Przejdź do forum
Kupowanie statusow ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Kupowanie statusow za SP

35 Posty
18 Użytkownicy
0 Reakcje
4,021 Wyświetlenia
Endurx
PokerStrategist

Za punkty PS mogli byśmy sobie kupować, czapki koszulki bluzy i dzięki temu reklamować portal wszystko to z korzyścią zarówno dla nas jak i PokerStrategy nie rozumiem czemu ludzie od marketingu dawno na to nie wpadli, tylko wolą dawać kasę na mało skuteczny i mało lubiany TAF skoro za to 10-25$ można by dać ludziom czepek i koszulek, chodząca reklama jest najlepsza think about it :f_thumbsup:

chmurowski
PokerStrategist

sorry, ale akurat Larry i jego filmy to najlepsze sng mtt movies na tej stronie.

Napisane przez chmurowski
sorry, ale akurat Larry i jego filmy to najlepsze sng mtt movies na tej stronie.

nie mowie o wartosci merytorycznej

a o tym ze koles je zupe podczas nagrywania filmu , dwie zupelnie rozne sprawy .

@cichodajka - Larry pracował za kadencji poprzedniej administracji.

Fajnie miał, że mógł sobie jeść zupę nagrywając film, ale teraz trenerzy już tego nie robią.

Mamy obecnie świetnych producentów filmów i ciągle szukamy nowych.

Wypuszczamy jakieś dwa filmy dziennie. Nie mów że obecne produkcje są złe, bo chyba sam w to nie wierzysz.

Pozdrawiam!

Napisane przez Jakub
@cichodajka - Larry pracował za kadencji poprzedniej administracji.
Fajnie miał, że mógł sobie jeść zupę nagrywając film, ale teraz trenerzy już tego nie robią.

Mamy obecnie świetnych producentów filmów i ciągle szukamy nowych.

Wypuszczamy jakieś dwa filmy dziennie. Nie mów że obecne produkcje są złe, bo chyba sam w to nie wierzysz.

Pozdrawiam!

przeciez nie mowie ze sa zle

np super produckje ostatnio gomore i ninjai . szkoda ze najnowsza czesc od platyny....
zatrudnienie malarza tez jest super pomyslem i czekam na jego filmiki.

naprawde gdyby wszyscy nagrywali na poziomie gomore , ninaji , bociana czy tmfingera...

simon , czy olorion - ich filmiki tez byly ok , tyle ze tak malo tego jest ze ciezko to oceniac jako pozytyw gdy cos wychodzi raz na pol roku :)
mowie oczywiscie o moim statusie , bo wyzej na pewno jest lepiej.

ale kazdy to przyzna , nie ma co sie z tym spierac ze wiekszosc produckji jest srednia , a zdarzaja sie tez slabe .

gdybym nie zdobyl zlota i nie zobaczyl pare naprawde dobrych filmikow , to te co do tej pory ogladalem wydawaly mi sie lepsze niz sa naprawde.

To sie chwali ze juz nikt nie nagrywa filmikow jedzac zupe .

A sprawa punktow , chyba kazdy to widzi i nikt nie zaprzeczy ze po wygasnieciu statusu punkty sa poprostu bezuzyteczne...
ja chetnie bym wymienil punkty zeby obejrzec filmiki gomore i ninaji dla platyny .

nie mowie tu o blekmemberach .

hellYeahEnT Autor wątku
hellYeahEnT
Elite Grinder

Strasznie macie słaby kontakt z szefostwem : (

Mooris
PokerStrategist

Proszę nie podbijać w ten sposób tematów.

up - co ? Było powiedziane, że nie będzie kupowania statusów za punkty.

Napisane przez Mooris
Proszę nie podbijać w ten sposób tematów.

up - co ? Było powiedziane, że nie będzie kupowania statusów za punkty.

wynika z tego tyle samo co "damy wam znać w tym wątku", tylko zawiera mniej treści.

Napisane przez Jakub
Witam!

Chociaż temat "kupowania" statusów za Strategy Points był już poruszany,
zapytam jeszcze raz szefostwa o taką możliwość.

