Przejdź do forum
odpowiedzi moderato...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

odpowiedzi moderatorów

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
731 Wyświetlenia
yoe853
Oldschool Grinder

Zauważyłem, że często jak ktoś zada pytanie i jakiś inny użytkownik mu odpowie to przychodzi moderator i zadowolony pisze dokładnie taką samą odpowiedź. To trochę wkurzające.

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Skibcio
PokerStrategist

90% moich postów na forum to pewnie pomoc innym użytkownikom.
Często modzi powielają odpowiedzi, ponieważ to ich zadanie - pomagać innym użytkownikom. Dodatkowo mod to w teorii osoba która powinna być obeznana w temacie na który się wypowiada, to taka "gwarancja" dobrej odpowiedzi.
Możesz np. mnie nie znać i nie wiesz czy moja odpowiedź jest dobra, ale moda już tak.

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

Witaj

To wszystko zależy od kontekstu, w jakim dana odpowiedź została zapostowana.

Czasem, np. przy pytaniach odnośnie bonusów czy oferty, moderatorzy konsultują się z adminami/naszym supportem i na tej podstawie udzielają odpowiedzi - potwierdzając tym samym wypowiedź poprzednika lub dodając pewne informacje.

Często zdarza się również tak, że pomimo odpowiedź została udzielona, trwają równolegle jakieś promocje związane z danym poker roomem, które mogą być powiązane z pytaniem - w takim wypadku również spieszymy z dodaniem takiej informacji.

Jak widzisz, takie dodatkowe odpowiedzi mogą tylko pomóc rozwiązać problem lub rzucić nowe światło/rozwiązanie danego zagadnienia - nie rozumiem, w czym mogłyby przeszkadzać. Wszak lepiej dostać dwie poprawne odpowiedzi, niż nie dostać żadnej ;)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
yoe853 Autor wątku
yoe853
Oldschool Grinder

No w sumie macie racje.

Odpowiedz
Cytat
casalinga87
Oldschool Grinder

[treść edytowana]

//spam - Refic

Odpowiedz
Cytat

[treść edytowana]

//flame - Refic

Odpowiedz
Cytat
Refic
Oldschool Grinder

Drodzy użytkownicy, wszystko zostało w tym temacie wyjaśnione. Nie widzę powodu, aby tutaj spamować ;)

Proszę was, abyście dalej tego nie robili.

Pozdrawiam i życzę dobrej nocy _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat