Witam wszystkich,
od poczatku mojego pobytu na forum zauwazylem ze mod Refic troche przesadza z edytowaniem postów i karaniem ostrzeżeniami a nawet banami na forum. Zwracam sie wiec z uprzejmna prośbą do Admina o ograniczenie mozliwosci lub zawieszenie dzialalnosci mafijnej moderatora Refica.
Z powazaniem Crazy ale stanowczy Andrew
Cześć.
Dziękuję za feedback, pozwól że my ocenimy pracę naszego moderatora.
Refic tak jak każdy z naszych modów zachowuje dowody edytowanych postów w postaci screenshotów i zdajemy sobie sprawę z każdej jego edycji i ostrzeżenia.
Jesteśmy na forum dla ludzi dorosłych i nie tolerujemy łamania naszego regulaminu.
Kilka edycji i warnów jest niezbędnych do utrzymania porządku, jestem zadowolony, że Refic odnalazł się od razu w naszym teamie.
Pozdrawiam
Napisane przez 00CrazyAndrew00
widze ze rodzina
dlatego, że wymaga trzymania się regulaminu?
można sie trzymac regulaminu,ale nie az tak pedantycznie co do przecinka. logicznie wystarczy stosowac regulamin
można sie trzymac regulaminu,ale nie az tak pedantycznie co do przecinka. logicznie wystarczy stosowac regulamin
pewnie dlatego nie ma za to banów:)
dlatego, że wymaga trzymania się regulaminu?
Regulaminy sa zle - ja np. w komputerze domowym nie mam polskiej czcionki - czyli jesli chcialbym pisac zgodnie z regulaminem pozostaje kawiarenka internetowa lub laptop sluzbowy ;-)))
p.s. przepraszam za brk polskiej czcionki ;-))