Witam ^^ Tak sobie wchodzę na forum i przeglądam różne tematy i ewidentnie mi czegoś brakuje, do tej pory nie wiedziałem czego, aż nie przypomniałem sobie, że jest poniedziałek
a każdego poniedziałku lubię sobie wejść na forum i zerknąć co tam wygrali nasi użytkownicy... już godzina 13 prawie a nadal nie widzę standardowego tematu: "Sukcesy naszych użytkowników" to jakieś zaplanowane działanie? czy co?
Witajcie,
Damn... Kapelusznik był szybszy ; )
Zwłaszcza G1wave ładnie przytulił :sdrink
Pozdrawiam,
jeneral86
Dopiszę się w tym wątku- brakuje mi relacji z WSOP ME, nie jesteście co prawda portalem newsowym no ale z takiego eventu chyba powinno lecieć kilka newsów na dzień?
Witam,
Nie jesteśmy w stanie wrzucać kilku newsów na dzień z jednego powodu: Main Event (i inne turnieje WSOP) rozgrywany jest w nocy w naszej strefie czasowej.
Staramy się przekazać Wam najważniejsze i najciekawsze informacje z całego dnia, kiedy większość z Was jest już w pracy/domu, czyli ogólnie nie śpi
Takie nocne newsy na pewno nie miałyby dużej ilości czytelników, a pamiętajcie, że nasi redaktorzy są również zaangażowani w inne projekty, np. komiksy +EV, tłumaczenia nowych artykułów, zmiany na stronie oraz przekazywanie wam najnowszych promocji. Całonocna relacja z WSOP na pewno nie pozwoliłaby im na wykonywanie tych zadań, bo człowiek spać musi
Zapraszam za to do naszego codziennego podsumowania z gry w Main Evencie. Kolejny news wyjdzie już niedługo.
Pozdrawiam
To ja się piszę na nocnego korespondenta WSOP i innych wydarzeń odbywających się poza naszą strefą czasową
Do kogo słać CV? :sdrink