Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Lay

22 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
2,239 Wyświetlenia
TehGamer
PokerStrategist

Dobrze ze zaczeliscie zmieniac juz ten layout, nudny byl
gj imo

PS. mam nadzieje ze jeszcze cos zmienicie w nim ; )

21 odpowiedzi
bastian081
PokerStrategist

Kolorystykę forum sam możesz sobie zmienić jeśli o to Ci też chodzi. Ktoś podawał nawet jakiś link do wtyczki firefoxa która to robi. Któryś z modów chyba, Timo o ile się nie mylę.

Hej,

tym razem to był dohpaZ, a wątek ze zmianą wyglądu kolorków za pomocą wtyczki do Firefoxa znajduje się tutaj.

Pozdrawiam.

TehGamer Autor wątku
TehGamer
PokerStrategist

nie chodzi o kolorystyke
chodzi o ogolny design

A u mnie wszystko się popieprzyło po tych zmianach. Prawie każdy ma zły awatar np. jak ktoś ma brąz to wyświetla mu srebrny awatar, a np. u mnie awatar modów. ?(

Napisane przez zinedine91

A u mnie wszystko się popieprzyło po tych zmianach. Prawie każdy ma zły awatar np. jak ktoś ma brąz to wyświetla mu srebrny awatar, a np. u mnie awatar modów. ?(

Cześć!

Co za dziwactwo? Poka screena!

ozi
ozi
PokerStrategist

Poka screena, może zostałem adminem :f_cool:

Kaeresen
Oldschool Grinder

czy jak na screenie u zinedina jestem blackiem to przysluguje mi garnitur?

tak w ogóle jest lipa z css'ami. kliknijcie sobie na zakłądkę home i zakładkę forum na przemian. cały górny pasek "skacze" o pare pikseli. pozatym zakładka poker roomy zmienia swój rozmiar.

Chciałem podziękować administracji forum za obdarzenie mnie zaufaniem i przydzielenie mi roli moderatora.
Postaram się was nie zawieść!

ozi
ozi
PokerStrategist

A poka mnie, poka mnie!

A próbowałeś wyczyścić cache z Firefoxa? Mi też czasami pokazują się jakieś śmieci lub nie pokazują jakieś emotki, ale po wyzerowaniu cache wszystko wraca do normy.

Przepraszam również za niedogodności.

To ile będę dostawał za pracę moda? :D

Wyczyszczenie ciasteczek nie pomogło.

To ile będę dostawał za pracę moda? :D

Ale jaja :D

Nie spotkałem się z takim bugiem, super śmieszny.

Jeśli do jutra nie zniknie, będę interweniował.

Pozdro

mazaq
PokerStrategist

graty, mod :D

A może stworzymy nową grę i każdy będzie zgadywał kto jaki ma avatar a ty będziesz potem robił screeny i wklejał?? :D :D :D

Napisane przez filipCMpl
A może stworzymy nową grę i każdy będzie zgadywał kto jaki ma avatar a ty będziesz potem robił screeny i wklejał?? :D :D :D

Nie ma problemu. :D

Kaeresen
Oldschool Grinder

jestem basiciem

Pudło!

I po zabawie... ;(
Wszystko chodzi.