Przejdź do forum
OM2 upgrade czy PT4

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

OM2 upgrade czy PT4

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
678 Wyświetlenia
Nicodem0

siema, gram plo25 na krzaku, gdzie jest limit 6 stołów, więc ogólnie robię notatki i się na nich opieram. Poza tym mam włączonego HM2, który o dziwo trackuje niektórych przeciwników w omahę. Wszystko by było w porządku, tylko nie mam jak zbytnio analizować swoich rozdań, nie mogę się użalać, jak mnie EV oszukuje, itp. :]
Pytanie, czy opłaca się kupować trackera? Chodzi mi tu głównie o analizę, bo na bieżąco opieram się na notkach. I jak tak to zdecydować się na upgrade hm2 micro do om2 micro czy kupić PT4 dla micro omahy? Mam starego kompa i HM2 mi często zamula. PT4 ma jakieś mniejsze wymagania? Z góry dzięki ;)

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
kejsper

Najlepiej chyba bedzie sprobowac obu w wersjach trial i zdecydowac sie co Ci najbardziej odpowiada :)

Odpowiedz
Cytat
Karloss83

Mialem podobny dylemat poniewaz takze mam dosc slaby komp i HM2 mi strasznie zamulal. Myslac o sprobowaniu PLO zastanawialem sie upgrade HM2 czy inwestycja w PT4 omaha. Kupilem PT4 i musze powiedziec, ze roznica jesli chodzi o dzialanie PT4 a HM2 jest ogromna na korzysc PT4 - zadnych zwiech wszystko szybko/sprawnie. Jak masz slabszego kompa zdecydowanie polecam PT4.

Odpowiedz
Cytat

jak masz dobrego to też polecam pt :P

Odpowiedz
Cytat
Nicodem0 Autor wątku
Nicodem0

Dzięki za odpowiedzi, próbuję na razie PT4 i potwierdzam, że na gorszego kompa, to idealna opcja ;)

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr

PT4 w niczym nie ustępuje HM2 a w standardzie oferuje więcej opcji.

Odpowiedz
Cytat
Nicodem0 Autor wątku
Nicodem0

mógłbyś coś więcej o tych opcjach napisać? :P

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr

w podstawowej wersji ma program do robienia notatek i Leak tracker a w przypadku HM2 musisz za to dodatkowo zapłacić.

Odpowiedz
Cytat