Przejdź do forum
Od jakich stawek wa...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Od jakich stawek warto grać omahe?

27 Posty
12 Użytkownicy
1 Reakcje
4,616 Wyświetlenia
smack91
BlackMember

co tam no weź mi odp tera

Odpowiedz
Cytat
adasko99
Oldschool Grinder

kejsper:
ziomus, przykro mi ale jezeli jestes na minusie po 100k rozdan w jakakolwiek gre cashowa na micro, to musisz zaakceptowac fakt ze albo masz mase leaków albo nieswiadomie tiltujesz.

Prosze Was, ludzie kochani, dajcie spokój no :D
Przeciez nikt kto ma solidne umiejetnosci oraz wiedze, która to jest on w stanie praktycznie w kazdej sesji egzekwowac w ~90% (kontrolujac tilt) niebedzie na minusie po 100k rozdan NA MICRO

kurwa no :f_cool:

roommate1000 :
Jasne ze mozna, ale co ma piernik do wiatraka?

Zdaje mi sie, ze Wy mówiliscie o EV winrate a ja mówilem o rzeczywistym winrate.

Czy nie zorientowaliscie sie jeszcze ze ta cala smieszna linia EV nie jest w zadnym wypadku poprawnym wyznacznikiem czegokolwiek?

Odpowiedz
Cytat
roommate1000
Oldschool Grinder

Napisane przez adasko99
kejsper:
ziomus, przykro mi ale jezeli jestes na minusie po 100k rozdan w jakakolwiek gre cashowa na micro, to musisz zaakceptowac fakt ze albo masz mase leaków albo nieswiadomie tiltujesz.

Prosze Was, ludzie kochani, dajcie spokój no :D
Przeciez nikt kto ma solidne umiejetnosci oraz wiedze, która to jest on w stanie praktycznie w kazdej sesji egzekwowac w ~90% (kontrolujac tilt) niebedzie na minusie po 100k rozdan NA MICRO

kurwa no :f_cool:

roommate1000 :
Jasne ze mozna, ale co ma piernik do wiatraka?

Zdaje mi sie, ze Wy mówiliscie o EV winrate a ja mówilem o rzeczywistym winrate.

Czy nie zorientowaliscie sie jeszcze ze ta cala smieszna linia EV nie jest w zadnym wypadku poprawnym wyznacznikiem czegokolwiek?

Strasznie pierdolisz, co potwierdza moj wykres. Bylem na - wg niego przez jakies 80-90k handów, gdzie ev wr który twoim zdaniem nie jest wyznacznikiem niczego był cały czas dodatni. Później w przeciagu ~2 miesiecy przeszedlem z plo25 na plo200 więc jak widać da się być dobrym graczem, który przegrywa w omahe na większym samplu.

Odpowiedz
Cytat
adasko99
Oldschool Grinder

no offence bro, jesus fucking christ... :facepalm:

jak juz sie odstresujesz, to sklec jeszcze raz swoja odpowiedz jak bys mógl, bo zdaje mi sie ze chyba zgubiles w niej kilka wyrazów i przez to nie wiele z niej zrozumialem :coolface:

Odpowiedz
Cytat
roommate1000
Oldschool Grinder

Jestem spokojny, nazywam tylko rzeczy po imieniu bo ciezko inaczej okreslic wypowiedz goscia, ktory wkleja probke 15k handow i uwaza ze nie da sie przegrywac przez 100k handow grajac dobrze ;)

Odpowiedz
Cytat
kejsper
Legacy Member

Napisane przez adasko99
kejsper:

Rozumiem Twoje podejscie been there done that ale moim zdaniem musisz byc bardzo slaby z matematyki wyglaszajac tego typu teorie.

buziaczki i do nastepnego downswingu,
Kejsper

Odpowiedz
Cytat
adasko99
Oldschool Grinder

ja been there done that? bron boze :)
ja jestem fishem a w PLO gram rekreacyjnie :)
no racja, z matmy za dobry to ja niejestem :P

Odpowiedz
Cytat