Witam,
Jakoś wstrzymywałem się od napisania tego wątku bo czekałem i czekałem. Piszę w sprawie działu w którym oceniane są nasze rozdania. Ta forma nauki jest chyba jedną z najlepszych po private coachingu więc jest niezwykle ważna dla nas.. społeczności PokerStrategy. Na pewno moja wypowiedź będzie płynąć też z ust innych użytkowników, którzy czekają ponad tydzień na ocenę swoich rozdań. Czy naprawdę nie dałoby się tego załatwić raz, a porządnie ? Zorganizować kogoś dodatkowego do oceny tych rozdań ? Po 2 tygodniach czasu nikt z nas już nie będzie pamiętał swojej ręki i co wtedy myśłał. Najważniejsze na świeżo dostawać odpowiedzi i je utrwalać. Wiem, że Thorek i Rusher mają mega dużo pracy w nl2-nl10 ale chyba nie można zapominać o wyższych limitach( Został zatrudniony Yac i bardzo szanuję jego pracę ale widocznie potrzebuje pomocnika) W końcu to my po to utrzymujemy ten srebry status który nas upoważnia do " większych " praw. ( oczywiście nie umniejszając niższym statusom). Proszę o załatwienie sprawy w najbliższym czasie i szybką odpowiedź jakie kroki będą podjęte w tej dziedzinie. ( Oczywiście nie mam zarzutu czysto do judgy lecz do organizacji. Jeżeli widać, że są zaległości należy zogranizować kogoś kto pomógłby utrzymać ocenę rąk na należytym poziomie. Skoro PS chce być najlepszą szkołą na świecie musimy coś w tym celu robić. Chcemy się rozwijać !)
Z wyrazami szacunku
Simcio