Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Źle się dzieje.

105 Posty
52 Użytkownicy
0 Reakcje
19.9 K Wyświetlenia
KudlatyPL
PokerStrategist

ja mam wapno w dobrej cenie
jak by trzeba było kogoś zakopać :f_rolleyes:

a serio to odpowiedzi Administracji, to jakiś dżołk

Jeżeli obejrzałeś już wszystkie filmy dostępne dla brązu i przeczytałeś wszystkie artykuły, być może dobrym pomysłem byłoby wyrobienie statusu srebrnego. W ofercie dla srebra na pewno znajdziesz materiały, które Cię zainteresują, a zdobycie 100 StrategyPoints nie jest takie trudne.

:facepalm:
ludzie oczekują logicznych i składnych agumentów a dostaję regułkę z Orange :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
mustang0018
Poker Player

kolega niżej szacun, dobrze że ktos czasami madrego napisze

Odpowiedz
Cytat
luckywin85
PokerStrategist

Marto, ułagadzasz nas za każdym razem jak nam się coś nie podoba ogólnikami, że wszystko jest extra, że jest super, a prawda jest całkiem inna.
Przykład: Napisałaś, że w teorii drugi kapitał jest dostępny dla każdego, ale w praktyce, jest on dostępny dla nikogo. Pisałem kilka maili z prośbami o drugi kapitał, wręcz wypracowania, podania z listem motywacyjnym i lipa.
Warunki przyznawania są tajne, ale chyba się domyślam dlaczego - przyznajecie takie kapitały ludziom, którzy sie spłukali, zniechęcili do pokera, chcą zamknąć bloga, skończyć z tym, to wtedy dajecie, żeby go znowu wciągnąć. A jak mi np dobrze idzie i z 40 euro zrobiłem 300, to też chętnie bym taki drugi kapital dostał, żeby go pomnażać na kolejnym roomie i tłuc dla was ten rakeback w jakże niekorzystnej proporcji PS>gracz. Bo jak wiadomo można spokojnie dostać 60%rb poza pokerstrategy i zamiast statusików co wygasają po miesiącu albo głupich promocji mieć realny pieniądz. Dlaczego piszę głupich promocji? Bo już kiedyś pisałem, że loteria sidekick ma wartość około 6centów dla 1 losu, ale przekonujecie, że ten program daje (w teorii) mnóstwo korzyści.

Nie robiłbym takiego hejtingu, (ale to jest po prostu feedback) gdybyście stali w imieniu naszych interesów, a już dzisiaj napisałem w dziale bet365, że mamicie nas promocjami, systemami VIP, co chwila któryś room okazuje się jeszcze lepszy i jeszcze tańszy, a nigdzie na tej stronie nie ma tabelki, która porównywałaby wszystkie roomy pod względem tego ile płacimy rake, gdzie więcej, a gdzie mniej. Takie coś to nie jest uczenie nas strategii pokerowych, tylko marketing wycelowany prosto w nas, żeby nas ogłupić.

Więc zamiast kolejnego artykułu, newsa, który ma przyciągnać trolli i fishy do tej strony, zróbcie porównanie ile gdzie płacimy rake.
Tak tak, zaraz usłyszę, że struktura rake jest tak zróżnicowana, że nie da się tego obliczyć.

Porównajcie ile rake płacimy, gdy stakujemy się all in, grając SSS, MSS, BSS. Jeśli gdzieś można się wkupić za ponad 100bb, liczmy BSS dla 100bb oraz za wszystko, czyli jak np na nl2 można się wklupić za 5$ tez to policzmy
Dla limitów: nl4/nl5, nl10, nl20/25, nl50, nl100, nl200, nl400/500, nl1000.
Zróbcie takie porównanie dla nas, w którym będą kwoty wpłaconego rake dla takich stakowań i ile to jest procentowo. Ja nie będę nad tym siedział cały dzień lub dłużej, ale WY możecie to zrobić dla nas, klientów tej strony, bo to my wpłacamy rake, a to jest wasza praca. Czekam na takie coś, ciekawe czy się doczekam, pewnie dostanę zaraz zdawkową odpowiedź napisaną w 3 minuty, że niestety, ale byłoby to niemożliwe, bo rake się często zmienia itp bla bla bla.

Marto pomogłaś mi przy sprawdzeniu pewnej promocji ostatnio, więc nie mówię, że wszystko robicie źle. Ale pamietasz swoje "dziwne" pytanie do ostatniego newsa o szybkim pokerze?

"Zapewne wielu z Was gra wariant fast fold, czy jest to bardziej opłacalne? Jakie macie doświadczenie w tym temacie?"

Czy zauważyłaś, że nikt na nie nie odpowiedział, bo było ono zadane tylko po to, aby zagaić jakąś bezsensowną dyskusję? TAK, jest to bardziej opłacalne, jeśli chcesz już spasować rękę, a nie doszła jeszcze do Ciebie kolejka, proste i oczywiste, że oszczędzamy dzięki temu czas. Pytanie było takie, jakbyś nigdy nie grała w pokera, nie wiem czy grałaś czy nie, ale po tym pytaniu mam wątpliwości, chyba raczej jesteś z działu marketingu, promocji i żeby klienci waszej firmy byli szczęśliwi i ulepszali swoją grę dzieki narzędziom pokerowym typu sidekick, dających w teorii mnóstwo korzyści bo program ten jest w dziale pokertools, co jest nieoderzeczne, bo nie jest to żaden tool.

Więc ja się pytam, czy będzie takie zestawienie płaconego rake dla wszystkich roomów i nie chodzi mi o żadne rake race kalkulatory porównujące super extra promocje i rake race'y, tylko żeby porównać gdzie płacimy więcej, gdzie mniej, a systemy vip i promocje są opisane więc to już sobie będzie można obczaić, ale będzie wiadomo gdzie nas najbardziej kroją, a gdzie najmniej.

Skoro w teorii kapitał jest dostępny dla każdego, to ja chciałbym w praktyce z niego skorzystać. Poproszę o drugi kapitał startowy. Tamten przewaliłem, to co teraz mam ugrałem z własnej wpłaty i chciałbym pograć na kolejnym roomie, bo jak wielu tutaj chciałbym utrzymywać się z pokera. Dostanę kapitał, szybciej wejdę na wyższe limity, zdobędę dajmenta lub black membera i będę wartościowym członkiem społecznosci.

Nie piszę tego, żeby się wyżalić, tylko, żebyście coś pozmieniali, bo irytujące są takie pytania o profitowość przycisku fast fold..

Jeśli gdzieś przesadziłem, to czekam na feedback do mojego wypracowania, bo trochę się nakręciłem pewnymi sprawami które się dzieją na tej stronie.

Pozdrawiam całą radę pedagogiczną naszej szkoły pokerowej strategii :heart:

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr
PokerStrategist

Przykład: Napisałaś, że w teorii drugi kapitał jest dostępny dla każdego, ale w praktyce, jest on dostępny dla nikogo. Pisałem kilka maili z prośbami o drugi kapitał, wręcz wypracowania, podania z listem motywacyjnym i lipa. Warunki przyznawania są tajne, ale chyba się domyślam dlaczego - przyznajecie takie kapitały ludziom, którzy sie spłukali, zniechęcili do pokera, chcą zamknąć bloga, skończyć z tym, to wtedy dajecie, żeby go znowu wciągnąć.

Tu się niestety nie zgodzę. Nigdy się nie spłukałem a kapitały dostałem bodajże 3. Procedura jest prosta jak konstrukcja cepa. Prawdopodobnie wystarczy przez chwile nie grać na podpiętym roomie.

Odpowiedz
Cytat
luckywin85
PokerStrategist

Mam podpiętych kilka roomów i nie gram na wszystkich. NA niektórych od bardzo dawna. Na party ostatnio wróciłem, bo jakiś bonus od nich dostałem do wyrobienia, ale żeby go wyrobić wpłaciłem własną kasę. Mimo to nie dostałem żadnego kapitału ani takiej propozycji, mimo, że się dopytywałem, prosiłem. A dostać 2 dodatkowe kapitały, to już w ogóle byłoby marzenie. Może za mało rake generuję? Ale w końcu złoto mam, więc chyba nie jest źle..
Więc dla mnie to nie jest takie proste bo próbowałem i nic..
Może w poprzednim poście trochę przesadziłem z tą krytyką, ale naprawde brakuje mi tego porównanai o którym mówiłem i kapitału dodatkwoego, którego teraz bym tak nie przewalił, bo wtedy mój skill był ujemny, a teraz już cośtam mi wychodzi i mój winrate jest bardzo mały, ale dodatni, więc ten kapitał na pewno by zaprocentował tym, że pieniądze byłby u gracza pokerstrategy, a nie wyfrunęłyby po kilku chwilach, dodam, że stosuję bardzo konserwatywny bankroll managment.

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr
PokerStrategist

Ja gdy dostawałem kapitały nie grałem na ŻADNYM podpiętym koncie.

Odpowiedz
Cytat
luckywin85
PokerStrategist

to by się zgadzało, że dają tym, którzy rezygnują z gry pokera, lub po prostu odchodzą do konkurencji (ale dla PS to nadal wygląda jakby zrezygnowali) i sami zgarniają większy rakeback np 60%, zamiast 30% na roomach podpiętych pod PS. Jako ciekawostkę dodam, że moim zdaniem gra na roomach spoza pokerstrategy jest profitowa, właśnie dlatego, że nie ma tam tylu ogarniajacych graczy, którzy uczą sie na PS.

Odpowiedz
Cytat
k4m13n
BlackMember

.

Odpowiedz
Cytat
queristo
PokerStrategist

Napisane przez luckywin85
Pytanie było takie, jakbyś nigdy nie grała w pokera, nie wiem czy grałaś czy nie, ale po tym pytaniu mam wątpliwości, chyba raczej jesteś z działu marketingu, promocji

Granie w pokera nie jest konieczne do tego, aby być dobrym adminem na PS.

Więc ja się pytam, czy będzie takie zestawienie płaconego rake dla wszystkich roomów i nie chodzi mi o żadne rake race kalkulatory porównujące super extra promocje i rake race'y, tylko żeby porównać gdzie płacimy więcej, gdzie mniej, a systemy vip i promocje są opisane więc to już sobie będzie można obczaić, ale będzie wiadomo gdzie nas najbardziej kroją, a gdzie najmniej.

http://www.pokertableratings.com/poker-rake-analysis/no-limit-hold'em

Napisane przez Edziorrr
Procedura jest prosta jak konstrukcja cepa. Prawdopodobnie wystarczy przez chwile nie grać na podpiętym roomie.

Właśnie tak. Przez ostatnie pół roku regularnie miałem złoto. W sierpniu zostałem brązem i zaraz dostałem maila z ofertą kolejnego kapitału startowego (to już chyba czwarty :f_biggrin: ). Poprzednie oferty też chyba dostawałem w czasie kiedy akurat miałem przerwę od pokera, chociaż wtedy chyba nie reagowali tak szybko i trzeba było dłużej poczekać na ofertę darmowego kapitału.

Odpowiedz
Cytat
luckywin85
PokerStrategist

Dzięki za podpowiedzi, ta tabelka na pewno mi się przyda, już mi ktoś ją kiedyś pokazywał, ale mnie by bardziej interesowało od rake w bb/100 po prostu jego wysokość po zestakowaniu się 2 graczy i ile to w procentach.
Wiem, że rake nei jest liczony w %, tylko są przedziały, capy itd, więc takie coś nie byłoby miarodajne, ale byłoby dla mnie przydatne.. Ale skoro inni użytkownicy inaczej sobie z tym radzą, to może nei jest to takie na maxa potrzebne, choć dziwi mnie, żę przy opisach pokerroomów nie podają kosztów rake, a cały system vip rozpisują..

Nie trzeba grać w pokera, żeby być dobrym adminem... nie chce mi się wykłócać, może i racja, w końcu podobno profesjonalny dealer sam nie bierze hehe... ;)

ale Marta, nie myśl, że ja Cię nie lubię, czy co, tylko napisałem feedback, że to pytanie o przycisk quick fold nie wniosło nic ciekawego do dyskusji i tyle, już mówiłem, ze byłaś też dla mnie pomocna, i nie napisałem, że jesteś złą adminką, to PS już po prostu ma taką politykę odgórnie.

Co do kapitału startowego, czy jak dostaliście propozycje, rozumiem, że wypłaciliście kasę z roomów i były puste?

Dobrze się domyśliłem, że dlatego nie zdradzaja tych procedur, chodzi im o przytrzymanie gamblerów, bustoli, tych co zwątpili i fishy, a nie o pomoc w rozwoju wygrywającym graczom. No cóż, taka polityka.. To znaczy.. strategia _grin:

Teraz to już konkretnie musiałem podpaść, ale może jednak się nade mną zlitują i coś dadzą kiedyś..

Odpowiedz
Cytat
queristo
PokerStrategist

Co do kapitału startowego, czy jak dostaliście propozycje, rozumiem, że wypłaciliście kasę z roomów i były puste?

Nie trzeba nic wypłacać. Niby skąd affiliate miałby znać stan Twojego konta na poker roomie? Liczy się tylko to, że przestajesz nabijać rake dla PS.

Dobrze się domyśliłem, że dlatego nie zdradzaja tych procedur, chodzi im o przytrzymanie gamblerów, bustoli, tych co zwątpili i fishy, a nie o pomoc w rozwoju wygrywającym graczom. No cóż, taka polityka.. To znaczy.. strategia _grin:

Chodzi raczej o zatrzymanie graczy, którzy są w stanie nabijać odpowiednie ilości rake dla PS (więc raczej wygrywających).

Odpowiedz
Cytat
nieprzysiadalny
Poker Player

No proszę ..... otwieram sobie e-maila, a tam taki kwiatek od PS:

Drogi nieprzysiadalny,W tym mailu chcemy przypomnieć Ci, że możesz otrzymać dodatkowe 50 $ kapitału startowego na Poker770 od PokerStrategy.com.Oferta 50 $ jest ważna jedynie do końca tego miesiąca, a żeby móc z niej skorzystać, nie musisz zdawać żadnego quizu.Po prostu zarejestruj się na Poker770 za pomocą linku PokerStrategy.com, a następnie podaj swoją nazwę użytkownika z Poker770 na naszej stronie.Nie przegap szansy - odbierz swój dodatkowy darmowy kapitał 50 $ przed końcem miesiąca.

:D

Szkoda tylko że w niepamiętnych czasach założyłem konto na tym roomie dla jakiegoś fajnego freerola. :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
ladyPL
PokerStrategist

jesli sie interesujecie kolejnymi kapitalami startowymi, to prawda jest, ze ps przyznaje je gdy przestajemy grac na danym roomie.
ja dostalam drugi kapital kiedy przestalam generowc rake na podpietym roomie.
na kolejnym roomie, zanim go opuscilam malo co gralam i dostaje maile z propozycja trzeciego kapitalu.

Odpowiedz
Cytat
zmkpr0 Autor wątku
zmkpr0
PokerStrategist

Urbi kiedyś napisał:

Nie wiem ilu z was pamięta to forum za czasów gdy pojawiali się Filip, Kasia i Kuba, czyli mniej więcej dwa lata temu, z drobnym hakiem. Rozrosło się ono niewyobrażalnie, dość powiedzieć, że rąk wrzucanych do oceny jest 5x więcej niż wówczas, postów pisanych dziennie równiez kilka razy więcej, a mimo to forum zachowuje cały czas spójność, widać ze panuje tu porządek, że wszystko jest przeprowadzane z myślą, widać ogromny skok w jakości (...)

Jeśli chodzi o spójność forum, to uważałem, że jakiś czas temu wszystko szło w fajnym kierunku, była jakaś potrzeba to się zakładało temat, Jakub albo Kasia mówili, że spoko i było ok. Albo nawet jak nie mówili spoko to chociaż nie miało się wrażenia, że rozmawiasz z automatem.

A jednak ktoś ich zwolnił. Ogólnie z perspektywy czasu mam wrażenie, że w PS zdarzyło się coś niedobrego w czasie zbliżonym do zwolnienia poprzednich adminów. Zamiast iść fajną drogą to PS stało się - jak już ktoś tu napisał - bezosobowym korporacyjnym botem. Nie uważam, żeby to była wina Marty i madavastera. Sadzę, że robią to co robią bo ktoś na górze podejmuje mnóstwo głupich decyzji a oni muszą tego bronić.

Wiadomo, że podstawowym celem PS jest zysk, a nie nasze zadowolenie, ale to chyba nie jest dobra droga do tego. Wypada chociaż sprawiać wrażenie, że rzeczy robione są z głową.

Jeśli chodzi o mnie to tylko piszę to co zauważyłem. Całkiem lubiłem ps i odnoszę wrażenie, że kiedyś wszystko szło w lepszym kierunku.

Odpowiedz
Cytat
A1varo
Poker Player

+1,
Zwłaszcza że zawsze podkreślano jako jedną z głównych przewag PS nad konkurencją "community" - teraz chyba zapomniano

Odpowiedz
Cytat
zenderr
PokerStrategist

panowie i panie wy nie rozumiecie podstawowego problemu tutaj ...

kazdzy z was ma w wiekszosci racje ....

