Przejdź do forum
ocena rozdan BSS NL...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] ocena rozdan BSS NL2 -10

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
561 Wyświetlenia

ocena rozdan NL2-NL10 , na poczatku musze powiedzec ze uwazam rushera thorka i muckiego za super trenerow ale , tak samo nie podoba mi sie sposob w jaki oceniaja forum , tak jak to juz kiedys czytalem , lub chyba to filip pisal maja powiadomienia o nie oceneniu jakies reki czy cos ok wszystko ladnie ale dlaczego , jest to robione w dziwny sposob iz reki z dzis sa juz ocenione a np reki ktore ktos dodal 10 dni temu czekaja, wystarczy przejrzez forum i na kazdej stronie do 15 prawie jest kilka rak nie ocenionych, :D

nom chyba ze jest to robione w taki sposob iz swieze rece sa oceniane bo ktos to wrzucil ta reke jest jeszcze na forum i na swiezosci moze odpowiedzec lub cos w innym wypadku nie rozumiem ,

nie chce tu nikogo obrazac a samych trenerow i ich prace bardzo szanuje i odwalaja kupe roboty tylko , wiecie dodajac reke pare dni temu juz sie zapomina troche co wtedy sie myslalo itp :D

4 odpowiedzi
Thorek
Oldschool Grinder

Hej przechodzimy w tym miesiącu mały kryzys, ale na dniach prawdopodobnie pojawi się nowy judge i wszystko wróci do normy ;]. Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności.

fajnie mam nadzieje ze pojawi sie przynajmniiej tak dobry jak wy ;/ a nie jakis buffon ;/ heh tak wogole thorek jak masz czas to mozesz spojrzec na moje wypociny:D?

rusher88
PokerStrategist

Siema.

Wiemy o problemach zwiazanych z forum HE i staramy sie cos na to poradzic. To nie jest pierwszy temat o tym, ale rozwiazanie jest proste -> potrzebujemy kolejnej osoby, bo ilosc rozdan wrzucanych obecnie nas przerosla. Przez najblizsze dni nadal pewnie pojawia sie jakies niedociagniecia, ale postaramy sie zeby minely jak najszybciej. Nowy sedzia pojawi sie prawdopodobnie na dniach.

ja mysle rusher ze w rekompensacie nagralbys jakis swoj film z nl4 :D :D:D FR tak wogole mogles zauwazyc ze jest mniej dzis rozdan bo sie konwerter zepsul
sam mam jakies 10 rozdan :( a elephant i pt3 nie dziala mi i czekam na formata nie moge znalesc plytki windowsa:(