Byłoby to całkiem rozsądne rozwiązanie, tylko pod względem technicznym nieco trudne do zrealizowania.

Dam wam znać o decyzji "góry" w tym wątku.

Pozdrawiam

Napisane przez Jakub

Tak jak już mówiłem, napisałem do moich szefów, ale wątpię, czy w kwestii wykupowania statusów oficjalne zdanie firmy się zmieni. Jeśli kogoś stać by było na zakup wyższego statusu, za punkty które kiedyś wyrobił, oznacza to że kiedyś aktywnie grał na kontach do nas przypiętych , a teraz już nie gra...

Pozdrawiam

zatem się pytam, czy coś się zmieniło, bo widzę że w 88% piszecie "damy wam znać" na odczepnego i nic dalej się nie dzieje.

Mooris
PokerStrategist

Napisane przez tjall77
znaczy to tyle samo co "damy wam znać w tym wątku"

No właśnie sam sobie odpowiedziałeś. Jeśli nie daliśmy znać, to znaczy, że nic się nie zmieni. Tyle ode mnie w tym temacie.

Pozdrawiam

Napisane przez Mooris

Napisane przez tjall77
znaczy to tyle samo co "damy wam znać w tym wątku"

No właśnie sam sobie odpowiedziałeś. Jeśli nie daliśmy znać, to znaczy, że nic się nie zmieni. Tyle ode mnie w tym temacie.

Pozdrawiam

lol

to znaczy że nie szanujesz swojego rozmówcy, skoro nawet nie chce się tobie wysilić, by napisać komuś wprost odmowy. natomiast ty wolisz na sprawe nalać i odwrócić się plecami.

brak odpowiedzi jest żadną odpowiedzią

Witaj tjall77 .

Niestety nic nie zmieniło się w tej sprawie. Nie rozumiem natomiast, dlaczego uważasz, że odpowiadamy "na odczepnego" - chyba nie daliśmy Ci powodu, żebyś tak myślał? Wszystkie Wasze sugestie przekazujemy dalej (o czym zawsze Was informujemy), jeśli uda się je wcielić w życie, robimy to. Nie jest jednak możliwe, że każda sugestia będzie natychmiastowo realizowana - niektóre z nich muszą być zaakceptowane centralnie, a część z nich wymaga dość znacznego nakładu środków, pracy, oznacza poważne zmiany w systemie czy wręcz w koncepcji firmy.

Nie oznacza to jednak, że: nie przystajemy na sugestię = olewamy klienta.

Pozdrawiam.

moderator mooris w swoim poście sugerował co innego

Witam ponownie.

Ja co prawda nie odebrałam posta naszego supermoda w ten sposób, mam wrażenie, że chodziło o to, że temat został wyczerpany i nie mamy nowych wiadomości - ale jeśli poczułeś się w jakiś sposób urażony, to przepraszam, jestem przekonana, że nie takie było zmierzenie.

Co do tematu wątku - myślę, że nie ma co dzielić włosa na czworo i jeszcze bardziej się zapętlać, bo wszystko już zostało powiedziane. Jakub odpowiedział w temacie - na chwilę obecną sytuacja pozostaje bez zmian. Jeśli to miałoby się zmienić - poinformujemy Was o tym. Tym samym temat wydaje się być wyczerpany.

Mam nadzieję, że wszystko jasne.

Peace.

salyk
Oldschool Grinder

tjall77 musisz pamiętać o tym, że polska społeczność jest tylko malutką częścią PokerStrategy. Wszystkie sugestie w tym dziale są zgłaszane do "góry', ale jeśli one mają być wprowadzone, zostanie to zrobione na forach wszystkich społeczności. Niektóre z pomysłów po prostu nie przejdą, a na inne po prostu trzeba czekać, bowiem wprowadzenie tego na wszystkich forach nie jest kwestią kilku dni, tym bardziej, że nie wszystkim społecznościom może się dany pomysł spodobać.

Co do kupowania statusu za SP - to nie przejdzie, aczkolwiek podoba mi się pomysł z "Pomógł", ale jeśli nawet to zostanie wprowadzone, trzeba czekać i zobaczyć czy "górze" również się to spodoba.

Pozdrawiam