Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wałek?

18 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
1,714 Wyświetlenia
PISAK89

Spojrzcie na screnna.
Ja z tego co widze Mam strita zlozonego z 2AKQJ a tam kolega ma zaledwie 2 parki z 8 i z 2. Myslalem ze strit jest mocniejszy od 2 par :O. Moze sie myle

17 odpowiedzi
darek1987pl

no comment

jerzypan

ty na powaznie hmm, jak by to napisac pewinie ze strit mocniejszy ale w pokera nie ma stritow kA234 nie laczy sie tak kart.

skaitynas

Sorry, ale jak ty zdałeś quiz? Tak to jest jak kogoś prosisz o zdanie quizu... Chyba, że to prowokacja rodem z for Onetu.

Tygrys1985
kfiatek

napisz do supportu pokerroomu na którym grasz, że Cie przewalili :P

Mooris

hmmm prowokacja ? ;)

Pisak nie miales strita, polecam artykul https://polska.pokerstrategy.com/strategy/others/247/ a za nim wszystkie pozostale :)

Pozdrawiam

ja wczoraj mialem strita QJ987 :D
serialnie tak sie pomylilem i przegralem z kumplem pare zecikow :D

No rzeczywiście wałek niezły- chyba powinni zamknąć full tilta skoro takie przekręty tam odchodzą...

Wałek jak nic!!

Przydałby się, żeby Cię huknąć mocno w łepetynę ;)

Mooris

Panowie chyba kazdy z nas kiedys zaczynal - jestesmy aby pomoc a nie sie wysmiewac

Original od Mooris
Panowie chyba kazdy z nas kiedys zaczynal - jestesmy aby pomoc a nie sie wysmiewac

OK, sorry jeśli przesadziłem. Ale siadanie do stołu i gra za pieniądze gdy nie zna zasad gry to... (niech sobie każdy wpisze co chce).

Mooris

WolandPL no to juz jest inna sprawa ;)

Pisak, ja wiem, że tak sobie można pomyśleć na początku kariery i nie ma w tym nic złego. Bo w sumie nie jest to nigdzie napisane. jednak wierz mi, że nie miałeś str8, tylko Ace-high. Niestety, tylko A robi jako "1" i "A" jednocześnie, ale nie można tego łączyć.

Nie martw się, tymi komentami, ja też kiedyś się zastanawiałem, czy str8 3 2 A K Q jest możliwy, na samym początku. Graj zdobywał expa i pobijesz niejednego, który Ci tu szpilkę wbił.

A wam panowie, się opiernicz należy, bo zamiast chłopakowi powiedzieć normalnie, gdzie błąd, to sobie jaja robicie. WSTYD! :(

Pozdro

Original od Fizoloff
A wam panowie, się opiernicz należy, bo zamiast chłopakowi powiedzieć normalnie, gdzie błąd, to sobie jaja robicie. WSTYD! :(

Jaja? Wałek?

Będą naleśniki !!!

Original od WolandPL

Jaja? Wałek?

Będą naleśniki !!!

Naleśników się raczej nie wałkuje :)

Ale mnie "jaja" i "wałek" kojarzą się raczej z wkurzoną żoną :)

Pozdro

macromia

Original od Fizoloff

Original od WolandPL

Jaja? Wałek?

Będą naleśniki !!!

Pozdro

A żona ma jaja ?? %-) xD

Original od macromia

Original od Fizoloff

Original od WolandPL

Jaja? Wałek?

Będą naleśniki !!!

Pozdro

A żona ma jaja ?? %-) xD

LOL xD :D