Dobrze ze zaczeliscie zmieniac juz ten layout, nudny byl
gj imo
PS. mam nadzieje ze jeszcze cos zmienicie w nim ; )
Dobrze ze zaczeliscie zmieniac juz ten layout, nudny byl
gj imo
PS. mam nadzieje ze jeszcze cos zmienicie w nim ; )
Kolorystykę forum sam możesz sobie zmienić jeśli o to Ci też chodzi. Ktoś podawał nawet jakiś link do wtyczki firefoxa która to robi. Któryś z modów chyba, Timo o ile się nie mylę.
Hej,
tym razem to był dohpaZ, a wątek ze zmianą wyglądu kolorków za pomocą wtyczki do Firefoxa znajduje się tutaj.
Pozdrawiam.
A u mnie wszystko się popieprzyło po tych zmianach. Prawie każdy ma zły awatar np. jak ktoś ma brąz to wyświetla mu srebrny awatar, a np. u mnie awatar modów.
Napisane przez zinedine91
A u mnie wszystko się popieprzyło po tych zmianach. Prawie każdy ma zły awatar np. jak ktoś ma brąz to wyświetla mu srebrny awatar, a np. u mnie awatar modów.
![]()
Cześć!
Co za dziwactwo? Poka screena!
A u mnie wszystko się popieprzyło po tych zmianach. Prawie każdy ma zły awatar np. jak ktoś ma brąz to wyświetla mu srebrny awatar, a np. u mnie awatar modów.![]()
Poka screena, może zostałem adminem
tak w ogóle jest lipa z css'ami. kliknijcie sobie na zakłądkę home i zakładkę forum na przemian. cały górny pasek "skacze" o pare pikseli. pozatym zakładka poker roomy zmienia swój rozmiar.
A próbowałeś wyczyścić cache z Firefoxa? Mi też czasami pokazują się jakieś śmieci lub nie pokazują jakieś emotki, ale po wyzerowaniu cache wszystko wraca do normy.
Przepraszam również za niedogodności.
To ile będę dostawał za pracę moda?
![]()
Ale jaja
Nie spotkałem się z takim bugiem, super śmieszny.
Jeśli do jutra nie zniknie, będę interweniował.
Pozdro
A może stworzymy nową grę i każdy będzie zgadywał kto jaki ma avatar a ty będziesz potem robił screeny i wklejał??
Napisane przez filipCMpl
A może stworzymy nową grę i każdy będzie zgadywał kto jaki ma avatar a ty będziesz potem robił screeny i wklejał??![]()
![]()
![]()
Nie ma problemu.