Witam, proszę o poprawienie linków w dziale No Limit ( analiza rozdań na poszczególnych stawkach ), gdyż wkradł się błąd i źle są podlinkowane pod fora.
Hej Kozaczov,
Mógłbyś wskazać gdzie dokładnie znalazłeś błąd, bo szukam i szukam i szukam i nie widzę
Pozdrawiam
wydaje mi się, że wcześniej miałem normalnie podlinkowane te podfora jak np. FR - NL20 do NL50, a teraz nie mogę na nie kliknąć nawet, wcześniej wyskakiwał mi komunikat, że nie mam odp. statusu by je obejrzeć a teraz nawet tego nie ma.
Mówisz o tym na stronie głównej?

Z tego co zrozumiałem, nie możesz kliknąć w odnośnik?
Pozdrawiam
dokładnie tak u mnie nie można kliknąć na
FR - NL20 do NL50
SH - NL20 do NL50 , SH i FR NL100 +
nie wiem dlaczego są nieaktywne. jak mówię wcześniej rozumiem bo nie mam statusu odp. by tam wejść ale kliknąć się dało a teraz nie, być może to zmieniliście, że bez statusu odp. nie da się kliknąć skoro Ty masz zaznaczone i możesz wejść
Działy te dostępne są od statusu srebro+, to dlatego nie masz do nich linków.
Jak zdobędziesz min. srebro (do czego zachęcam ;)), to pojawią się linki.
Pozdrawiam
spoko to wiem, tylko jak mówię wcześniej były normalnie podlinkowane i dostawałem tylko notkę że nie mogę wejść a dziś nie da się nawet kliknąć, tak więc rozumiem już wszystko tak ma być sorki za zamieszanie
..
Pozdrawiam serdecznie
Hej Kozaczov,
Mooris pojawi się dopiero w czwartek, jeśli masz jakąś sprawę związaną z forum, to możesz skontaktować się również z jednym z naszych adminów. Zapraszam.
Pozdrawiam
Nawet lepiej, tak więc proszę Cię o przyjęcie zaproszenia to się odezwę do Ciebie na prv.
ależ cały czas czekam Morisq :D, mam nadzieję że gdzieś tam dohpaZ przekazał info Wam wszystkim o co chodziło, czekam cały czas na odp.