Problem jest tutaj innej natury
to korporacja a przypuszczam ze kazdy z was wie jak dziala korporacja ...
przyklad poprzednikow wycisna kazdego jak pomarancze i zmiana na nowego tanszego i chwilowo kreatywnego albo i nie ....przyklad poprzednich adminow....

poker idzie w kierunku jakim idzie w sensie spada ilosc graczy spada zainteresowanie i dostepnosc w wielu panstwach a co za tym idzie spadaja dochody ...
a jakbys byl wlascicielem to masz opcje samemu zarzadzac lub wynajac dobrego menagera ...
co w takim wypadku moze zrobic menager ...
ja ci powiem jak to wyglada z mojego pkt widzenia .....
jak czytam raport danej firmy to widze w jakim kierunku firma sie rozwija czy przez akwicyzje rozwoj organiczny czy tez przez ciecie kosztow
masz raport czytasz cyferki widzisz czy obroty wzrastaja czy spadaja co sie dzieje z kosztami jak wyglada sprawa dochodow przed i opodatkowaniem ...w tym wypadku skoro rynek sie kurczy jedyna opcja jest ciac koszty ... lub jak kto woli zaciskac pasa liczac ze przyjdzie lepsze jutro albo powolona agonia....

w tym wypadku tak naprawde nie widze innej opcji dla menagera skoro rynek sie kurczy co on moze zrobic zachecic kogo coraz mniejsza ilosc graczy ??
ze niby co przyjda nowi gracze i beda stukac rake jak kazdy w miare ogarnieta jednostka jak poczyta co sie dzieje to pierwsza mysl jaka mu nachodzi to ...
po co czas angazowac i sie ksztalcic jak sytuacja globalna poki co tak kolorowo nie wyglada oczywiscie sa tam jakies przeblyski etc... ale narazie jest jak jest ....

wiec po co menager ma palic pieniadze jak tak naprawde i tak ludzie za bardzo wyjscia nie maja ....

cisniecie ludzi ktorzy tak naprawde sa marionetkami w tej calej korporacji ...
staraja sie jak moga ale wiadomo ze sa ograniczeni poprzez redukcje kosztow za duzego pola manewru nie maja wiec co od nich chcesz uslyszec ??
prawde ci napisalem i kazdy ogarniety w miare powinien sie domyslic jak jest .....

Nie bronie tutaj nikogo bo uwazam ze jakbym bil takiego rake jak wiekszosc z was to mialbym prawo do wymogow choc wiem ze szkoda by bylo mich nerwow na to bo co to zmieni ...
z korporacja nigdy nie wygracie ani ludzie w niej pracujacy....
wiec uwazam ze szkoda waszych nerwow ...

Sad but true!!

w jakim kierunku forum to idzie to kazdy wie i nie ma co plakac bo widze ze i tak to nic nie zmieni ....

Odpowiedz
Cytat

+1 zenderr

Takie są niestety realia. Większość ludzi tutaj nie wie jak działają takie korporacje. Czas pokera minął (przynajmniej chwilowo). Generalnie tendencja w pokerze jest mocno schyłkowa. Wystarczy spojrzeć na statystyki google które dobrze obrazują zainteresowanie tematem:
Google Insights

Firma też się zmienia. To już nie jest tylko pokerstrategy, odpalili projekt tradimo, słyszałem o healthstrategy etc. Generalnie firma olewa pokera i idzie w branże gdzie ma szanse na większe profty i lepszy rozwój.

W pokerstrategy sytuacja jest prosta, rynek się kurczy w gigantycznym tempie, firma nie widzi sensu w rozwoju ( bo koszt akwizycji graczy> potencjalne zyski w tym momencie). Do tego pokerroomy nie są już więcej zainteresowane typem graczy jaki im oferuje pokerstrategy (czyli grinderów).
Firma więc tnie koszty gdzie się da i stara się kręcić jak największy profit póki może.

Zaoszczędzona kasa idzie na inwestycje w inne dziedziny. To tak jak np. ze sporą częścią znajomych którzy grali fix limit który obecnie już jest prawie martwy. Większość która gra for living zaczęła grać w MTT albo Omahę bo nauka Holdem cash,które samo umiera było dla nich idiotyczne.
Tak samo jest z sytuacją tutaj, inwestowanie w pokerstrategy nie ma sensu bo relacja profit-koszt jest bardzo zła. Po co inwestowac kasę w biznes ktory umiera??

To nie jest problem tylko polskiej społeczności takie same rzeczy dzieją się w angielskiej czy niemieckiej.

