Przejdź do forum
Problem z wyświetla...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem z wyświetlaniem filmów

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
492 Wyświetlenia
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witajcie,

Możliwe, że u niektórych osób obecnie może wystąpić problem z wyświetlaniem się filmów, wyglądający w ten sposób, że nie są one buforowane, a widać jedynie czarne tło.

Problem ten występuje dość losowo u niektórych użytkowników (wczoraj wystąpił u mnie, dzisiaj natomiast wszystko działa, ale w tym samym czasie inni zgłosili nam ten problem).

Przekazaliśmy sprawę do IT, miejmy nadzieje, że problem zostanie szybko rozwiązany.

Z góry przepraszamy za wszelkie niedogodności, jeśli ktoś doświadcza obecnie tego problemu.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Kanecki
Oldschool Grinder

czy to zostanie w końcu naprawione? kupiłem status, wydałem pieniądze żeby móc uczyć się z produkcji filmowych, a nie mogę oglądnąć przez wasz problem !

Odpowiedz
Cytat

Cześć Kanecki,

przykro słyszeć, że występują u Ciebie problemy z filmami.

Jak już wcześniej napisał imgoingtomirage, przekazaliśmy to do naszego działu informatyków i spodziewamy się rychłego rozwiązania problemu. Ponieważ problem ten nie występuje u wszystkich użytkowników (u mnie ten problem nigdy się nie pojawił), trudno zlokalizować jego przyczynę i ją usunąć. Proszę o cierpliwość.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage Autor wątku
imgoingtomirage
PokerStrategist

Napisane przez Kanecki

czy to zostanie w końcu naprawione? kupiłem status, wydałem pieniądze żeby móc uczyć się z produkcji filmowych, a nie mogę oglądnąć przez wasz problem !

Cześć,

Nasi informatycy potwierdzili, że problem nie jest związany z naszą stroną czy serwerami. Spróbuj skorzystać z innej przeglądarki lub zaktualizować Adobe Flash Playera (ewentualnie zrobić downgrade).

U mnie ten problem (sprawdź dokładny opis, może u Ciebie jest to coś innego - np. masz włączone "Przyspieszenie sprzętowe" lub problem z kodekami/kartą graficzną) ostatnio pojawił się w dniu, kiedy pisałem posta 31 maja. Od tego czasu wszystko jest w porządku.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat