witam
czy można zrobić coś zeby oceny rąk w działach bss były troche szybsze???
Bo ostatnią ręke dałem do oceny 4 dni temu i dziś dostałem na nią odpowiedz ,myśle ze 4 dni czekania na ocene to troche dużo.
p.s prosze o odp moderatorów
witam
czy można zrobić coś zeby oceny rąk w działach bss były troche szybsze???
Bo ostatnią ręke dałem do oceny 4 dni temu i dziś dostałem na nią odpowiedz ,myśle ze 4 dni czekania na ocene to troche dużo.
p.s prosze o odp moderatorów
Witaj.
Rozdania staramy się oceniać wciągu 48 godzin, tak aby dać wam miejsce na dyskusję. Twoje rozdanie zostało ocenione z lekkim opóźnieniem, ale miijasz się z prawą, że czekałeś 4 dni, bo odpowiedź dostałeś nie dzisiaj, a wczoraj i to 1 w nocy, czyli w zasadzie 2 dni temu, czyli ocenione było 3 godziny po tym czasie 48 godzin, za co cię przepraszam, jednak z drugiej strony proszę o trochę zrozumienia, bo my też mamy różne sprawy do zrobienia/załatwienia i czasami odkładamy ocenianie na godziny nocne.
Pozdrawiam.
nie no ok .tylko powiedz mi czemu tą samą reke daje do innego forum i mam odpowiedz w ciągu 2 godz..tu mam konto podpięte pod ps i nabijam wam rake a na odp czekam ponad 72 godz czyli 3 dni.....
mi sie wydaje ze cos chyba jest nie tak,ze moze pora na jakiś dodatkowych trenrów................
Napisane przez mefiprv
nie no ok .tylko powiedz mi czemu tą samą reke daje do innego forum i mam odpowiedz w ciągu 2 godz..tu mam konto podpięte pod ps i nabijam wam rake a na odp czekam ponad 72 godz czyli 3 dni.....mi sie wydaje ze cos chyba jest nie tak,ze moze pora na jakiś dodatkowych trenrów................
bo na tym forum w dziale nl10 jest najwiecej rak na dzien, poza tym jest to chyba jedno z wiekszych stron w pl, wiec ogolnie wszyscy maja sporo pracy
i z tamtym forum chyba jednak cos nie tak jest, skoro musisz czekac na ps, a jednak wolisz wstawiac tutaj
dodatkowo to uczy cierpliwosci, a to cecha niezbedna kazdemu pokerzyscie
Witaj mefiprv,
Bardzo nam przykro, że musisz czekać, jednak jak już wyżej wspomniał Thorek, nasi sędziowie starają się trzymać limitu 48h i wychodzi im to bardzo dobrze, z wyjątkiem takich pór w roku jak np. święta, w które zdarzają się odrobinę dłuższe zaległości
Musisz również wziąć pod uwagę, że dział, o którym mówisz (BSS NL2-NL10 FR) jest najbardziej obleganym działem na forum, z prawie 2000 rozdań każdego miesiąca, a nasi sędziowie robią co mogą, aby zapewnić wam profesjonalne oceny
Piszesz, że pora na dodatkowych sędziów, ale nie zdajesz sobie sprawy jak ciężko jest znaleźć kogoś chętnego i odpowiedzialnego, kto będzie sumiennie i regularnie wykonywał swoje obowiązki, a jednocześnie nie zaniżał poziomu. Jeżeli znasz kogoś takiego, daj nam znać, zawsze możemy wziąć taką kandydaturę pod uwagę
Pozdrawiam
Myślę, że czas oczekiwania tak naprawdę jest kwestią drugorzędną. Najważniejszy jest fakt, aby otrzymać ocenę i ją zrozumieć
A czy będzie to po 2-ch czy 5-ciu dniach, to bez znaczenia. Cierpliwym być musisz...
Napisane przez iqnorant
A czy będzie to po 2-ch czy 5-ciu dniach, to bez znaczenia.
Nie no tak źle to chyba nie ma. Zazwyczaj jest to max 48h, więc raczej jest to kwestia czy ręka będzie oceniona w jeden czy dwa dni - a to już chyba nie jest taki straszny czas oczekiwania.
Pozdrawiam
Moim zdaniem czas reakcji jest bardzo dobry. Wiem jak dużo pojawia się tam rozdań, bo często nie tyle wrzucam, co staram się na bieżąco przeglądać i z tego się uczyć. Pewne schematy sa uniwersalne, więc jest to fajne uzupełnienie edukacji. Prawdę mówiąc nigdy nie zwracałem uwagi na to, ile czekam na ocenę. Po prostu wrzucam i cierpliwie czekam aż się ugotuje
Witam wszystkich,
Panowie sami widzicie jak bardzo nasza społeczność urosła przez ostatni rok... i jeszcze urośnie ! W zeszłym roku mieliśmy około 2tys rozdań wklejanych miesięcznie na całym forum ... teraz ponad 6tys.... z czego 2tys to NL FR. Cały czas szukamy kompetentnych i sumiennych osób do oceniania, ale nie jest to łatwe. Ludzie się nudzą szybko i zniechęcają. Są tylko nieliczni wytrwali sędziowie, za co im dziękuję serdecznie. Rozpoczyna się kolejny nabór na sędziów i restrukturyzacja forum. Proszę o wyrozumiałość i cierpliwość w tym trudnym dla nas okresie. Robimy co w naszej mocy by serwis był na jak najwyższym poziomie.
Pozdrawiam.