Hmmm może chciał "tanio" sprawdzić z czym tak grasz
Gra ktoś regularnie zoom PLO10 i może podać ilość płaconego rake'u? 10bb/100 to dużo?
fuck, wiedzialem, ze nie przypadkiem zapisalem sie na silownie. wiedzialem co robie, skoro Galfond tez pakuje
Napisane przez variat
fuck, wiedzialem, ze nie przypadkiem zapisalem sie na silownie. wiedzialem co robie, skoro Galfond tez pakuje![]()
też ostatnio chodzę
łapa musi rosnąć
btw, znalazłem w swoim archiwum obrazek

Zapraszam.
:fuckyeah :nh
twój to już w miarę normalny
jak na omahe ale być na równo z ev.
toż to mniej zaszokowałoby mnie wygrana w sandaymilion :ayfkm:.
ogólnie liftime tez pod ev siedzę ale nie aż tak
Przesadne skupie sie na non showdown na niskich stawkach nie jest dobrym pomyslem, ale jesli mamy tam kilkadziesiat bb/100 na minusie, to jest to duzy leak. Jak sie skupic?
Kazda jedna Twoje statystyka swiadczy o tym, ze jestes conajmniej 5x za bardzo pasywny. Ogladaj materialy, pracuj nad gra i tyle. Na tym etapie nie ma zlotej rady :'zwieksz cbeta, non showdown pojda w gore!'. Poprawiaj handreadingu, gre na pf, flopie, turnie, a umiarkowane zwiekszenie agresji bedzie naturalna konsekwencja tego, ze lepiej rozumiesz gre
pzdr
dzieki. moze to głupie ale dziwnie się gra jeśli 4 graczy na 6 maxie ma 90/60 i 3 bet 30%. wiec ciezko jakos grac agresywnie gdzie ludzie ci 3 barrele odpalaja jak od flopa trzymasz nut flusha
Dziś jak grałem to powiedziałem sobie ze nigdy nie bede grał oop oprócz AAxx i dobrych KKxx. i jakos wiecej 3 betował.
mam takie nieodparte wrażenie że na tych limitach grajac oop jak juz wiesz ze przegrałeś i zostaje ci 30bb to 90% graczy wklada je do puli sam sie na tym przyłapałem
grajac oop z AA99 na flopie AK2 t Q r J wrzucam do miltiway pota reszte stacka choć wiem ze 90% jestem do tyłu.
odkrylem jeszcze ze 2nd barell w hu ip w 80% jest skuteczny a jak dostaniemy reraise to mamy easy fold w przeciwieństwie do cb gdzie wiekszosc graczy ma ftfcb na poziomie 30% a fttcb 80%
Dziś jak grałem to powiedziałem sobie ze nigdy nie bede grał oop oprócz AAxx i dobrych KKxx. i jakos wiecej 3 betował.
To nie jest rozwiazanie, srly. Powiedziec to mozna sobie, ze od jutra nie jem hot dogow, ale takie wyznaczniki nie maja prawa bytu w pokera. Poker jest gra skladajaca sie z tysiaca malych czynnikow, rangeow, struktur i sytuacji.
Edukuj sie, masz duzo materialow i pracuj nad gra
chodzi mi raczej o powolna zmianę gry poprzez wyeliminowanie szkodliwego czynnika jakim u mnie miedzy innymi jest call oop. jak zaczynałem to gralem cały czas call i na nutsa betowałem
powoli cos poprawiam ale i tak szału nie ma z nonsd
Uploaded with ImageShack.us
kurcze całkiem przyjemna ta omaha przy weekendzie
Uploaded with ImageShack.us
10bi w 2k rąk
troche gambling chyba ale wszyscy gracze vpip 85+
Poker Stars $0.02/$0.05 Pot Limit Omaha Hi - 6 players - View hand 2086819
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
SB: $1.81
BB: $8.38
Hero (UTG): $5.00
MP: $4.36
CO: $3.75
BTN: $7.79
Pre Flop: ($0.07) Hero is UTG with T
9
8
7
Hero raises to $0.17, MP calls $0.17, CO calls $0.17, 1 fold, SB raises to $0.90, BB calls $0.85, Hero calls $0.73, MP calls $0.73, CO raises to $3.75 all in, SB calls $0.91 all in, BB calls $2.85, Hero raises to $5 all in, 1 fold, BB calls $1.25
Flop: ($16.46) 6
J
8
(4 players - 3 are all in)
Turn: ($16.46) Q
River: ($16.46) 4
Final Pot: $16.46
SB shows K
T
8
Q
(two pair, Queens and Eights)
BB shows 7
8
J
T
(two pair, Jacks and Eights)
Hero shows T
9
8
7
(a straight, Eight to Queen)
CO shows K
4
J
6
(two pair, Jacks and Sixes)
Hero wins $2.40
Hero wins $5.58
Hero wins $7.80
(Rake: $0.68)
zależy od stołów czy są dobre (dla mnie)
pomiędzy 1500 a 3000 średnio 2k zagram na dzień. Jak gram jakiś turniej to zagram moze 1000 rąk
a te turki PLO 2 - 4$ to masakra same limpy