Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

TT NL50

10 Posty
7 Użytkownicy
18 Reakcje
863 Wyświetlenia

.

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
taczkadrzewa

Raczej easy call gość tam znajedzie 22, 55, AA, Jdjx, Qdqx. Poza tym flush będzie grany często mniejszym sizingiem

Odpowiedz
Cytat
Gomez224

Prawdę powiedziawszy to ja po jego raise flop gram AI. Btw trochę wyżej flop, min 1/3 puli. Gdyby flop był rainbow to call i x/shove turn.

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry

Mowisz ze grasz pod amerykanski pleb bez szkoly a sie motasz w takim spocie heh wsowka flop bez kombinacji i luz masz staty na tym roomie? Jak tak to no brainer game po statach jak nie a sa mega slabi gtacze z usa to gralbym regi bo latwiej spotnac fisza

Odpowiedz
Cytat
peterzimmerman

Małym cbetem indukujuesz na pewno sporo akcji, do tego jeśli mowisz ze pool jest crazy to z tymi blokerami nigdy tam nie wrzucam flopa, daje mu poświrować na dalszych streetach

Odpowiedz
Cytat
89deny89

Jeśli masz wątpliwości co do rozegrania tej ręki to słabo o Tobie świadczy,tym bardziej na nl50 :D
100%czasu b/c flop . X/c any turn. Jesteś na top range. Bet i wsuwka nie ma tutaj żadnego uzasadnienia.

Odpowiedz
Cytat
Riverek

Easy call, a nawet 4 bet wskazany i jeśli się nic strasznego po drodze nie wydarzy, to fajne easy money.Czy ja dobrze zrozumiałem, ale Ty to sfoldowałeś??

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry

nie no fold tam to bylby szczyt.

Odpowiedz
Cytat
89deny89

To po co wrzucasz to rozdanie?

Odpowiedz
Cytat
89deny89

To jest zwykły cooler, niczego tutaj się nie wymyśli z tą reką. Ciekawe co robisz z całym range na tym flopie, co kontynuujesz vs raise i jaki jest Twój adjust widząc to co on pokazał na przyszłość. Tu już jest pole do popisu a nie płacz czy mam x/f top seta 3b pot.

Odpowiedz
Cytat