Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
2,845 Posty
231 Użytkownicy
11 Reakcje
207.5 K Wyświetlenia
pomurz

Hmmm może chciał "tanio" sprawdzić z czym tak grasz :D

Odpowiedz
Cytat
yarish

Gra ktoś regularnie zoom PLO10 i może podać ilość płaconego rake'u? 10bb/100 to dużo?

Odpowiedz
Cytat
mat2000

niedużo, wyżej masz mój wynik na próbce 60k rąk.

Odpowiedz
Cytat
yarish

Ach, nie przyuważyłem :fdrink

Odpowiedz
Cytat
kacper3k

ale galfond dojebał bicka

;)

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik

Napisane przez kacper3k
ale galfond dojebał bicka

;)

azjatka jakiego ma cyca ?( ?( ?(

Odpowiedz
Cytat
variat

fuck, wiedzialem, ze nie przypadkiem zapisalem sie na silownie. wiedzialem co robie, skoro Galfond tez pakuje :D

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik

Napisane przez variat
fuck, wiedzialem, ze nie przypadkiem zapisalem sie na silownie. wiedzialem co robie, skoro Galfond tez pakuje :D

też ostatnio chodzę :D łapa musi rosnąć :pokerface:

btw, znalazłem w swoim archiwum obrazek

Zapraszam.
:fuckyeah :nh

Odpowiedz
Cytat
Paddre

Where to? :D Też tam chcę... :f_love:

Odpowiedz
Cytat

how sick it is ?

nigdy jeszcze nie byłem tak równo z ev nawet w holdema.

nawet w 2 k rąk :f_eek:

Odpowiedz
Cytat
Arystes

Skoro to jest sick, to pewnie mój wynik z ostatnich dwóch dni to norma... ;)

Odpowiedz
Cytat

twój to już w miarę normalny :D jak na omahe ale być na równo z ev. ?( toż to mniej zaszokowałoby mnie wygrana w sandaymilion :ayfkm:.

ogólnie liftime tez pod ev siedzę ale nie aż tak :P

Odpowiedz
Cytat

może mi ktoś powiedzieć jak zredukować przegrane na sd :D

z góry dzięki

Uploaded with ImageShack.us

Odpowiedz
Cytat
variat

Przesadne skupie sie na non showdown na niskich stawkach nie jest dobrym pomyslem, ale jesli mamy tam kilkadziesiat bb/100 na minusie, to jest to duzy leak. Jak sie skupic?

Kazda jedna Twoje statystyka swiadczy o tym, ze jestes conajmniej 5x za bardzo pasywny. Ogladaj materialy, pracuj nad gra i tyle. Na tym etapie nie ma zlotej rady :'zwieksz cbeta, non showdown pojda w gore!'. Poprawiaj handreadingu, gre na pf, flopie, turnie, a umiarkowane zwiekszenie agresji bedzie naturalna konsekwencja tego, ze lepiej rozumiesz gre :)

pzdr

Odpowiedz
Cytat

dzieki. moze to głupie ale dziwnie się gra jeśli 4 graczy na 6 maxie ma 90/60 i 3 bet 30%. wiec ciezko jakos grac agresywnie gdzie ludzie ci 3 barrele odpalaja jak od flopa trzymasz nut flusha

Dziś jak grałem to powiedziałem sobie ze nigdy nie bede grał oop oprócz AAxx i dobrych KKxx. i jakos wiecej 3 betował.

mam takie nieodparte wrażenie że na tych limitach grajac oop jak juz wiesz ze przegrałeś i zostaje ci 30bb to 90% graczy wklada je do puli sam sie na tym przyłapałem

grajac oop z AA99 na flopie AK2 t Q r J wrzucam do miltiway pota reszte stacka choć wiem ze 90% jestem do tyłu.

odkrylem jeszcze ze 2nd barell w hu ip w 80% jest skuteczny a jak dostaniemy reraise to mamy easy fold w przeciwieństwie do cb gdzie wiekszosc graczy ma ftfcb na poziomie 30% a fttcb 80%

Odpowiedz
Cytat
variat

Dziś jak grałem to powiedziałem sobie ze nigdy nie bede grał oop oprócz AAxx i dobrych KKxx. i jakos wiecej 3 betował.

To nie jest rozwiazanie, srly. Powiedziec to mozna sobie, ze od jutra nie jem hot dogow, ale takie wyznaczniki nie maja prawa bytu w pokera. Poker jest gra skladajaca sie z tysiaca malych czynnikow, rangeow, struktur i sytuacji.

Edukuj sie, masz duzo materialow i pracuj nad gra :)

Odpowiedz
Cytat

chodzi mi raczej o powolna zmianę gry poprzez wyeliminowanie szkodliwego czynnika jakim u mnie miedzy innymi jest call oop. jak zaczynałem to gralem cały czas call i na nutsa betowałem :facepalm:

powoli cos poprawiam ale i tak szału nie ma z nonsd

:P

Odpowiedz
Cytat

kurcze całkiem przyjemna ta omaha przy weekendzie

10bi w 2k rąk :D

troche gambling chyba ale wszyscy gracze vpip 85+ :P

Poker Stars $0.02/$0.05 Pot Limit Omaha Hi - 6 players - View hand 2086819
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

SB: $1.81
BB: $8.38
Hero (UTG): $5.00
MP: $4.36
CO: $3.75
BTN: $7.79

Pre Flop: ($0.07) Hero is UTG with T :spade: 9 :diamond: 8 :heart: 7 :heart:
Hero raises to $0.17, MP calls $0.17, CO calls $0.17, 1 fold, SB raises to $0.90, BB calls $0.85, Hero calls $0.73, MP calls $0.73, CO raises to $3.75 all in, SB calls $0.91 all in, BB calls $2.85, Hero raises to $5 all in, 1 fold, BB calls $1.25

Flop: ($16.46) 6 :spade: J :diamond: 8 :club: (4 players - 3 are all in)

Turn: ($16.46) Q :diamond: (4 players - 3 are all in)

River: ($16.46) 4 :spade: (4 players - 3 are all in)

Final Pot: $16.46
SB shows K :heart: T :diamond: 8 :diamond: Q :heart: (two pair, Queens and Eights)
BB shows 7 :diamond: 8 :spade: J :spade: T :heart: (two pair, Jacks and Eights)
Hero shows T :spade: 9 :diamond: 8 :heart: 7 :heart: (a straight, Eight to Queen)
CO shows K :diamond: 4 :diamond: J :club: 6 :heart: (two pair, Jacks and Sixes)
Hero wins $2.40
Hero wins $5.58
Hero wins $7.80
(Rake: $0.68)

Odpowiedz
Cytat
yarish

Jaki średnio volume robisz dziennie?

Odpowiedz
Cytat

zależy od stołów czy są dobre (dla mnie) :] pomiędzy 1500 a 3000 średnio 2k zagram na dzień. Jak gram jakiś turniej to zagram moze 1000 rąk

a te turki PLO 2 - 4$ to masakra same limpy

Odpowiedz
Cytat