.
Raczej easy call gość tam znajedzie 22, 55, AA, Jdjx, Qdqx. Poza tym flush będzie grany często mniejszym sizingiem
Prawdę powiedziawszy to ja po jego raise flop gram AI. Btw trochę wyżej flop, min 1/3 puli. Gdyby flop był rainbow to call i x/shove turn.
Mowisz ze grasz pod amerykanski pleb bez szkoly a sie motasz w takim spocie heh wsowka flop bez kombinacji i luz masz staty na tym roomie? Jak tak to no brainer game po statach jak nie a sa mega slabi gtacze z usa to gralbym regi bo latwiej spotnac fisza
Małym cbetem indukujuesz na pewno sporo akcji, do tego jeśli mowisz ze pool jest crazy to z tymi blokerami nigdy tam nie wrzucam flopa, daje mu poświrować na dalszych streetach
Jeśli masz wątpliwości co do rozegrania tej ręki to słabo o Tobie świadczy,tym bardziej na nl50
100%czasu b/c flop . X/c any turn. Jesteś na top range. Bet i wsuwka nie ma tutaj żadnego uzasadnienia.
Easy call, a nawet 4 bet wskazany i jeśli się nic strasznego po drodze nie wydarzy, to fajne easy money.Czy ja dobrze zrozumiałem, ale Ty to sfoldowałeś??
To jest zwykły cooler, niczego tutaj się nie wymyśli z tą reką. Ciekawe co robisz z całym range na tym flopie, co kontynuujesz vs raise i jaki jest Twój adjust widząc to co on pokazał na przyszłość. Tu już jest pole do popisu a nie płacz czy mam x/f top seta 3b pot.