Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Problem z filmikami

11 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
773 Wyświetlenia
karniak
PokerStrategist

Witam, mam problem z odtwarzaniem filmikow. Sprawdzalem na drugim komputerze i dzialaja one poprawnie, a mi wyskakuje taki zielony obraz co chwile i po prostu nie da sie ogladac. Flash playera najnowszego mam. Mial ktos podobny problem, lub wie jak go rozwiazac?

10 odpowiedzi
salyk
Oldschool Grinder

Witam,

ostatnio był podobny wątek, ale nie mogę go znaleźć ?(

Polecaliśmy wówczas odinstalowanie kodeków i instalację paczki klite Code Pack.

Zrób to i daj znać czy filmiki działają.

Pozdrawiam

karniak Autor wątku
karniak
PokerStrategist

mam najnowszy pack zainstalowany, takze sprobuje go przeinstalowac, moze cos to da. Dziekuje za odpowiedz:)

podbijam temat, mam podobny problem. Pakiet kodekow posiadam, przesinstalowalem go ponownie i nic, jest ktos w stanie pomoc?

salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez zbuuj
podbijam temat, mam podobny problem. Pakiet kodekow posiadam, przesinstalowalem go ponownie i nic, jest ktos w stanie pomoc?

To samo zrób z flash playerem :f_thumbsup:
Daj znać czy coś pomogło.

tez zrobilem, tylko sprawa jest o tyle dziwne, ze nowe polskie filmiki chodza, a zagraniczne zadne nie chca i starsze polskie.

Hej!

Napiszcie nam proszę, jakie macie systemy i przeglądarki, oraz jakie kodeki zainstalowaliście na swoich maszynach.

Pomożemy jak tylko będzie się dało.

Pozdrawiam

Witam wszystkich,

Muszę was przeprosić najmocniej, ale występują jakieś błędy na serwerze. Nasi informatycy walczą z tym problemem i powinni sobie poradzić w najbliższym czasie. Jeszcze raz przepraszam. Może wstrzymajcie się z kodekami i innymi zmianami zanim IT się z tym upora.

Pozdrawiam.

szok38
Elite Grinder

Pewnie przeczytasz to w jednym komentarzu do FF ,zresztą wiesz Filipie . Mam pirata XP stuningowanego do maxa .Nie wiem dlaczego niektóre filmy nie odpalają .
Mimo wszystko mnie zadziwia : Jeden producent , taka sama technologia ! W jednej serii mogę obejrzeć część 1 i 3 , a 2 i 4 nie .
Skąd te czary ???

imgoingtomirage
PokerStrategist

A o które konkretnie chodzi? Może jeden z producentów używa akurat innego kodeka niż wszyscy i tego Ci brakuje :P.

Pozdro.

Witaj szok38,

Napisz więcej konkretów. Filmy zazwyczaj przechodzą konwersję na moim komputerze więc wszystkie powinny działać albo nie.

Pozdrówka.