Trzeba przyznać, że jak na limit 25$ RUSH to niezłego stacka dorobił się Tornado52

Edit: Gość ma właśnie 592$ - i po co zaprzatać sobie głowę wysokimi limitami jak można na niskich nieźle zarabiać
Trzeba przyznać, że jak na limit 25$ RUSH to niezłego stacka dorobił się Tornado52

Edit: Gość ma właśnie 592$ - i po co zaprzatać sobie głowę wysokimi limitami jak można na niskich nieźle zarabiać
Statystyki mówia same za siebie. Kilka rozdań z nim grałem, to sprytnie je rozegrał. Ja aż takiego dobrego wyniku jak on nie osiagnałem, ale 177$, 65$ i 32$ to jak dla mnie bardzo udana sesja.
Trochę się przeraziłem jak zobaczyłem swoje statystki z ostatniego roku na pokertableratings.com - trochę narozrabiałem. Jednak powoli wracam do profesjonalnego pokera
na 2+2 byla fotka na nl10 i stack 1.5k
a tu tez ciekawa sytuacja ;D
http://www.highstakesdb.com/view-hand-history.aspx?GameID=411871
Trochę szalone to wejście z J6s. Nie wiem ile trzeba grać nieustannie, żeby osiągnąć takie rezultaty, ale jest to niesamowity wyczyn.
Ja wczoraj po 4h na PLO25 rush osiągnąłem 187$, ale to jest kropla w morzu
niektórzy gracze w ten sposób bawią się na microstawkach wchodząc z any2. pewnie dla nich ten 1k$ to 10bb...
a skad w wiecie ze to nie fake?
chodzi mi o to rozdanie ktore podeslal
tarannnn. Przeciez 2takie stacki na tym limicie to jest nie mozliwe
20-50 BB

Tu kiedyś z Mattem z forum graliśmy rusha

A tu mam tylko HH, ale też pare BI wpadło.
Full Tilt Pot-Limit Omaha, $1.00 BB (2 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
SB ($21.10)
Hero (BB) ($654.90)
Preflop: Hero is BB with 10
, A
, 5
, A
SB bets $3, Hero raises to $9, SB raises to $21.10 (All-In), Hero calls $12.10
Flop: ($42.20) 9
, K
, 5
(2 players, 1 all-in)
Turn: ($42.20) 9