Odpowiedz
Cytat
queristo
PokerStrategist

Nie wszystko da się zwalić na oszczędności (np. ostatnie zmiany na forum). Poza tym PS ma ewidentny problem z komunikacją z użytkownikami. Jeśli problemem są spadające przychody, to dlaczego admini nie podejmą otwartego dialogu, przedstawiając aktualną sytuację i w racjonalny sposób tłumacząc potrzebę zmian? Chodzi o coś typu: niestety sytuacja na rynku pokera jest trudna, przychody spadają, dlatego musieliśmy ograniczyć budżet o X% i tu można by rozpocząć dyskusję na temat kierunku zmian. Zamiast tego dostajemy marketingowy bełkot o optymalizacji produkcji poprzez ich skrócenie i jednocześnie otrzymujemy zapewnienie, że ilość materiałów nie ulegnie zmniejszeniu. Gdy okazuje się, że ilość jednak została zmniejszona, pojawiają się kolejne bajki o jakichś problemach technicznych i że tak na prawdę ilość nigdy nie była celem, bo PS skupia się na jakości. Mniej więcej w tym samym czasie ta sama sekcja PS wypuszcza filmy szkoleniowe z rażącymi błędami merytorycznymi lub z fatalną jakością dźwięku (co z resztą znajduje odbicie w ich ocenach).

Odpowiedz
Cytat
rootpl
Oldschool Grinder

1. Spoko, ale co to ma wspólnego z wywaleniem kilku subfor ? Równie dobrze moderator, który ogarnia dział Poker mógł by ogarniać te poprzednie wszystkie razem, bo przecież na jedno wychodzi [?]

2. Jest źle, ale może być tylko lepiej FTP, ZYNGA, może gracze z niektórych stanów USA wrócą ? Tylko kto się wtedy będzie rejestrował np. na ZYNGĘ przez PS ? Dopiero jak przyjdą dobre czasy to PS zrozumie swój błąd jak na forum będą pustki, a starzy użytkownicy, którzy będą niezależni na innych poker roomach będą kosili nowych z PS, żeby Ci nie generowali za dużo raku dla firmy hehe

3. Może FTP pozwoli po wypłacie zamknąć konto i założyć nowe bez podpięcia do ludzi, którzy ściemniają i walą kity ?

4. Gorzej dla PS chyba już być nie może, a może i może ?

Nie znam obecnej sytuacji z ftp i zyngą, ale w przyszłym roku powinno się chyba wszystko wyjaśnić...

Odpowiedz
Cytat
zenderr
PokerStrategist

mentalnosc kolego mentalnosc ....

tutaj mi sie przypomina sytuacja ze nawet jakbys ksiezniczke [Treść wyedytowana] to i tak bedzie narzekala ze cos jest nie tak bo kobiety jak ma nawet dobrze i tak bedzie szukala dziury w calym ....taki skecz fajny byl na temat calej prawdy o kobietach....

tak samo to sie tyczy mentalnosci nas jako polakow .....

do tego dochodza frustracje typu bad beat etc...

i zaczyna sie jatka na calego .....

cale to forum schodzi na psy bo kazdy narzekac uwielbia i marudzic....
no ale przeciez placisz rake to masz prawo kolego ....
hee

ciekaw jestem co robi zwykly kowalski i do kogo sie zali jak nas rzad i z jakim skutkiem bo kradna wasze pieniadze w bialy dzien to przez fundusze emrytalne prywatyzacje rentownych spolek zus etc....

i co mozesz ano nic ...spytaj taty lub mamy co robi w takich sytuacjach ...

i co idziesz na forum wyzalasz swoje frustracje bo to ci tylko zostalo ale zawsze mozesz uargumentowac to ze chcesz zmian i zeby byly one lepsze...

jeden sie obraza na drugiego wyzywa etc to forum sie powoli zamienia w bande dzieciakow co krzycza na prawo i lewo co to sie im nalezy bo on placi rake ...

szantazowanie ze odejda poodpinaja wszystkie konta od rake(lol) ...etc..

sytuacja globalna jest jak jest pokera cisna ..fishow coraz mniej regowie ciagle sie ksztalca zeby cos wycisnoc affiliates coraz mniej oferuja , rynek sie kurczy ...

polak zmian nie lubi a jak ma gorszy dzien do tego pare bad beatow lub swing od dluzszego czasu to co tam place to moge sobie pojechac czemu nie bedzie mi lepiej ...

To wy tworzycie ta spolecznosc a nie admini....

Co do ocen jedni beda zadowoleni inni nie wszytkim nie dogodzisz...

//proszę o bardziej kulturalny język - Marta

Odpowiedz
Cytat