W celu ulepszenia polskiej odsłony pokerstrategy, prosimy was o konstruktywną krytykę, połączona z propozycjami i pomysłami co moglibyśmy zmienić na lepsze.
Tak przedewszystkim przetłumaczyć wszystke artykuły a nie tak że na angielskiej wersji strony jest ich dużo więcej... nie każdy zna języki obce na takim poziomie, po drugie strona główna przeważnie w newsach sa takie błędy gramatyczne jakby przez translator to było pisane, po trzecie kiedyś był bałagan na jedej stronie pisało że podczas werbunku przyjaciela wpisać taki kod na drugiej że inny ogólnie żeby treść się zgadzała wszędzie, przetłumaczyć programy!! np GLH Fish Finder chociaż na angielski najlepiej na polski ze strony technicznej nie jest to zbyt trudne, no i tickety w języku Polskim też byloby milo no to są moje propozycje
Nad artykułami i newsami pracujemy, będzie ich w nastepnych tygoniach/miesiącach dużo więcej i będą też poprawnie przetłumaczone. Co do GLH fish finder, to mogę już teraz powiedzieć, że będzie nowa, ulepszona i do tego polska wersja językowa tego świetnego programu! Za niedługo zaprezentujemy też polskojęzyczny program, który w bardzo łatwy spośob umożliwia wstawianie zagranych rąk do naszego forum.
A tak pozatym to czaka na was, w najbliższej przyszlości, sporo niespodzianek... Dalsze szczegóły już wkrótce!
-system naliczania punktów, aby raz zdobyty status obowiazywał już zawsze, a nie tylko na 4 kolejne tygodnie,
- jakis konkurs na najlepszego polecajacego a wyniki liczone w PP points zdobyte przez swoich znajomych lub w jakis inny sposob
Zasłyszana na forum propozycja:
-Dla najbardziej aktywnych graczy Card Player Polska.
Original od wlodi18
-system naliczania punktów, aby raz zdobyty status obowiazywał już zawsze, a nie tylko na 4 kolejne tygodnie,
- jakis konkurs na najlepszego polecajacego a wyniki liczone w PP points zdobyte przez swoich znajomych lub w jakis inny sposob
system nagradzania będzie w najbliższym czasie zmieniony, oczywiście na lepsze!
a taki konkurs to super pomysł który z pewnością przemyślimy!
Tak gazetka dla najlepszych graczy, polecajacych coś w tym stylu było by ok tym bardziej ze ta gazetka juz tylko chyba prenumeraty mozna dostać, i jeszcze fajnie by było gdyby aktualizacje były częściej ale to już chyba od party zależy wieć nic z tego, wybieranie gdzie się dostaje kase np z poleconych czy ten startowy bonus
Oczywiście wszystko zostanie przemyślane i przy waszej pomocy (ugrywanie rake'a) wprowadzone w życie
moze jakies ksiazki sprowadzone zza oceanu jak Small Stakes Holdem itp, ktore dla poczatkujacych graczy sa czesto duzym problem a napewno zmotywowaloby ich do gry i uwazniejszej nauki
wezcie o ksiazkach gadacie itd niech pierw zrobią podstawową rzecz przetłumaczą wszystkie artykuły a nie żeby anglicy mieli lepsze warunki do nauki
wqr mnie jak patrze ang wersje a tam lepsze artykuły i jest ich więcej ehh
mam propozycje - a wlasciwie uwage.
otoz raz sciagnalem sobie tla do PP, potem bylo update i wrocily mi stare tla, chcialem jeszcze raz zainstalowac sobie te tla z PS - nistety NIE MOGLEM ICH ZNALEZC!!!
Original od axeld333
mam propozycje - a wlasciwie uwage.
otoz raz sciagnalem sobie tla do PP, potem bylo update i wrocily mi stare tla, chcialem jeszcze raz zainstalowac sobie te tla z PS - nistety NIE MOGLEM ICH ZNALEZC!!!
ale to nie jest zalezne od poker strategy
dawajcie info o treningach wcześniej chociaż dzień przed a nie o dzisiejszym sie dowiaduje po treningu rano chyba nie bylo jeszcze newsa o nim
dlaczego po zmianie szaty graficznej zniknęła możliwośc podejzenia ile pp mają poszczególni poleceni czy nawet tego czy zdali quiz/dostali kase startową ??? taka opcja była bardzo kożystna można było mniej więcej zorientować się ile kasy wpłynie przy kolejnym update a teraz to czeski film :/
Jest przecież na "Home" na samym dole, a jak chcesz dokładną to:
Home -> Powiedz przyjacielowi (po prawej stronie) -> Zwerbowani przyjaciele
Tam jest wszystko dokładnie opisane.
Pozdrawiam
Original od simoo
Jest przecież na "Home" na samym dole, a jak chcesz dokładną to:Home -> Powiedz przyjacielowi (po prawej stronie) -> Zwerbowani przyjaciele
Tam jest wszystko dokładnie opisane.
Pozdrawiam
Dokładnie, a takie pytanie, to naprawdę, jak dziecko z przedszkola, wystarczy 2 sekundy poszukać i wszystko znajdziesz...