Przejdź do forum
Mody i ich brednie ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Mody i ich brednie !!!

14 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
2,233 Wyświetlenia
ctrl82
PokerStrategist

Szybkie i proste pytanie...

Kto szkoli i ma nadzór nad bzdurami i błędnymi informacjami co wypisują mody??

Kto ponosi odpowiedzialność za ich błędne informacje ??

Jak któryś z użytkowników ps dot kom będzie miał problem przez złe info to czyja to wina?? moda czy użytkownika... i kto poniesie konsekwencje oprócz użytkownika pk ???

Ps. Tylko proszę bez regułek :facepalm: :rage: :challenge

Editoooo.. Prosze przenieś temat do feeeeeeeeeeddddddddddddbbbbbbaaaaaaaaaaaaaacccccccccckkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i czekam z niecierpliością na odp i nie tylko ja

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi

a co niby wypisują ?(

Odpowiedz
Cytat
ctrl82 Autor wątku
ctrl82
PokerStrategist

Napisane przez blelol
a co niby wypisują ?(

Poczytaj wątki .. a tak na szybko :D

Napisane przez elmin1337
Witam

Nie da się bezpośrednio ale można zrobić tak.
Za pośrednictwem serwisu dotpay kupić kupon ukash płacąc paypalem.

Tutaj kupujemy kupon ukash:
http://www.dotpay.pl/platnosci_online/paypal/

Otrzymany kod ukash wprowadzamy w buy chips -> uKash. Pieniądze powinny natychmiast znaleźć się na naszym koncie Pokerstars. Nie jestem tylko pewien czy kupno tego kuponu przez dotpay jest natychmiastowe czy trzeba trochę poczekać.

Pozdrawiam

Napisane przez Vestelth
Hej Janeare,

To co mówisz oczywiście ma sens, jednak inna sprawa jeśli support zinterpretuje niefortunnie czyjegoś maila jako skargę na Ciebie jak było w tym przypadku. Mimo wszystko, posiadanie dwóch kont na jedną osobę jest niezgodne z regulaminem PokerStars. Łamiąc ten regulamin trzeba się liczyć z ryzykiem zamknięcia obu kont w przypadku wykrycia takiego procederu przez poker room. Pieniądze mogą wypłacić ale mogą również zablokować nam całkowicie dostęp do gry, a to już zaboli.

Pozdr.

dalej kontynuować ;>

nvm

chce dostać konkretną odp od adm i tyle i nie mam zamiaru się z nikim kłócić ^^

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Cześć ctrl82,

chciałeś odpowiedź admina, masz odpowiedź admina. ;)

Po pierwsze, chciałabym zauważyć, że w cytowanych przez Ciebie odpowiedziach nie widzę błędów. Czasami odpowiedź, której udziela moderator może być ogólna, nie znamy na wylot sytuacji i staramy się podać ogólne wytyczne lub te, które sprawdziły się w przypadku innych - z tego może wynikać niedosyt. Często w odniesieniu do szczegółowych problemów odsyłamy do supportu.

Po drugie, moderator też człowiek - czasami może się pomylić i nie ma w tym nic szokującego. Jednak w większości przypadków odpowiedzi udzielane przez staff są poprawne/sprawdzone.

Polegamy też na doświadczeniu użytkowników, którzy często sami są ekspertami w danej dziedzinie. Staramy się współpracować.

Po trzecie - Twoje główne pytanie "kto szkoli moderatorów?". Szkolenie moderatorów odbywa się w kilku etapach. Doświadczony SuperModerator/Head Admin wprowadza, mamy również zbiór poradników, kanał Skype - gdzie wszelkie problematyczne kwestie są rozstrzygane oraz specjalne wątki do ćwiczeń. Tak to wygląda "za kulisami".

Mam nadzieję, że zaspokoiło to Twoją ciekawość. :)

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
ctrl82 Autor wątku
ctrl82
PokerStrategist

Skoro nie widzisz błędów to chyba masz problem ...

Powiedz mi/nam jednoznacznie co ma UOKiK do poker room'ów ?

Te szkolenia modków chyba jakieś lipne bo nawet nie wiedzą jak pomóc w najprostszej kwestii np jak zrobic zeby pokazywac pozycje w HM2 i tylko jakieś brednie ...
Brak pozycji przy aktywnym rozdaniu.

Dalej Ci wytykać błędy i niekompetencje?

Odpowiedz
Cytat

Witaj ctrl82,

Napisane przez ctrl82
Powiedz mi/nam jednoznacznie co ma UOKiK do poker room'ów ?

Nie za bardzo rozumiem Twoje pytanie, ani jego genezę.

Oczywiście można znaleźć przykłady, w których nasze grono moderatorów nie podpowiedziało prawidłowego rozwiązania, lub wprost odesłało Gracza do supportu danego poker roomu, czy oprogramowania, ze względu na fakt, że nie byliśmy w stanie pomóc. Takie rzeczy są normalne.

Pamiętaj proszę, że w dużej części problemów na forum technicznym (a i nie tylko tam), problemy są składową konfiguracji oprogramowania pokerowego/oprogramowania pokerowego/konfiguracji sprzętowej/konfiguracji systemowej itd., toteż często musimy wcześniej przebadać niezbędne kwestie, aby dotrzeć do rozwiązania problemu.

Z moich obserwacji wynika, że zdecydowana większość problemów zostaje rozwiązana.

Pozdrawiam,
jeneral86

Odpowiedz
Cytat
McBurak
Elite Grinder

lol, jaki buntownik, policji pewnie tez nienawidzisz, a "wszyscy politycy to zlodzieje", co? ;d

Odpowiedz
Cytat
ryhukox
Poker Player

(...) nie byliśmy w stanie pomóc. Takie rzeczy są normalne.

Nie są. Przecież oczywiste jest, że mody mają być alfą i omegą :P

Odpowiedz
Cytat
szczelon
PokerStrategist

Napisane przez ryhukox

Omegą to się fajnie buja:D

Alfą już ciut gorzej :rage:

Pozdrawiam :fdrink

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper
Oldschool Grinder

Skąd w ludziach tyle agresji? Współczuję...

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez szczelon

Napisane przez ryhukox

Omegą to się fajnie buja:D

Alfą już ciut gorzej :rage:

Pozdrawiam :fdrink

hahahahh +1

Odpowiedz
Cytat
ctrl82 Autor wątku
ctrl82
PokerStrategist

@McBurak nie moja broszka policja, tym bardziej politycy.. nigdy nie głosowałem i nie będę głosował więc nomenklatura obliguje mnie do nieoceniania :challenge

@ryh niet nie mają być omegą, ale skoro czegoś nie wiedzą to po uj walnąć regułkę? która on omen nic nie pomoże...

@jenrał a może pomyślelibyście nad update faq ?? I przestań mi nawijać swoje regułki, bo skoro ja czytając posta kogoś wiem jakie są częste błędy to tymbardziej Ty powinieneś wiedzieć, a nie, że temat od nowa...

Ps. Poleć lepiej, żeby instalowali PostgreSQL 9.2, bo już hula zaje...iście, a gdyby ktoś miał problem z instalką to wystarczy uruchomić "logowanie pomocnicze" i hula....

Ps.2.Wiem, że nie lubicie krytyki, ale może czasem spojrzeć na inne nacje :P
Wzorem powinna być nacja Rosyjska ... nikt tam nie jest w gorącej wodzie kompany.. nie daje banów bez podstaw i co najważniejsze ...

P O M A G A J Ą

a jak nie są w stanie pomóc to nie odpisują głupimi regułkami ....

Odpowiedz
Cytat
ruczaj7
PokerStrategist

Mod jest przede wszystkim od zapobiegania trolowaniu na forum. Jest użytkownikiem takim jak inni, tylko posiada większe uprawnienie do zmiany postów, banów itp.

Odpowiedz
Cytat
Lonke777
PokerStrategist

Chyba ktoś storbił rola :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat