Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

tapatalk na ps

21 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
3,157 Wyświetlenia

Prośba do ps żeby włączono w porozumieniu z firmą produkująca oprogramowanie tapatalk żeby uruchomiona została obsługa forum zza pomocą tego programu.z tego co wiem jest to proste a bardzo ułatwia życie posiadaczom smartfonow. Damy radę?

Odpowiedz
Cytat
20 odpowiedzi
Skibcio
PokerStrategist

Chyba już było... Forum PS jest napisane na własnym skrypcie, a tapatalk korzysta z gotowych skryptów. Mogę się mylić.
Do tego miała być jakaś nowa wersja forum...

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

a to nie wiem, ale przegladanie forum za pomoca smartfona to jest dramat w tym momencie.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Skibcio

Chyba już było... Forum PS jest napisane na własnym skrypcie, a tapatalk korzysta z gotowych skryptów. Mogę się mylić.

Do tego miała być jakaś nowa wersja forum...

To prawda, zgłoszono już taki pomysł, a rozmowa w tej sprawie toczyła się tutaj.

Cały czas czekamy na zakończenie prac developerskich nad nową stroną i ruszenie projektu tradingowego, gdzie w pierwszej kolejności poznamy jej funkcjonalość. Po więcej informacji i update'y na temat debiutu Tradimo.com odsyłam tutaj :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Grigo92
PokerStrategist

I co będzie z tym Taptalkiem?

Odpowiedz
Cytat
poganiaczbydla
Oldschool Grinder

Napisane przez Grigo92

To co zwykle. Nie będzie.

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witaj,

W tym temacie przekazałem informację, którą otrzymałem od naszego działu IT zajmującego się m.in. kwestiami związanymi z działaniem forum: tapatalk 4 - apka forumowa

Obecnie nie jest to technicznie możliwe, w związku z czym nie zostanie to zaimplementowane.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Grigo92
PokerStrategist

Napisane przez poganiaczbydla

Napisane przez Grigo92

To co zwykle. Nie będzie.

Nie mają z tego $$$, więc "nie da się tego zrobić"

Odpowiedz
Cytat
evog
Elite Grinder

Napisane przez imgoingtomirage
Witaj,

W tym temacie przekazałem informację, którą otrzymałem od naszego działu IT zajmującego się m.in. kwestiami związanymi z działaniem forum: tapatalk 4 - apka forumowa

Obecnie nie jest to technicznie możliwe, w związku z czym nie zostanie to zaimplementowane.

Pozdrawiam.

Jest to możliwe i nawet nie takie trudne.
Podeślij to wujek swoim informatykom: http://tapatalk.com/api.php
Pzdr.

Odpowiedz
Cytat
Grigo92
PokerStrategist

Napisane przez evog

Napisane przez imgoingtomirage
Witaj,

Pozdrawiam.

Jest to możliwe i nawet nie takie trudne.
Podeślij to wujek swoim informatykom: http://tapatalk.com/api.php
Pzdr.

O, jestem ciekaw jaka tym razem się trafi wymówka ;)

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Nie pracuje w dziale IT, przekazuje tylko informacje, które otrzymałem, jestem pewien, że nasi specjaliści świadomi są istnienia narzędzia przeznaczonego dla developerów, pomimo tego otrzymaliśmy odpowiedź, że wprowadzenia tego rozwiązania nie jest obecnie możliwe. Nie widzę powodu, aby zakładać, że nie jest to prawdą, w końcu zajmują się tym wykwalifikowani specjaliści.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
evog
Elite Grinder

Skończyłem informatykę i zapewniam Cię że to jest możliwe nawet na własnym spapranym skrypcie forum. Być może w dziale IT pracują nieodpowiednie osoby ;), może rekrutacją zajmuje się ta sama osoba co wybiera trenerów i producentów :D

Odpowiedz
Cytat
Grigo92
PokerStrategist

W takim razie albo typowo pracują tam nieuki, albo robią w [Treść edytowana] Was, nieznających się na tym, że się nie da i mają święty spokój.

//Proszę o zachowanie tonu wypowiedzi na kulturalnym poziomie, ja do Ciebie nie piszę w ten sposób - imgoingtomirage

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Też skończyłem informatykę i potrafię sobie wyobrazić, że zaimplementowanie takiego feature w przypadku naszego forum może wymagać tak dużych nakładów pracy, że w obecnej chwili przewyższy to ewentualne korzyści. Idąc dalej czas, który należałoby przeznaczyć na wprowadzenie takiego udogodnienia odbiłby się na projektach i aktualizacjach o znacznie wyższym priorytecie, a to nie jest optymalne rozwiązanie.

Pamiętajmy, że mówimy tutaj o zmianach w serwisie, z którego aktywnie korzystają dziesiątki tysięcy użytkowników.

Być może w dziale IT pracują nieodpowiednie osoby ;)

Jakbyś szukał pracy, możesz aplikować tutaj: http://hce-gmbh.com/

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Grigo92
PokerStrategist

Przepraszam, poniosło mnie trochę, bo po prostu mam wrażenie, że jak coś nie przynosi zysków to jest to mniejszy priorytet, a korzyści dla użytkowników smartfonów byłyby ogromne.
Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Hej,

po co te docinki? :)

Padło pytanie o aplikację taptalk, sprawdziliśmy to z działem IT i okazało się, że na tę chwilę nie ma możliwości zaimplementowania tego na naszym forum. Możemy się spierać czemu nie, udowadniać, że jednak tak i kłócić się jak wysoko w skali "ważności" ta sprawa się znajduje, ale tym nic nie wskóramy.

Dobra wiadomość jest taka, że jak wiecie, PokerStrategy.com zostało zakupione przez Playtech. Firma ta o wiele większe doświadczenie w kwestii wprowadzania i obsługi programów/aplikacji na urządzenia mobilne. W dzisiejszych czasach co druga osoba ma smartphone'a, także oczywistym jest, że chcielibyśmy, żeby nasza strona była łatwa i szybka w obsłudze na telefonie. Zobaczymy jakie efekty nasza współpraca przyniesie w tym zakresie.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Grigo92
PokerStrategist

Obawiam się, że nic się nie zmieni nawet w ciągu roku i za rok znowu ktoś temat podbije ;)

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Grigo92, jeżeli tak się stanie, to zwalimy na to, że "wykrakałeś". OK?

:)

Będziemy update'ować jeżeli coś nowego pojawi się w tej kwestii, w międzyczasie proszę o cierpliwość.

Odpowiedz
Cytat
maklakiewicz
Elite Grinder

Wygląda na to, że pora podbić temat.

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Siema.

Również go podbiłem, z tym, że do naszego teamu zajmującego się forum od strony technicznej. Propozycja implementacji tapatalk była dyskutowana w trakcie prac nad jego nową wersją i zdecydowano by tego nie robić, widocznie nie jest to tak proste jak niektórzy wyżej sugerowali i są powody ku takiej decyzji.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat