Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Spis video

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
492 Wyświetlenia
afajer

Hej,

poszperalem przed chwila w poszukiwaniu jakiejś ciekawej serii do obejrzenia i ... nawet mile sie zaskoczylem. Mamy Mind the Gap z dubbingiem - dobrze wiedziec. Musialem przeoczyc newsy lub po prostu wylecialo mi to z glowy.
I w tym miejscu chce wyjsc z propozycja, zeby PS przygotowalo jakis przeglad serii filmowych ktore mozemy obejrzeć tutaj. Mozna by bylo to podzielic wg statusow i dopisac date produkcji. To by napewno rozjasnilo jakie videa sa dostepne.

Wyszukalem tylko z platynowego statusu videa po polsku na NL BSS - wyszlo tego 8 podstron [nie mowiac o innych odmianach i statusach]. Dla przykladu ja nie mam czasu, zeby sobie buszowac po tych podstronach, a nie powiem wygodnie by bylo miec gdzies na PS taki spis.
Pozostawiam do przemyslenia.

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
Mooris

Hej

Jeśli chodzi o pomysł z wypisaniem serii, jakie mamy dostępne, to jest to możliwe, natomiast jeśli proponujesz spis wszystkich filmów, to mija się to trochę z celem - po to właśnie jest wyszukiwarka ze świetnymi filtrami, że możesz sobie ustawić status/stawki itp. i sprawdzić, co jest dostępne - bo to trochę takie robienie spisu spisu ;)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat