Zauważyłem, że często jak ktoś zada pytanie i jakiś inny użytkownik mu odpowie to przychodzi moderator i zadowolony pisze dokładnie taką samą odpowiedź. To trochę wkurzające.
90% moich postów na forum to pewnie pomoc innym użytkownikom.
Często modzi powielają odpowiedzi, ponieważ to ich zadanie - pomagać innym użytkownikom. Dodatkowo mod to w teorii osoba która powinna być obeznana w temacie na który się wypowiada, to taka "gwarancja" dobrej odpowiedzi.
Możesz np. mnie nie znać i nie wiesz czy moja odpowiedź jest dobra, ale moda już tak.
Witaj
To wszystko zależy od kontekstu, w jakim dana odpowiedź została zapostowana.
Czasem, np. przy pytaniach odnośnie bonusów czy oferty, moderatorzy konsultują się z adminami/naszym supportem i na tej podstawie udzielają odpowiedzi - potwierdzając tym samym wypowiedź poprzednika lub dodając pewne informacje.
Często zdarza się również tak, że pomimo odpowiedź została udzielona, trwają równolegle jakieś promocje związane z danym poker roomem, które mogą być powiązane z pytaniem - w takim wypadku również spieszymy z dodaniem takiej informacji.
Jak widzisz, takie dodatkowe odpowiedzi mogą tylko pomóc rozwiązać problem lub rzucić nowe światło/rozwiązanie danego zagadnienia - nie rozumiem, w czym mogłyby przeszkadzać. Wszak lepiej dostać dwie poprawne odpowiedzi, niż nie dostać żadnej
Pozdrawiam
Drodzy użytkownicy, wszystko zostało w tym temacie wyjaśnione. Nie widzę powodu, aby tutaj spamować
Proszę was, abyście dalej tego nie robili.
Pozdrawiam i życzę dobrej nocy ♠_thumbsup: