzieki bonusowi od 1 wplaty ;)

tak podsumowujac ten moj caly 'whine':

jak najbardziej otwarcie przyznaje sie do tego, ze gram co najwyzej srednio sredniawo i moja gra ma caaala mase leakow. problem jest w tym ze wydaje mi sie ze taka gra powinna wystarczyc zeby byc na 0, czy tam na minimalny +, a jednak okazuje sie ze nie i ze mi sie chyba tylko wydaje... ;)