Przejdź do forum
Kejsper wita Was

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kejsper wita Was

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
634 Wyświetlenia
kejsper

Hej,

Jestem nowym "oceniaczem" rozdan dla microstawek PLO. Jesli macie jakies uwagi, sugestie, pytania ten watek bedzie dobrym do tego miejscem.

Mam nadzieje, ze razem bedziemy sie rozwijac i czerpac z PLO jak najwiecej radosci :)

Pozdrawiam,
Kejsper

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi

Who are you ? - pierwsze pytanie - najbardziej oczywiste.

Co grasz, jak grasz, skąd się wziąłeś.
Jesteś na razie "gościem z Marsa" i jak masz oceniać moje rozdania to chciałbym wiedzieć jaki poziom reprezentujesz, może jakiś feedback od kogoś z forum z działu PLO kto Cię zna.

Na początek tyle wystarczy ;)
Dużo werwy przy ocenach życzę :sdrink

Odpowiedz
Cytat
mat2000

Napisane przez TOMKX

Co grasz, jak grasz, skąd się wziąłeś.
Jesteś na razie "gościem z Marsa" i jak masz oceniać moje rozdania to chciałbym wiedzieć jaki poziom reprezentujesz, może jakiś feedback od kogoś z forum z działu PLO kto Cię zna.

Na początek tyle wystarczy ;)
Dużo werwy przy ocenach życzę :sdrink

+1

A i jakiej stawki bedziesz oceniał?

Odpowiedz
Cytat
kejsper Autor wątku
kejsper

Napisane przez TOMKX

Hej,

Pytanie bardzo sluszne poniewaz jestem nowa osoba na scenie PokerStrategy :)

Do oceny rak polecil mnie Destrukt z ktorym wspolnie pracowalem przez jakis czas w przeszlosci. Obecnie jestesmy rowniez w stalym kontakcie.

Z osob znanych na PS bylem rowniez na szkoleniu z mindsetu u Leszka Rumskiego.

Jestem w tym "biznesie" od okolo 10 lat, poczatkowo zajmowalem sie bukmacherka, jak widac po mojej dacie rejestracji na PS byl to zapewne czas kiedy zaczalem interesowac sie pokerem. Poczatkowo gralem turnieje, pozniej przeszedlem na gry cash FR, nastepnie NL SH zeby w koncu zaczac grac w PLO.

Jestem obecnie w sytuacji przejciowej miedzy PLO25 a PLO50. Mam nadzieje, ze wybaczycie brak wykresu - wyslalem go Marcie wolalbym jednak zeby zostal on jak na razie nieopublikowany.

Moj styl gry to klasyczny TAG 22/15, ostatnio pracuje nad pulami 3betowanymi i hand readingiem.

Bede ocenial rozdania do PLO10 wlacznie i mam nadzieje, ze energii i czasu starczy a moja wiedza bedzie Was zadowalala :)

pozdrawiam,
Kejsper

Odpowiedz
Cytat