Spojrzcie na screnna.
Ja z tego co widze Mam strita zlozonego z 2AKQJ a tam kolega ma zaledwie 2 parki z 8 i z 2. Myslalem ze strit jest mocniejszy od 2 par :O. Moze sie myle
ty na powaznie hmm, jak by to napisac pewinie ze strit mocniejszy ale w pokera nie ma stritow kA234 nie laczy sie tak kart.
Sorry, ale jak ty zdałeś quiz? Tak to jest jak kogoś prosisz o zdanie quizu... Chyba, że to prowokacja rodem z for Onetu.
hmmm prowokacja ?
Pisak nie miales strita, polecam artykul https://polska.pokerstrategy.com/strategy/others/247/ a za nim wszystkie pozostale
Pozdrawiam
ja wczoraj mialem strita QJ987
serialnie tak sie pomylilem i przegralem z kumplem pare zecikow
No rzeczywiście wałek niezły- chyba powinni zamknąć full tilta skoro takie przekręty tam odchodzą...
Panowie chyba kazdy z nas kiedys zaczynal - jestesmy aby pomoc a nie sie wysmiewac
Original od Mooris
Panowie chyba kazdy z nas kiedys zaczynal - jestesmy aby pomoc a nie sie wysmiewac
OK, sorry jeśli przesadziłem. Ale siadanie do stołu i gra za pieniądze gdy nie zna zasad gry to... (niech sobie każdy wpisze co chce).
Pisak, ja wiem, że tak sobie można pomyśleć na początku kariery i nie ma w tym nic złego. Bo w sumie nie jest to nigdzie napisane. jednak wierz mi, że nie miałeś str8, tylko Ace-high. Niestety, tylko A robi jako "1" i "A" jednocześnie, ale nie można tego łączyć.
Nie martw się, tymi komentami, ja też kiedyś się zastanawiałem, czy str8 3 2 A K Q jest możliwy, na samym początku. Graj zdobywał expa i pobijesz niejednego, który Ci tu szpilkę wbił.
A wam panowie, się opiernicz należy, bo zamiast chłopakowi powiedzieć normalnie, gdzie błąd, to sobie jaja robicie. WSTYD!
Pozdro
Original od Fizoloff
A wam panowie, się opiernicz należy, bo zamiast chłopakowi powiedzieć normalnie, gdzie błąd, to sobie jaja robicie. WSTYD!![]()
Jaja? Wałek?
Będą naleśniki !!!
Original od WolandPL
Jaja? Wałek?
Będą naleśniki !!!
Naleśników się raczej nie wałkuje
Ale mnie "jaja" i "wałek" kojarzą się raczej z wkurzoną żoną
Pozdro
Original od Fizoloff
Original od WolandPL
Jaja? Wałek?
Będą naleśniki !!!