Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

android i PS

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
832 Wyświetlenia
rnmt

cześć,

Brakuje mi aplikacji na androida, która pozwalała by uczestniczyć w treningach i oglądać filmy szkoleniowe. Pewnie użyteczność była by ograniczona do treningów bez join.me, ale jest sporo filmów teoretycznych - mindset, GTO ...

co o tym myślicie?

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Kady82

Możesz oglądać filmiki na androidzie z flashem, ale apka by się przydała _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Witam,

Jeśli Twój Android/Phone obsługuje Adobe Flasha to możesz bez problemu odwiedzić nasz trening (przetestowałem przed chwilą) i obejrzeć film na naszej stronie i wystarczy do tego najzwyklejsza przeglądarka.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Youtube, czy Facebooka też można oglądać przez przeglądarkę, a jednak strony te oferują swoje aplikacje. Ogólnie trend jest taki, że każda poważniejsza strona ma swoją. PS.com jest przystosowane do komputera a nie małego ekranu telefonu, taka aplikacja ułatwiłaby korzystanie z serwisu.

Odpowiedz
Cytat
rnmt Autor wątku
rnmt

Zwykle używam FF, w którym to nie działa i nie wpadłem na pomysł, żeby sprawdzić w innej przeglądarce.
Dzięki za pomoc

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Polecam Dolphin Browser, działa znakomicie.

Snovv, zobaczymy co przyniesie nowa platforma, na którą przeniesie się PokerStrategy.com. Zrozumiałe jest, że w obecnej sytuacji, nie ma sensu wprowadzać takich udogodnień.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
GramNaTilcie

Bądźmy mobilni, uczmy się nawet w tramwaju.

Odpowiedz
Cytat