Przejdź do forum
Frekwencja na trani...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Frekwencja na traningach

13 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,824 Wyświetlenia

Zauwazylem, ze frekwencja na traningach Masterjariego jest tak niska, ze nie wiem czy w ogole oplaca sie te treningi robic.

Chlopak poswieca czas chcac pomoc innym w ulepszeniu gry a tu przychodzi od 2-5 sluchaczy.

Mam taka propozycje:
Macie nasze adresy mailowe - moze nie wszyscy uzytkownicy wiedza o takiej mozliwosci - wyslijcie jakis newsletter do wszystkich z informacja, ze sa takie traninngi i jak z nich skorzystac - moze w koncu frekwencja sie poprawi.

12 odpowiedzi
marcinos
BlackMember

Dawajcie info o treningach przynajmniej trzy dni wcześniej!! Są wakacje rzadko kto wchodzi codziennie na strone, ja wchodze a mimo to przeoczylem dwa ostatnie treningi bo nie czytalem akutrat newsów.

44kajtush
PokerStrategist

po co mamy dawać info 3 dni wcześniej jeżeli jest już od pewnego czasu stała ramówka z treningami? Newsy sa tylko przypomnieniem.

ja czekam na polskie treningi nl :P napewno bedzie wieksza frekwencja niz na fl

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wczoraj na angielskim treningu Benjo (NL BSS) bylo okolo 100 osob!

Original od axeld333
Wczoraj na angielskim treningu Benjo (NL BSS) bylo okolo 100 osob!

No ok, zagadza się. Na niemieckich treningach jest też czasami ponad 250 osób, ale nie możemy tego porównywać. Angielska i niemiecka strona ma po prostu dużo więcej użytkowników ale myślę, że jak w końcu uda nam się ta sprawa z treningami NL po polsku, to będzie ok :)

Pozdrawiam

Lukasus
Elite Grinder

Ja tam np. nigdy na żadnym treningu nie byłem i jak na razie nie planuję. Przyznam za to, że nie dziwię się, że Polaków jest tu niewielu, bo strona polska nie poraża ilością wiedzy i aktualizacjami. Po prostu ktoś musiałby się wziąć poważnie za stronę i ściąganie ludzi, a wtedy na pewno urośnie grono użytkowników, bo jak na razie to np. na forum to widzę, że może z 10 użytkowników jest. To tylko takie moje odczucia, nie wiem czy potrzebnie je piszę i czy w dobrym miejscu, jak nie to po prostu to usuńcie.

macromia
PokerStrategist

Original od Lukasus
Ja tam np. nigdy na żadnym treningu nie byłem i jak na razie nie planuję. Przyznam za to, że nie dziwię się, że Polaków jest tu niewielu, bo strona polska nie poraża ilością wiedzy i aktualizacjami. Po prostu ktoś musiałby się wziąć poważnie za stronę i ściąganie ludzi, a wtedy na pewno urośnie grono użytkowników, bo jak na razie to np. na forum to widzę, że może z 10 użytkowników jest. To tylko takie moje odczucia, nie wiem czy potrzebnie je piszę i czy w dobrym miejscu, jak nie to po prostu to usuńcie.

No fakt, cudów na razie nie ma, ale mam nadzieję, że jakoś wspólnie damy radę :P

Ja mysle, ze nowy trening gdzie Jari zaczyna z 50$ powienien okazac sie hitem. W koncu tu mozna sie nauczyc jak pokonywac poszczegolne szczeble pokerowej kariery. Co do pozostalych treningow to frekwencja poniekad wynika z wakacyjnego okresu, sam gram ostatnio 1/4 tego co na wiosne.

qqryq
Elite Grinder

Ja osobiscie czekam na treningi NL FR. Beda jakies?

macromia
PokerStrategist

Original od qqryq
Ja osobiscie czekam na treningi NL FR. Beda jakies?

Cały czas to samo pytanie. Poczytaj forum to się dowiesz, treningi będą, ale jeszcze nie wiadomo dokładnie kiedy się zaczną.

ja tez juz czekam na nl! :D

grochu
PokerStrategist

pamietam ze na pierwszych treningach bylo zdecydowanie wiecej osob, moze rzeczywiscie okres wakacyjny nie sprzyja frekwencji, a na nowy coaching z checia przyjde zobacze jak Masterjari powieksza bankroll :].
Ja rowniez czekam na NL szczegolnie SSS