Witam! Chcialbym sie dowiedziec czy sa plany aby dodac ten pokeroom do listy partnerow gdyz chcialbym przypisac konto do pokerstrategy i wszystko podczas rejerstracji zrobilem ok z tym, ze jestem rowniez zarejestrowany na normalnym pokerstarsie i nie mam gdzie tego wpisac gdyz nie ma pola do tego a przeciez to niby calkiem osobny pokeroom to dlaczego nie ma go na liscie?
Witam
PokerStars.fr jest na liście naszych partnerów, w społeczności francuskiej.
Dzisiaj wypuścimy specjalną instrukcję dotyczącą tego waśnie poker roomu.
Podeślę Ci linka Yogas
Ten room to wielka gromada donkow. Gra sie prawie jak na play money, grasz proste abc i wygrywasz. Donki sa glupsze od tych na zwyklym pokerstarsie a regi slabe i co zauwazylem, ze np: pocketow niskich nie oplaca sie podbijac bo i tak bedziesz mial familiade.
Regi sa totalnie zamurowane i co ciekawe majac AA KK pf open push all in
i co ciekawe dony to sprawdzaja i jeszcze siebie nawzajem na czacie dopingoja. Ruch jest tam nawiekszy wieczorami, ale w dzien tez bywa pare stolow. Przykladowo dzisiaj wieczorem duzo stolikow powyzej 25% ogladalnosci flopa , ponad 10 naliczylem i z tego pewnie 5 stolikow byloby ponad 30%.
A tak do Jakuba konkluzja gdzie ten link?
gram tam od 1,5 miesiąca turnieje i poziom jest zerowy. ale uwaga!! wypłata tylko na konto bankowe ... teraz mam problem jak wypłacić kase.
ale wracając do tematu poziomu, to są masakryczne donki, kiedyś jak grałem casha na bossie to moim PIERWSZYM kryterium table selection była ilość francuzów na stole
Nie znam sie na turniejach wiec wklejam screena razem z opcjami ktore pozaznaczalem. Obraz z przed chwili wiec wczesniej wieczorem moze bylo wiecej lecz ja robie tak ze jak mam malo stolow na p* fr to gram na 2 roomy jednoczesnie na zwyklym i na francuskim. A jezeli chodzi o rejestracje to nie rozni sie prawie niczym od tego ze zwyklego pokerstarsu z tym ze musisz przeslac im swoje dokumenty bankowe oraz dowod osobisty emailem, dopoki tego nie zrobisz nie mozesz grac na prawdziwa kase a na koncu do 30 dni dostajesz poczta list z kodem ktory musisz wpisac w oprogrammowaniu, do tego czasu nie mozesz wyplacic zadnych pieniedzy, mozliwe tylko wplaty

Mając konto na normalnym pokerstarsie trzeba założyć nowe na .fr? Konto na pokerstars.com i .fr to jakby dwa całkiem inne konta?
Napisane przez grz3sk
Mając konto na normalnym pokerstarsie trzeba założyć nowe na .fr? Konto na pokerstars.com i .fr to jakby dwa całkiem inne konta?
Dokladnie. To jest calkiem inny room wiec wszystko musisz robic od poczatku
Napisane przez Jakub
WitamPokerStars.fr jest na liście naszych partnerów, w społeczności francuskiej.
Dzisiaj wypuścimy specjalną instrukcję dotyczącą tego waśnie poker roomu.Podeślę Ci linka Yogas
![]()
Jeśli można to również proszę o linka - chętnie założe tam konto i przypiszę do pokerstrategy
Cześć
Instrukcji o której pisałem nie wypuścimy, ponieważ Pokerstars.fr nie chce relamować się u społeczności innej niż francuska.
Przepraszam za zwłokę, wyjaśnienie tej kwestii przyszło dopiero dzisiaj.
Napisane przez Jakub
CześćInstrukcji o której pisałem nie wypuścimy, ponieważ Pokerstars.fr nie chce relamować się u społeczności innej niż francuska.
Przepraszam za zwłokę, wyjaśnienie tej kwestii przyszło dopiero dzisiaj.
To moze po cichaczu?