Przejdź do forum
STANDARYZACJA feedb...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

STANDARYZACJA feedback'ow w dziale STAKING!!!

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
623 Wyświetlenia

Witam, idealnym przykladem jest wątek :

magda25uk

Feedback - magda25uk

Z uwagi na to , jaki haos jest w innych feedbackach, proponowalbym do regulaminu zalaczyc wytyczne jak powinien wygladac 1 post w dziale feedback i ze powinien byc uaktualniany po zakonczeniu kazdej wystawionej oferty.

NIE WAZNE CZY SPRZEDANEJ CZY NEI SPRZEDANEJ.

u gracza : magda25uk po kazdym stakingu wstawiany jest SCREEN w formie SPOILERA, gdzie mamy oferte i jej detale lacznie z wynikiem koncowym . Jest to tak przejrzyste ze az naszly mnie marzenia ABY BYL TAKI OBOWIAZEK prowadzenia SOLIDNIE swojego tematu FEEDBACKOWEGO.

co o tym sadzicie ?

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
olczykandre
PokerStrategist

wydaje mi sie ze tu nie ma co standaryzować, kazdy wystawia oferte na swoj sposob i jak masz z nią jakiś problem to możesz to napisać.

poza tym PS nie miesza sie w sprawy stackingu więc nie rozumiem dlaczego miałoby się teraz w to mieszać
pzdr

Odpowiedz
Cytat
solarczyk
PokerStrategist

Dokładnie jak wyżej. Jak komuś zależy by przyciągać inwestorów to będzie dbał o swój feedback i oferty. A jak ma to w nosie, to prędzej czy później straci "klientów". Poza tym wydaje mi się iż pokerstrategy nie może wymagać od nikogo by wstawiał swoje wyniki.

Odpowiedz
Cytat

Witam,

mamy regulamin w dziale stakingu i wprowadzanie do niego wymogów dotyczących wyglądu wątku z feedbackiem wydaje mi się ingerowaniem w interesy kupujących/sprzedających.

W interesie sprzedającego staking powinno leżeć, aby się jak najlepiej zaprezentować i przyciągnąć inwestorów.

Tego rodzaju standardy rodzą się same i być może takie posty będą "kopiowane" przez innych użytkowników. Przykładem może być tabela z rozpiską turniejów zaprezentowana przez imgoingtomirage, którą to tabelę można widzieć teraz w innych wątkach ze stakingiem.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

uwazam zupelnie inaczej niz wy , ale to tylko moje stanowisko, a decyduje wiekszosc. zatem dzieki za odzew . pozdro _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat