dawno nie bylo zadnych updateow. obecna wersja strasznie zamula, o ile jeszcze hud jest akceptowalny to jako narzedzie do analizy gry sie nie nadaje. pracuje ktos jeszcze nad tym?
Witaj,
Prace trwają na bieżąco. Program jest poprawiany, sprawdzany, dodawane są nowe funkcje. Usuwane są bugi.
Jeżeli masz jakieś konkretne uwagi, napisz.
Ja bym chcial, aby po najechaniu myszka na AF pojawialy sie nowe staty: AF Flop, AF TURN, AF river.
Albo po najechaniu na Open Raise Pre Flop - Fold against reraise when open raised pre flop.
Najezdzam na Vipip/PFR - Pokazuje mi z ktorych pozycji (moze byc early, mid , late) ile gdzie czego jest.
To by bylo cos, czego nie maja inne programy, a pozwalaloby rozgrysc jeszcze lepiej przeciwnika
I jeszcze jak sie najedzie na Fold BB to zeby sie pokazywalo ile na ile
a dalo by sie zrobic jakas funkcjonalnosc do analizy gry. mam na mysli takie cos jak w poker trackerze - podsumowania wszystkich rak startowych - mozliwosc filtrowania po pozycji itp. bo teraz mozna przegladac historie rak - kazda oddzielnie.
to taka uwaga troche wyrwana sposrod wielu - ale wspolczynnik korzysc/trudnosc realizacji - jest bardzo wysoki
Witam
Niestety nie zależy to do końca od nas. Piszcie jednak swoje propozycje, może kiedy Jacek albo Simoo będą mieć chwile, to przedstawią je technikom od Elephanta
Pozdrawiam
Ja też bym był za tym co napisał yaqbpl. Bardzo przydaje się taki filtrowanie po pozycji.