Przejdź do forum
Skarga na moderator...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Skarga na moderatora JasonWatch

16 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,588 Wyświetlenia
Kaeresen
Oldschool Grinder

Cziki Pau 5cio cyfrowy strzaUUU xD

Moderator JasonWatch w sposób wg. mnie jednoznacznie ironiczny komentuje sukces użytkownika, ktory wygrał pokaźną sumę, a poprzez aferę z FTP nie ma z niej pożytku. Następnie po zwróceniu uwagi przeze mnie i ekonoma odnosnie niestosownosci takiego zachowania gdy jest sie moderatorem edytuje posty i kwalifikuje je jako spam. Super zachowanie, brawo JasonWatch.
Proszę mi nie pisać że nie ma się czym podniecać w srodku nocy, gdyż nie jestem obecnie podniecony. Celem mojego posta jest sprawienie, żeby ktos kto potrafi sprawowac funkcje administracyjno/moderatorskie wytłumaczył JasonowiWatchowi jak powinien zachowywac sie dobry mod.

15 odpowiedzi

To, w jaki sposób interpretujesz moje posty zupełnie mnie nie obchodzi, wasze komentarze nie dotyczyły wątku, a więc był spamem.

Ale kontynuujcie swoją nagonkę dalej, bardzo śmiesznie się to czyta.

Pozdrawiam.

Kaeresen Autor wątku
Kaeresen
Oldschool Grinder

Jaką wg. Ciebie prowadzę na Ciebie nagonkę i do jakiej grupy mnie zaliczasz?

Urbi23
Oldschool Grinder

Witam,

Nie wiem co wam wymoderował Jason, ale skoro uznał on to za spam, to zapewne tak było. W samej jego wypowiedzi również nie znajduje niczego co mogło by wzbudzać wątpliwości.

Poza tym, to jest dział Komunikaty i Informacje, a ten konkretnie wątek służył administracji do przedstawienia wam i i przywitania Jasona. Krytyka i uwagi na temat pracy moderatorów, czy z jakiegokolwiek innego powodu, powinny byc zgłaszane w stosownym do tego dziale, którego nazwa jest aż nadto wymowna

Pozdrawiam

bolek147
PokerStrategist

Taki czlowiek jak on nie nadaje sie na moda nie ma w tym nic dziwnego

Kaeresen Autor wątku
Kaeresen
Oldschool Grinder

Nie wiem co wam wymoderował Jason, ale skoro uznał on to za spam, to zapewne tak było.

Dlaczego tak sądzisz? Bo moderatorzy wg. Ciebie zawsze mają rację jesli dochodzi do różnicy zdań między użytkownikami? Bo na modów jest wybierana elita intelektualna tego forum? Czy może z innego powodu?
Prawda jest taka, że gratulowanie komukolwiek dużej wygranej kiedy stracił ją praktycznie następnego dnia z nie swojej winy i nawet tych pieniędzy nie powąchał jest co najmniej nietaktowne. A potraktowanie jako spam jedynie postow ktore zwracaja ci uwagę, że zrobiles źle, bez jakiejkolwiek próby wytłumaczenia się czy wyprowadzenia z błędu odnosnie swoich intencji jest w moich oczach zwyczajnym nadużyciem. O ile od zwykłych użytkownikó nie można wymagać wiele w dziedzinie taktu i ogłady, o tyle moderatorzy wg. mnie powinni reprezentowac sobą więcej. Chyba, że standardy zostały zaniżone i modem może byc każdy kto się zgłosi.

malarz1990
PokerStrategist

Dlaczego tak sądzisz? Bo moderatorzy wg. Ciebie zawsze mają rację jesli dochodzi do różnicy zdań między użytkownikami? Bo na modów jest wybierana elita intelektualna tego forum? Czy może z innego powodu? Prawda jest taka, że gratulowanie komukolwiek dużej wygranej kiedy stracił ją praktycznie następnego dnia z nie swojej winy i nawet tych pieniędzy nie powąchał jest co najmniej nietaktowne. A potraktowanie jako spam jedynie postow ktore zwracaja ci uwagę, że zrobiles źle, bez jakiejkolwiek próby wytłumaczenia się czy wyprowadzenia z błędu odnosnie swoich intencji jest w moich oczach zwyczajnym nadużyciem. O ile od zwykłych użytkownikó nie można wymagać wiele w dziedzinie taktu i ogłady, o tyle moderatorzy wg. mnie powinni reprezentowac sobą więcej. Chyba, że standardy zostały zaniżone i modem może byc każdy kto się zgłosi.

może po prostu nie skojarzył w danym momencie nie czepiaj się tak bez przesady

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Podzieliłem wątek, bo tamten temat nie jest tematem do składania skarg na działanie moderatorów.

