Przejdź do forum
Top 10 Polska Pytan...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Top 10 Polska Pytanie Do Simoo

13 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,310 Wyświetlenia
Panadol
BlackMember

W imieniu całej społeczności PokerStrategy grzecznie pytam i sugeruje, aby promocja w stylu top10 (taka jaka była w lutym) została ponownie przeprowadzona w lipcu 2008.

Czemu lipiec? Wielu użytkowników to studenci, którzy w lipcu mają sporo wolnego czasu i mogliby poświęcić ten czas na gre w pokera DLA POKERSTRATEGY:)

Sugureuje, aby rozmowy z szefami PS zostały wznowione na temat promocji dla najlepszych graczy w poszczególnych krajach. Myśle, że lipiec to bardzo dobry okres. Sam będę dużo grał w lipcu (planuje wejść do top15 całego PS) a promocja w stylu top10 byłaby dodatkowym bodżcem i motywacją do grania. Myśle, że Magmman może podpisać się pod tą prośbą(apelem):D

Mam nadzieje, że rozmowy zakończą sie sukcesem, czego efektem będzie "bicie" coraz większej ilości strategypoints dla PS z większym entuzjazmem niż do tej pory:)

12 odpowiedzi
Walderam
Oldschool Grinder

W lipcu to jest sezon na suma i siedzi się nad Wisłą a nie gra w pokera:P
Ale top 10 mogłoby wrócic swoją drogą:D

MoroP
Oldschool Grinder

Chcesz wygrać Top10 PL, znaleźć się w Top15 świata i jeszcze wygrać zakłady, ciekawe czy uda Ci się jeszcze na grze zarobić w licpcu, czy tylko milion z RB dostaniesz :)

Podpiszę się rękoma i nogami, ale w to nie wierze.

damianpat
BlackMember

Panadol1 napisał
"W imieniu całej społeczności PokerStrategy grzecznie pytam i sugeruje"

:)

Panadol Autor wątku
Panadol
BlackMember

Jak kiedyś będzie jeszcze TOP10 (o ile w ogóle będzie), to na pewno nie w lipcu, ponieważ wtedy nikt nie siedzi w domu i gra w pokera.

Pozdrawiam :)

Panadol Autor wątku
Panadol
BlackMember

simoo Jak kiedyś będzie jeszcze TOP10 (o ile w ogóle będzie), to na pewno nie w lipcu, ponieważ wtedy nikt nie siedzi w domu i gra w pokera. Pozdrawiam

No cóż w takim razie jestem szaleńcem.

damianpat
BlackMember

To nie jest gra w pokera simoo;)
To jest praca i całe życie Panadola;)

Riverneed
PokerStrategist

Panadol1 napisał

simoo Jak kiedyś będzie jeszcze TOP10 (o ile w ogóle będzie), to na pewno nie w lipcu, ponieważ wtedy nikt nie siedzi w domu i gra w pokera. Pozdrawiam

No cóż w takim razie jestem szaleńcem.

Simoo wyraźnie cię prowokuje ;)

Riverneed napisał

Simoo wyraźnie cię prowokuje ;)

Kto, jaaa?!? :]

Panadol Autor wątku
Panadol
BlackMember
Thorek
Oldschool Grinder

Powiem szczerze, ze tak z miesiaca na miesiac mam nadzieje, ze promocja wroci i powalcze sobie a tu nici. Jakby nie patrzec jest to dodatkowa motywacja i mysle, ze gralbym duzo wiecej, jakbym wiedzial, ze mam szanse na dodatkowego bonusa. Najlepszym przykladem byl ticket do satelitki do turnieju o WSOPA. Trzeba bylo wyrobic na mansion 800 punktow w tydzien i podolalem zadaniu, bo mialem cel, takze mysle, ze pierwsza trzydziestka na pewno wzmogla swoje wysilki i nabijala punkciki :D. Jesli ma to byc jednorazowa promocja, to ja z kolei mam nadzieje, ze to nie bedzie lipiec, bo wtedy mazurki mnie czekaja, a nie poker.