Przejdź do forum
treningi : problem ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

treningi : problem z dźwiękiem

44 Posty
18 Użytkownicy
0 Reakcje
11 K Wyświetlenia
insanepro
Elite Grinder

Napisane przez emomaniac
Jako że nawet świeże tematy odnoszą się do tego wątku to pozwolę sobie napisać tu jeszcze raz.

Najpierw deinstalacja starego - http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html

Potem instalacja nowego (pomaga dla XP SP2 -3, które miały ten problem) ; stara wersja (10.3.~~, ale jeśli mi pomogło i dział bez zarzutu, to czemu "się nie podzielić"

Mój up - http://www.mediafire.com/?x2cdzp304akfccd

Wielkie dzięki!

Ostatnio myślałem, że to naprawiłem (problem rozwiązał się na chwile).
Jednak twój sposób okazał się strzałem w dziesiątkę. Wszystko działa bezproblemowo.
Trzeba to wrzucić gdzieś w widoczne miejsce by każdy mógł zobaczyć.

Odpowiedz
Cytat
Toffencjusz
PokerStrategist

Dokładnie trzeba to gdzieś wrzucić, żeby każdy widział. Próbowałem wszystkiego od miesiąca jednak dopiero sposób emomaniaca zadziałał - wielkie dzięki, ide oglądać couching xD

Odpowiedz
Cytat
elmuerto73
Oldschool Grinder

Czy ktoś mi sensownie jest w stanie wytłumaczyć dlaczego wczoraj treningi działały idealnie a dziś znowu jąkają jak zwykle.Napisałem treningi bo wczoraj z wrażenia kilka oglądałem i wszystkie głos idealnie.Co się zmieniło????

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Ja w tym momencie używam wersję 11,3,300,262 i wszystko działa bez najmniejszego zacięcia na moim Windowsie XP Pro.

Możliwe, że miałeś starą wersję Adobe Flasha i automatycznie został przeprowadzony update, a dana wersja, którą posiadasz może nie współpracuje do końca z Twoim systemem/sprzętem.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
elmuerto73
Oldschool Grinder

Napisane przez imgoingtomirage
Ja w tym momencie używam wersję 11,3,300,262 i wszystko działa bez najmniejszego zacięcia na moim Windowsie XP Pro.

Możliwe, że miałeś starą wersję Adobe Flasha i automatycznie został przeprowadzony update, a dana wersja, którą posiadasz może nie współpracuje do końca z Twoim systemem/sprzętem.

Pozdrawiam.

Posiadam tą samą wersję i od wczoraj się nie zmieniła nowszej chyba nie ma.Również pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
elmuerto73
Oldschool Grinder

Dalej nic się nie dzieje z tym problemem ile można czekać.W ramach protestu przestaję grać na roomach podpiętych do PS koniec nabijania komuś kieszeni w zamian za nic.Ja chcę oglądać i słuchać treningów.Dziękuję i życzę powodzenia.

Ps czy można odpiąć room od poker strategy???

Odpowiedz
Cytat
Arystes
Oldschool Grinder

Napisane przez elmuerto73
Dalej nic się nie dzieje z tym problemem ile można czekać.W ramach protestu przestaję grać na roomach podpiętych do PS koniec nabijania komuś kieszeni w zamian za nic.Ja chcę oglądać i słuchać treningów.Dziękuję i życzę powodzenia.

Ps czy można odpiąć room od poker strategy???

Przecież to jest błąd Adobe Flasha :rolleyes: W innym wątku z podobnym problemem sugerowałem zainstalowanie przeglądarki Maxthon 3. Wiem, że nie tylko u mnie treningi działają na niej bez problemu, podczas gdy na innych tną się niemiłosiernie. :)

Odpowiedz
Cytat
tomik51
PokerStrategist

Napisane przez emomaniac
Jako że nawet świeże tematy odnoszą się do tego wątku to pozwolę sobie napisać tu jeszcze raz.

