Przejdź do forum
Błąd podpięcia kont

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Błąd podpięcia kont

5 Posty
3 Użytkownicy
1 Reakcje
904 Wyświetlenia
liczyrzepa92
PokerStrategist

Cześć, mam problem z podpięciami poker roomów pod pokerstrategy. Dostałem właśnie maila że niedługo zostanie mi cofnięta darmowa gotówka z netbet poker, ponieważ nie widać aktywności, ciekawe, bo ugrałem około 130$. Pominę już to że cały czas nie widać podpięcia z roomami, na których byłem zarejestrowany przed rejestracją na pokerstrategy i je dodałem do aktualizacji.
Nie otrzymuję również StrategyPoints co również jest dużym problemem.
Dokonałem również pierwszej wpłaty na netbet poker w wysokości 30$, która miała skutkować natychmiastowym podbiciem do poziomu srebrnego, co również się nie stało.

Pomoże ktoś?

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
sojowyjarz
PokerStrategist

A dostałeś darmową gotówkę? :)

Odpowiedz
Cytat
liczyrzepa92 Autor wątku
liczyrzepa92
PokerStrategist

No pewnie, że tak.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Hej,

Na poker roomach z sieci iPoker aktualnie nie przyznajemy StrategyPoints. Będzie to jednak naprawione. Więcej informacji w tym temacie: https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=394493

Ponieważ nie otrzymaliśmy informacji o tym, że grałeś po otrzymaniu darmowej gotówki to otrzymałeś tego maila. Jeśli jednak grałeś to możesz zignorować tego maila.

Widzę, że wpisałeś do swojego profilu nicki z kilku innych poker roomów. Aby pojawiła się informacja o tym, że Twoje konta są powiązane z PokerStrategy.com to musimy otrzymać dane od poker roomów z informacją o zdobytych przez Ciebie StrartegyPoints. Dane te poker roomy wysyłają przeważnie z opóźnieniem do 3 dni, ale tylko gdy konta te zakładałeś poprzez instrukcje dostępne na naszej stronie. Jeśli konta te założyłeś w inny sposób i wpisałeś tylko nicki z tych poker roomów to niestety za grę na nich nie będziesz otrzymywać StrategyPoints.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
liczyrzepa92 Autor wątku
liczyrzepa92
PokerStrategist

Ok, dziękuję bardzo za wyczerpującą odpowiedź.
Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat