Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Prośba do Admina

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
832 Wyświetlenia

Witam wszystkich,
od poczatku mojego pobytu na forum zauwazylem ze mod Refic troche przesadza z edytowaniem postów i karaniem ostrzeżeniami a nawet banami na forum. Zwracam sie wiec z uprzejmna prośbą do Admina o ograniczenie mozliwosci lub zawieszenie dzialalnosci mafijnej moderatora Refica.
Z powazaniem Crazy ale stanowczy Andrew

6 odpowiedzi

Cześć.

Dziękuję za feedback, pozwól że my ocenimy pracę naszego moderatora.

Refic tak jak każdy z naszych modów zachowuje dowody edytowanych postów w postaci screenshotów i zdajemy sobie sprawę z każdej jego edycji i ostrzeżenia.

Jesteśmy na forum dla ludzi dorosłych i nie tolerujemy łamania naszego regulaminu.

Kilka edycji i warnów jest niezbędnych do utrzymania porządku, jestem zadowolony, że Refic odnalazł się od razu w naszym teamie.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

widze ze rodzina

arianik
Oldschool Grinder

Napisane przez 00CrazyAndrew00
widze ze rodzina

dlatego, że wymaga trzymania się regulaminu?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

można sie trzymac regulaminu,ale nie az tak pedantycznie co do przecinka. logicznie wystarczy stosowac regulamin

arianik
Oldschool Grinder

można sie trzymac regulaminu,ale nie az tak pedantycznie co do przecinka. logicznie wystarczy stosowac regulamin

pewnie dlatego nie ma za to banów:)

ikarPL
PokerStrategist

dlatego, że wymaga trzymania się regulaminu?

Regulaminy sa zle - ja np. w komputerze domowym nie mam polskiej czcionki - czyli jesli chcialbym pisac zgodnie z regulaminem pozostaje kawiarenka internetowa lub laptop sluzbowy ;-)))

p.s. przepraszam za brk polskiej czcionki ;-))