Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] prośba o Unbana

9 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,405 Wyświetlenia

Chciał bym prosić o odbanowanie mojego konta (więcej szczegółów mogę podać na PM adminowi). Wiem że złamałem regulamin forum jednak permban wydaje mi się być w tej sytuacji zbyt radykalnym rozwiązaniem, ponieważ nawet po zaostrzeniu przepisów dotyczących banów przez admina Jakuba nadal czuję się trochę poszkodowany co oczywiście mnie nie usprawiedliwia. Osobiście ze swojej strony obiecuję że nie złamię już regulaminu forum (rzecz jasna jeżeli dostanę ostatnią szansę na poprawę). Pragnę pogłębiać moją pokerową wiedzę oraz uczestniczyć w życiu społeczności Pokerstrategy.

Wiem że decyzje administracji w tej sprawie są nieodwołalne a ja złamałem regulamin zakładając to konto (może zostać usunięte) jednak zanim zostanę zbanowany prosił bym żeby któryś z adminów się ze mną skontaktował przez PM'a.

Naprawdę bardzo zależy mi na tym aby moje konto zostało ponownie aktywowane, ponieważ chcę korzystać z materiałów szkoleniowych jakie oferuje Pokerstrategy, brać udział w treningach oraz promocjach organizowanych przez Pokerstrategy.

8 odpowiedzi
Kaeresen
Oldschool Grinder

Załóż na babke i wykup zloto.

Jaka desperacja. Jabym osobiscie bym mu wybaczł :D

a ja bym nie unbanował, tylko zbanował wszystkie konta powiązane z tym. Na innuch serwisach również

Napisane przez GumowyKurczak
Wiem że decyzje administracji w tej sprawie są nieodwołalne a ja złamałem regulamin zakładając to konto (może zostać usunięte) jednak zanim zostanę zbanowany prosił bym żeby któryś z adminów się ze mną skontaktował przez PM'a.

bez obaw, nie sa nieodwolalne. Juz tyle razy sciagnieto przedwczesnie bany bolkom, mazakom itp. randomom, ze wiesz.
No ale sa rowni i rowniejsi (a raczej koledzy Jakuba i pozostali).

lilka99
Oldschool Grinder

Jakub kiedys napisał ze nikogo nie skresla i zawsze daje szanse. Jestem ciekaw jego odpowiedzi.

casalinga87
Oldschool Grinder

Przy okazji odblokujcie Quadisa, on też juz będzie grzeczny _thumbsup:

przeciez Quadis nie zasluzyl na odblokowanie

Witam.

Zakładanie kolejnego konta jest niezgodne z regulaminem, dlatego Twoje konto zostaje zamknięte, GumowyKurczak.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie swojej sytuacji możesz zawsze kontaktować się z adminami pod adresem: polish@pokerstrategy.com

Pozdrawiam.