Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

O szkole kadetów

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
479 Wyświetlenia
gin68
Oldschool Grinder

No cóż, można by narzekać że wszytko to było już wałkowane pińcet razy, a żeby przejść mikro nie trzeba poświęcać X godzin na analizę spotów z NL 5 tylko uparcie klikać przyciski i nie tiltować jednak dla minie akcja w porządku. Jako uczestnik powiem , że chociaż nie dowiedziałem się wielu nowych rzeczy to jednak żeby ruszyć dalej, wprowadzać bardziej złożone koncepcje, czy zmieniać coś w swojej grze trzeba mieć jednak jej świadomość. Warto znać jako tako fundamenty, i tu ta akcja mi pomogło. Przypomniałem sobie dlaczego robię niektóre zagrania, te, które do tej pory wykonywałem automatycznie "bo tak". Dodatkowo na pewno na + jeśli chodzi o motywację do gry. Zdecydowanie najlepsza była lekcja nr. 4. Chociaż sam klikam na mikro myślę że fajnie byłoby stworzyć coś takiego dla tych grających wyżej.

Pozdro !

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
Head Admin
Marta
Poker Player

Cześć gin68,

wielkie dzięki za feedback i wybacz, że tak późno odpisuję na Twojego posta. Dłgu weekend się wydłużył. ;)

Fajnie, że wyniosłeś coś dla siebie z tego projektu. Generalnym założeniem tej promocji nie było wprowadzenie nowych konceptów. Zależało nam na usystematyzowaniu podstawowych zagadnień i zebranie ich do tzw. kupy, która dla świeżaków podana byłaby w strawnej formie (trochę niefortunne porównanie, wiem). :)

Dodatkowo, regularne postowanie lekcji miało na celu zmuszenie uczestników do regularnej pracy i nie odkładania na później. Jeżeli mamy deadline i ktoś zapowiada sprawdzenie naszego zadania, jeżeli wisi nad nami bat, to większa szansa, że się przyłożymy, a im częściej będziemy systematyczni, tym większa szansa, że wejdzie nam to w krew. Także, jak słusznie zauważyłeś, jednym z założeń promocji było również zwiększenie motywacji do pracy nad własną grą.

Co do zorganizowania podobnej promocji dla graczy z wyższych limitów, zgadzam się, że byłby to ciekawy pomysł. Pomyślimy, co da się zrobić. Póki co chcieliśmy zrobić promocję otwartą dla wszystkich - w tej edycji mogli wziąć udział również bardziej zaawansowani gracze, którzy chcieli np. odświeżyć podstawy.

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat