Witam. Ostatnimi czasy wpadłem na mały pomysł na biznes, nie wiem tylko jak zabrać się za realizację, bo zasada działania serwisu miała by być podobna do PokerStrategy. Znalazłem w sieci jeszcze wiele serwisów, które działają podobnie (rejestracja z reflinka a potem serwis śledzi postępy w grze użytkownika i w zamian za to przyznaje mu punkty). Pisałem do różnych pokerromów i w żadnym z nich, w programie partnerskim nie można sprawdzić jaki użytkownik zarejestrował się jako polecony. Więc tu moje pytanie... skoro w programach partnerskich nie można zobaczyć jacy użytkownicy ile grają i ile zarabiają to w jaki sposób robi to PokerStrategy
?
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Ogólny feedback i propozycje
3
Użytkownicy
0
Reakcje
557
Wyświetlenia
2 odpowiedzi
Działa na znacznie większą skalę, więc pewnie współpraca odbywa się na specjalnych warunkach.
Spoiler
Poza tym skoro chcesz robić konkurencję PS, to nie licz na podpowiedzi z ich strony
Witaj Mystyfik,
Niestety nie możemy podać Ci informacji o naszych rozwiązaniach biznesowych.
Jeśli masz zamiar założyć własną stronę to możesz skorzystać z naszego programu Tell-a-Friend. Za każdą poleconą osobę możesz otrzymać do 500 $. Dodatkowo będziesz mógł śledzić swoje postępy.
-> Zaproś swoich znajomych i odbierz nagrody
Nie musisz z nikim kontaktować się, aby zacząć zarabiać z PokerStrategy.com :sdrink
Jeśli masz pytania odnośnie naszego programu Tell-a-Friend to możesz je zadać na tym podforum: Forum TaF
Pozdrawiam.