Najpierw deinstalacja starego - http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html

Potem instalacja nowego (pomaga dla XP SP2 -3, które miały ten problem) ; stara wersja (10.3.~~, ale jeśli mi pomogło i dział bez zarzutu, to czemu "się nie podzielić"

To pomaga na 100%, też miałem problem z dźwiękiem, zastosowałem się do powyższej instrukcji i już wszystko śmiga :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

elmuerto73, rozumiemy Twoje niezadowolenie, też nie jest nam to przecież na rękę i chcemy, aby problem został jak najszybciej rozwiązany, jednak nie zależy to od nas. :(

W poniższym poście wkleiłem oświadczenie Adobe w tej sprawie, gdzie są świadomi tego błędu, który nie został jeszcze usunięty: Strasznie lagi/przycinanie podczas treningów

Nawiązując do komunikatu Adobe, niebawem powinna pojawić się aktualizacja rozwiązująca ten problem.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Hej elmuerto73,

jak już wspomniał imgoingtomirage, czekamy na ruchy ze strony Adobe, wkrótce powinna ukazać się informacja w tej sprawie, zalecamy jednak cierpliwość.

A tak przy okazji, użytkownicy znaleźli "tymczasowy" sposób na zlikwidowanie problemów z dźwiękiem. Z wypowiedzi w wątku wygląda na to, że działa. :)

W razie gdybyś przegapił, a chciał skorzystać z rady emomaniaca, poniżej wklejam cytat z oryginalnego posta:

Napisane przez emomaniac

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Kolejne informacje i nowy update od Adobe:

First, we apologize for any problems that you may be encountering with the latest version of Flash Player 11.3. We've been working around the clock to resolve these issues and I'd like to update everyone with our current status.

Flash Player 11.3.300.265 (Mac and Windows, all browsers) was released on July 11th, 2012 to address the following issues:

- Upload button not working on photoshop.com

- Audio is garbled in Win XP on certain sound cards

- Audio not heard while playing videos in Flash Player on Win 7 and Vista on certain sound cards

- Video not playing for DisneyConnection

- Various general stability issues

http://forums.adobe.com/message/4498459#4498459 - znajdziecie tam też instrukcje.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Dzięki emomaniac! Od miesiąca się z tym męczyłem i w końcu mi wszystko działa.

Odpowiedz
Cytat
elmuerto73
Oldschool Grinder

Pozwolę sobie przypomnieć temat bo updaty nic nie zmieniły.Działa tylko wersja wrzucona przez urzytkownika forum ale na tej wersji nie działa wiele innych rzeczy więc co czekać na kolejne updaty?Następne kilka miesięcy a może problem leży po stronie narzędzia do treningów?

Odpowiedz
Cytat
winkel1989
PokerStrategist

właśnie, żenada że przez tyle czasu nie można takiej rzeczy naprawić.

Odpowiedz
Cytat
hansssolo
PokerStrategist

Próbujcie z przeglądarkami maxthon i chrome. Mają "wbudowane" flash playery. Ja jestem świeżo po reinstall'u windowsa i używając chrome nie mam żadnych problemów.

Odpowiedz
Cytat
winkel1989
PokerStrategist

Ja używam Maxthona i mi nie śmiga :/.

Odpowiedz
Cytat
elmuerto73
Oldschool Grinder

Za mało raku wyrabiamy żeby się nami ktoś przejmował :rage:

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Według Adobe problem został już zlokalizowany oraz rozwiązany (nie leżał on po stronie naszego playera), być może przyczyną w Waszym wypadku jest coś innego np. sterowniki do karty dźwiękowej, Windows 8, firewall blokujący zawartość coaching playera etc..

Odpowiedz
Cytat
Fastjack09
Elite Grinder

bullshit !!!

Odpowiedz
Cytat
johnybravo80
Oldschool Grinder

mam też ten problem (po świeżej instalacji win XP) nie mogę zainstalować starszej wersji flashplayera, bo burzy się, że próbuje zainstalować nie najnowszą wersję. A na wersji 11.5..... dźwięk tnie - nic nie idzie zrozumieć. O dziwo problem znika po zminimalizowaniu okna z treningiem. O ile idzie przeżyć na treningach z join.mee (tyle, że nic się nie napisze) to w treningach teoretycznych udział jest niemożliwy.

edit
donośnie linka do wersji 10.3 podanej wyżej to kaspersky mi zablokował stronę

Odpowiedz
Cytat