Kiersno:

Zasada 2: Zakaz spamu

Spamem są posty, które nie dotyczą tematu, nie mają treści informacyjnej lub mają charakter destruktywny i tym samym kolidują z dyskusją lub wątkiem.

• Długość posta: może, lecz nie musi, być oznaką spamu. Tak więc post o treści “#2” aby wyrazić zgodność z daną opinią może być w pełni uzasadniony.
• Wiele nieszkodliwych obelg może pozostać nieukaranych, jeśli zostaną tak zakwalifikowane, lecz mogą być określone jako spam.

W przypadku wątpliwości moderator zadecyduje o tym, co kwalifikuje się jako spam, a co nie. Jest to niezbędne, ponieważ demokratyczne głosowanie nie jest zawsze możliwą opcją.

Pozdrawiam.

@Kiersno - napisz proszę do mnie na privie, chciałbym pogadać.

Nie podoba mi się ta osobista nagonka na Jasona i nie jest to odpowiedni czas, żeby się czepiać bzdur.

Pozdrawiam

Tetmajer666
Oldschool Grinder

Ten wątek to gruby lol

JasonWatch nie przejmuj się frustratami, keep up the good work

Czy chodzi wam tylko o tekst "piekna suma, gratulacje", czy mod cos zedytowal?
Bo jezeli chodzi tylko o to, to przeginacie. Niczym sie ten post nie rozni od tysiaca innych, ktore sa w takich watkach.

Ja nie pamiętam dokładnie jak to było, ale czytałem ten wątek i przypominam sobie, że też uznałem wypowiedź/dzi moda za obraźliwe, były mocno nacechowane pejoratywnymi emocjami i zazdrością. Byłem strasznie zdziwiony tym i dziwię się, że inne osoby z ekipy ps mają taką skargę gdzieś, która ma podstawy, bo pisanie w stylu 'wow zajebista wygrana, ale i tak jej nie zobaczysz haha' to przecież jakaś dziecinada. Do potęgi zaś, gdy wychodzi to od moda.

Rozmawiałem z Jasonem oraz z Kiersno - rzeczywiście gratulacje do wygranej po fakcie zamknięcia FTP są niefortunne, ale jak napisał Jason - szczere.

Wszyscy mamy nadzieję, że room zacznie wypłacać pieniądze i cała napięta sytuacja na forum wróci do normy.

Chciałbym żebyśmy wszyscy znów skupili się na edukacji pokerowe, materiałach i świętowali wysokie wygrane, bez obaw.

Proszę Was więc, nie róbcie sztucznych nagonek, bo Jason nie chciał nikogo urazić.

Pozdrawiam

Faktycznie, od moderatorów powinno się wymagać więcej niż od zwykłych użytkowników, ale... jak to się mówi.. Widzisz drzazgę w czyimś oku, w swoim belki nie dostrzegasz. :ayfkm: To tak odnośnie cynizmów i autora wątku, bo w resztę się nie wtrącam nie znając tematu.

Kaeresen Autor wątku
Kaeresen
Oldschool Grinder

Droga Kleopatro
Dziękuję, że zechciałas wypowiedziec się w tym temacie, nawet jesli nie jestes pewna o co w nim chodzi, a jedyne co miałas do przekazania to prywatna negatywna opinia odnosnie autora wątku. Każdy feedback jest cenny i użyteczny. Zachęcam do częstszego udzielania się i pozdrawiam.

Niniejszym zamykam temat, nie będę słuchał jak moi ulubieni ludzie kłócą się o jakąś totalną głupotę.

Powinniśmy się jednoczyć w ciężkich czasach moi drodzy.