Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Chatcik na zywo

28 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
2,062 Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Goldfisha napisał
Hmmm... tak sie zastanawiam.. wprowadzenie kanalu IRCa np. podczas Wojny Adminow skupiloby tam cala uwage polskiego PS (mam na mysli wszystkich bedacych zainteresowanymi WA). A wydaje mi sie, ze wszelkie inicjatywy PS - wprowadzane przez naszych adminow - moga z gory podlegac pewnego rodzaju ocenie wedlug jakiegos kryterium zainteresowania, ktorego punktem odniesienia jest przede wszystkim aktywnosc spolecznosci na forum, no i oczywiscie sam czynny udzial w Wojnie. Tak wiec moi Drodzy... pomysl sie pojawil i na bank ani simoo ani Jacek o nim nie zapomna... wiec skupmy sie - zamiast upierdiliwego upominania sie - na naszej ukochanej grze jaka jest poker! A jesli cos w kierunku chata bedzie moglo sie ruszyc to na pewno o tym uslyszymy od w/w :) !!

Pozdrawiam wszystkich! :) Peace :)

Simoo sam chcial zebysmy ten temat dzis poruszyli ;P

A tak poza tym, to nie poczytujcie nam tego za złe bo de facto, tak samo jak Wy chcemy rozwijac to forum i o to nam chodzi.
Przykro mi, ze niektorzy poczytuja to za upierdliwość, po prostu musimy gdzies ta energie zyciowa wyladowac no i padlo na Was ;)

przeciez jest kanal na ircu, przez ostatni rok funkcjonowal #pokerstrategy.pl w sieci quakenet i bywalo na nim stale grono uzytkownikow. W szczytowej formie siedzialo tam ok 30 osob teraz troche mniej. Kilka miesiecy temu MasterJari tez tam przebywal. Niestety z pewnych wzgledow nazwa kanalu zostala zmieniona an *****.pl tez w sieci qnet, wiec jak ktos chetny to wlazic, teraz jest 12 osob ale to przze to ze jest okres wakacyjny ;)

edited by JacekPL - punkt 2c Regulaminu.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

jak juz wczesniej w watku wyjasnialem a) do irca trzeba miec program b) moj provider zablokowal jakies porty i slabo to dzialalo(nie dzialalo) wiec nawet nie probuje, punkt a) dotyczy pewno wielu "leniwych" :-)

kfas
Elite Grinder

Bergman84 napisał
a) do irca trzeba miec program

Litosci... do pokera tez trzeba i co, duzo czasu to zajelo? Poradziles sobie? :P

Oj no to leniwi nie pogadaja sobie

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

kfas napisał

Bergman84 napisał
a) do irca trzeba miec program

Litosci... do pokera tez trzeba i co, duzo czasu to zajelo? Poradziles sobie? :P

to wyjasnij mi, czemu na IRCU nie siedzi tyle osob co we wtorek podczas turnieju jak odpalilismy coaching-chat?

poza tym, naucz sie czytac ze zrozumieniem, punkt b) mowi wyraznie, ze u mnie byly z tym problemy znaczace, bylo to jakis czas temu, moze juz dziala, nie wiem, nie bede sprawdzal, mozna miec chat za jednym kliknieciem i wiele osob na nim albo mozna miec irca... ja uzywam windowsow Ty pewnie wolisz linuxa jak widze ten zapal do zastepowania rzeczy, ktore da sie robic 1 kliknieciem, rzeczami, ktore trzeba doinstalowywac i recznie konfigurowac.

damianpat
BlackMember

panowie, a nie łatwiej na forum pogadać, jak pan Bóg przykazał ;)?

JacekPL napisał

No Fisha,

Respect!

Po Tobie się tego nie spodziewałem. Zmieniam zdanie. Szacunek.
Trafiłaś w dziesiątkę. W setkę. Na pewno nie do sieci!

:)