Przejdź do forum
Struktura treningów...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Struktura treningów FL

28 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
2,550 Wyświetlenia

Zgodnie z prośbą zakłożyłem wątek. Wpisujcie sugestie dotyczące treningów FL itp, itd. Treningi są dla Was, więc problemów chyba nie będzie.

Pozdrawiam

27 odpowiedzi
Masqb
BlackMember

Moja propozycja: (zakładając, że mają być tylko 3):

1 FR dla początkujących (0.1/0.2 lub 0.25/0.5 na Pstars chyba najlepiej bo tam gra na FR idzie najsprawniej i jest sporo rąk i sytuacji do dyskusji)

2 SH dla początkujących (0.5/1 room chyba dowolny)

3 SH dla zaawansowanych (np 2/4)

Panadol mówił, że narazie w planach są 2 FR (0.1/0.2 i 0.25/0.5) i jeden Sh 1/2 co wg mnie jest troche bez sensu bo gra na 0.1/0.2 i na 0.25/0.5 jest bardzo podobna.

Ja proponuję FR 1/2 oraz SH 0,5/1 i 2/4

A dla początkujących najlepiej dodatkowo trening BRB (mi osobiście bardzo taki trening pomógł)

Walderam
Oldschool Grinder

Tak, tylko że treningi FR 0,1/0,2 i 0,25/0,5 ze względu na wesołosc ogólnie znaną graczy na pokerstars mogą dziwnie wyglądac:)
Już dysponuję bazą łączną ponad 25k rąk z limitu 0,25/0,5 (moje rozdania plus Masqba) może trener chce??:)
I teraz jak siadam do stołu to zawsze mam staty na 4-5 najmniej przy stole, na kilku graczy z pokerstars nawet po ponad 1k rąk

petesam
Oldschool Grinder

Masqb napisał
Moja propozycja: (zakładając, że mają być tylko 3):

1 FR dla początkujących (0.1/0.2 lub 0.25/0.5 na Pstars chyba najlepiej bo tam gra na FR idzie najsprawniej i jest sporo rąk i sytuacji do dyskusji)

2 SH dla początkujących (0.5/1 room chyba dowolny)

3 SH dla zaawansowanych (np 2/4)

Ta propozycja mi sie podoba.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No ja myśle, że to nie jest tak, że jak w jednym tygodniu są treningi tak zaplanowane, to znaczy, że tak będzie zawsze.
Tym bardziej oczywiście Wasze sugestie mogą wpłynąć na dobór stawek.

Zgadzam sie z Petesamem i Masqbem, moze jakis trening SH z mcmoe jako trenerem?:P

Jak dla mnie to SH 0.5/1$

Masqb
BlackMember

Kiedy będzie coś wiadomo o tych treningach? Jakaś zapowiedź by wystarczyła...

Btw jeśli treningi mogłyby być 4 to jako czwarty proponowałbym FR dla zaawansowanych (2/4 na Pstars)

petesam
Oldschool Grinder

Zakładając 4 treningi widzę to tak

0.10/0.20 - 0.25/0.50 FR
1/2 FR
0.5/1 SH
2/4 SH

Chociaz mimo wszystko wolalbym przewage treningow SH.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Z tego co wiem, Simoo czeka na więcej głosów od zainteresowanych, więc prośba do wszystkich, którzy uczestniczą w treningach, wypowiedzcie się:D Decyzje na pewno niedługo zostaną ogłoszone.

Pozdrawiam

kaczuba
Oldschool Grinder

Również zabiorę głos gdyż byłem dość częstym uczetnikiem tych treningów. A więc tak:
1) FL FR 0.15/0.30$ (ew. gdyby nie bylo w danym Pokerroomie tego limitu to 0.10/0.20$)
2) FL FR 0.50/1$ (kolejny etap limitowca)
3) FL SH 0.50/1$ (dla tych którzy szybciej chcą skrócić stoły, ew. bez zmiany limitu przejść z FR-->SH)
4) FL SH 2/4$ (wyższe stawki ew. można rozważyć później, gdy więcej graczy osiągnie taki poziom)

A wiadomo coś już na temat potencjalnych trenerów? :D

Walderam
Oldschool Grinder

Moja propozycja struktury 4 treningów:
FR: 0,10-0,20$ ewentualnie 0,25-0,5$ - od brązu
1-2$ lub 2-4$ - od złota
SH: 0,25-0,5$ lub 0,5-1$ - od srebra
2-4$ lub 3-6$ - od złota

petesam
Oldschool Grinder

Widze ze juz zostaly poczynione jakies zmiany w kwestii treningow FL (trening 0.5/1 Panadola dzisiaj o 20.55). Mozna by o tym poinformowac wczesniej. Najlepiej na głownej stronie.

Masqb
BlackMember

Treningi mają pozostać podobno tak jak są teraz. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć czym się twórca tej takiej struktury treningow kierował?

Nie twórca, tylko twórcy, mianowicie nasi trenerzy. ;) Poza tym nikt nie powiedział, że struktura treningów ma pozostać tak jak teraz.

Pozdrawiam :)

Panadol
BlackMember
Masqb
BlackMember

Trener powiedział, że to admin ustalał a admin, że to trener xDD

Czyli kto teraz może wpłynąć na zmiany?

kaczuba
Oldschool Grinder

Masqb napisał

Haha, pewnie przy wódce ustalali, więc teraz nie za bardzo się im pamięta, kto to wymyślił... :D

kaczuba napisał

Masqb napisał

Haha, pewnie przy wódce ustalali, więc teraz nie za bardzo się im pamięta, kto to wymyślił... :D

LOL :D

Ustalał to admin razem z trenerami. :P Poza tym admin nigdy nie powiedział, że tak zostanie. :P Nie wiem jeszcze tak do końca co z MasterJarim, dlatego jest na razie tak, a nie inaczej.

Pozdrawiam