Przejdź do forum
Manager - PLO

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Manager - PLO

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
423 Wyświetlenia
persache25

Mam takie pytanie?? Zacząlem nie dawno grac PLO na Nl10 spokojnie i sie zastanawiam czy Holdem manager jest na wyzszych stawkach i tutaj bardzo potrzebny bo wiadomo chciałbym grać przynajmniej PLO50 i sie zastanaiwam kupowac kod bo na Nl50 to bym bez niego nawet nie siadł???

2 odpowiedzi
mejsik

Jak większość odpowiedzi ta również będzie brzmieć - TO ZALEŻY.
Obecnie gram PLO50, czasem próbuje się na PLO100. Odkąd zmieniłem platformę pokerową na PKR (platforma pozwala na wyświetlanie HUD-a only one table) nie używam statystyk podczas gry. HM mam tylko do analizy gry i wyciągania wniosków już po sesjach + do sprawdzania EV w trakcie sesji.
O ile na PLO50 radzę sobie dobrze, a swoją grę opieram na notatkach, to o tyle na PLO100 tak kolorowo już nie jest. Myślę, że spowodowane jest to sporą ilością słabszych graczy na PLO50, którzy grając NL przerzucają się na PLO i błędnie oceniają siłę swoich rąk. Stąd nawet bez statystyk po kilku rękach można określić poziom gry takiego przeciwnika. Na PLO100 jeszcze nie analizowałem dogłębnie tak swojej gry (wolałbym o tym limicie zapomnieć na najbliższy czas), jednak uważam, że grając ten limit z regularsami statystyki mogą stać się o wiele bardziej efektywne i przydatne.
Jednak warto, żebyś usłyszał opinie graczy, którzy nie rozpoczynają sesji zanim nie uruchomią HUD-a, bo ja zapewne należę do niszowej grupy graczy nie korzystającej z statystk podczas gry :)
Pozdrawiam

eSGe

imo wujek google wpisujesz "Holdem menager" i wybierasz 3 podpowiedź :D omahę tęż obsługuje ;)