Chciał bym prosić o odbanowanie mojego konta (więcej szczegółów mogę podać na PM adminowi). Wiem że złamałem regulamin forum jednak permban wydaje mi się być w tej sytuacji zbyt radykalnym rozwiązaniem, ponieważ nawet po zaostrzeniu przepisów dotyczących banów przez admina Jakuba nadal czuję się trochę poszkodowany co oczywiście mnie nie usprawiedliwia. Osobiście ze swojej strony obiecuję że nie złamię już regulaminu forum (rzecz jasna jeżeli dostanę ostatnią szansę na poprawę). Pragnę pogłębiać moją pokerową wiedzę oraz uczestniczyć w życiu społeczności Pokerstrategy.
Wiem że decyzje administracji w tej sprawie są nieodwołalne a ja złamałem regulamin zakładając to konto (może zostać usunięte) jednak zanim zostanę zbanowany prosił bym żeby któryś z adminów się ze mną skontaktował przez PM'a.
Naprawdę bardzo zależy mi na tym aby moje konto zostało ponownie aktywowane, ponieważ chcę korzystać z materiałów szkoleniowych jakie oferuje Pokerstrategy, brać udział w treningach oraz promocjach organizowanych przez Pokerstrategy.