Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Liga na PS

122 Posty
45 Użytkownicy
0 Reakcje
14.5 K Wyświetlenia

to czekamy na ligę - jakiś sensowny termin zapodajcie ( czasem nie środek tygodnia )

PP juz niech bedzie - chociaz szkoda ze brak głosow za FTP - w/g mnie najlepsze oprogramowanie w sieci

p.s. off topic
piachu01 - ja tez - cały czas drapie mnie Lucky Dube - słucham go juz 2 miesiace na okrągło i nie mogę przestać - po części moja dobra gra to zasługa tej muzyki ;) pozytywnie nastraja. (wanpi dzieki )

Wielka strata ze go już nie ma - gorzej zginąć nie mógł jak słucham Crazy World to tak jakby sobie wyśpiewał swoją smierć ale w końcu mamy " Rastas Never Dies"

Krasu
PokerStrategist

Jaki brak głosów, ja jestem za FTP jak najbardziej , bo niestety nic innego mi nie pasuje :D

Bilson
Elite Grinder

simoo co z to ligoo??;)

Bilson napisał

simoo co z to ligoo??;)

Cierpliwości, planujemy coś specjalnego, a nie tylko tam jakąś ligę. :P

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jakaś wskazówka? :P

Bielanek
BlackMember

To zróbmy sobie ligę bez większych nagród w końcowej klasyfikacji. Będzie spokój i czas na dopracowanie "czegoś extra" :). Powiedzmy buy'in 1-5$ na PP bo tam jest najwięcej graczy i lecimy.

Bielanek
BlackMember

Jak idą prace? ;)

Bilson
Elite Grinder

podobno liga ruszy i będzie działać równolegle z Euro 2012.... :D

Bilson napisał

podobno liga ruszy i będzie działać równolegle z Euro 2012.... :D

:P

Bielanek
BlackMember

Czekamy na ripostę ;)

piachu01
BlackMember

simoo napisał

piachu01 napisał
I jak? Rusza się coś do przodu?:)

Rusza, ale najprawdopodobniej dopiero od następnego miesiąca.

Pozdrawiam :)

I;)?

Pracujemy nad tym. :]

Pozdrawiam

Krasu
PokerStrategist

simoo napisał
Pracujemy nad tym. :]

Pozdrawiam

Jak tam postępy ? Chyba nie zapomnieliście o tej lidze ? :)

Nie zapomnieliśmy! :P

Pozdrawiam

Riverneed
PokerStrategist

Nie pozwoliłbym na to, żeby projekt upadł :) Pracujemy, pracujemy, ale zanim liga zacznie działać, minie jeszcze trochę czasu. Jest to przede spowodowane tym, że w projekt zostały zaangażowane również społeczności PokerStrategy z innych krajów. Cierpliwości :]

petesam
Oldschool Grinder

to znaczy ze bedzie jedna duza liga obejmujaca graczy ze wszystkich krajow? Jesli tak to jak dla mnie troche kijowo. Wg mnie o wiele lepiej byloby, zeby kazdy kraj mial swoja lige i rozgrywki toczyly sie wewnatrz danej spolecznosci. No bo o wiele wieksza radosc sprawi wygranie z Piachem, Ecliptem, Magiciem itd niz z zupelnie nieznanymi graczami z niemiec czy włoch. Taka jest moja opinia. czekam na dalsze info na temat ligi.

P.S. Swoja droga musicie sie pospieszyc bo co by nie mowic do wakacji niedaleko, a wtedy zaiteresowanie taka liga bedzie na pewno mniejsze.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dokładnie o to mi chodziło kiedy zakładałem ten wątek, fajnie było by pograć ze swoimi a nie z jakimiś z innych krajów, no niestety lipa wychodzi :/

Nikt nie powiedział, że ma być jedna wielka liga. Nie miałoby to większego sensu. Raczej właśnie ligi narodowe + może coś więcej.

Sam jestem zainteresowany tematem, River widze też, więc dopilnujemy sprawy.

magic83
Oldschool Grinder

ja tam funduje w kazdym turnieju dodatkowy jackpot jak mnie ktosy wysadzi ze stolika :) :) :)

todr
PokerStrategist

pewnie bedzie liga krajowa, a na koniec masters z wygranych z danego kraju, albo cos w tym stylu ;)