Witam, mam problem z odtwarzaniem filmikow. Sprawdzalem na drugim komputerze i dzialaja one poprawnie, a mi wyskakuje taki zielony obraz co chwile i po prostu nie da sie ogladac. Flash playera najnowszego mam. Mial ktos podobny problem, lub wie jak go rozwiazac?
Witam,
ostatnio był podobny wątek, ale nie mogę go znaleźć
Polecaliśmy wówczas odinstalowanie kodeków i instalację paczki klite Code Pack.
Zrób to i daj znać czy filmiki działają.
Pozdrawiam
mam najnowszy pack zainstalowany, takze sprobuje go przeinstalowac, moze cos to da. Dziekuje za odpowiedz:)
podbijam temat, mam podobny problem. Pakiet kodekow posiadam, przesinstalowalem go ponownie i nic, jest ktos w stanie pomoc?
Napisane przez zbuuj
podbijam temat, mam podobny problem. Pakiet kodekow posiadam, przesinstalowalem go ponownie i nic, jest ktos w stanie pomoc?
To samo zrób z flash playerem
Daj znać czy coś pomogło.
tez zrobilem, tylko sprawa jest o tyle dziwne, ze nowe polskie filmiki chodza, a zagraniczne zadne nie chca i starsze polskie.
Hej!
Napiszcie nam proszę, jakie macie systemy i przeglądarki, oraz jakie kodeki zainstalowaliście na swoich maszynach.
Pomożemy jak tylko będzie się dało.
Pozdrawiam
Witam wszystkich,
Muszę was przeprosić najmocniej, ale występują jakieś błędy na serwerze. Nasi informatycy walczą z tym problemem i powinni sobie poradzić w najbliższym czasie. Jeszcze raz przepraszam. Może wstrzymajcie się z kodekami i innymi zmianami zanim IT się z tym upora.
Pozdrawiam.
Pewnie przeczytasz to w jednym komentarzu do FF ,zresztą wiesz Filipie . Mam pirata XP stuningowanego do maxa .Nie wiem dlaczego niektóre filmy nie odpalają .
Mimo wszystko mnie zadziwia : Jeden producent , taka sama technologia ! W jednej serii mogę obejrzeć część 1 i 3 , a 2 i 4 nie .
Skąd te czary ???
A o które konkretnie chodzi? Może jeden z producentów używa akurat innego kodeka niż wszyscy i tego Ci brakuje :P.
Pozdro.
Witaj szok38,
Napisz więcej konkretów. Filmy zazwyczaj przechodzą konwersję na moim komputerze więc wszystkie powinny działać albo nie.
Pozdrówka.