Przejdź do forum
Liczba punktow za p...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Liczba punktow za poleconych

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
896 Wyświetlenia
Thorek
Oldschool Grinder

Dzisiaj chcialem sobie sprawdzic ile uda mi sie uzbierac kaski za letnie szalenstwo. Ogolnie rewelacji nie ma, ale zaskoczyla mnie jedna rzecz. W czasie trwania promocji sprwadzalem na biezaco wyniki znajomych i sytuacja wygladala tak, ze 2 osoby byly na styku. Jedna z nich miala 7 pkt druga 5. Dzisiaj sprawdzam i maja po jednym punkcie mniej. Troche mnie to zaskoczylo szczerze mowiac i jestem, ze tak powiem niepocieszony, bo gdyby wczesniej wskazywana byla normalna liczba jego punktow to przyspamowalbym go, zeby zagral jeszcze te pare rozdan, a korekta nastapila dopiero po zakonczeniu promocji.

6 odpowiedzi
kopoland
BlackMember

u mnie podobna sytacja, rozwniez niektorym gracza odjeto 1 pkt

drafu
Oldschool Grinder

u mnie to samo - naszczescie nie wplynie to na ilosc pieniedzy bo mieli wiecej niz 5

Thorek Autor wątku
Thorek
Oldschool Grinder

No ale nie zmienia to faktu, ze cos tu jest nie tak, bo akurat po zakonczeniu promocji wprowadza sie jakies korekty. Cos nie halo.

bigniusia
Poker Player

u mnie rowniez u jednego spadlo z 12 na 11...

BTW,kiedy beda pierwsze wyplaty za Letnie Szalenstwo?I czy pieniadze zostana automatycznie przetransferowane np na PArtyPokera?

MoroP
Oldschool Grinder

Napiszcie do supportu i zapytajcie skąd ta zmiana??

Jak mogę wypłacić wygraną?
Pieniądze z promocji oraz z programu Powiedz Przyjacielowi zostaną przetransferowane na twoje konto programu Powiedz Przyjacielowi.

u mnie też znikło ;) a raczej u znajomego którego nie znam :D z 40 robiło się 39 :)