Napisane przez BSCpl
Jestem za.Pojawiaja sie arty i filmiki, tylko treningów brak.
Jezeli trening juz bedzie to jestem za nl50 (im mniej fisherni tym lepiej dla uczniow
)
z kim jak z kim ale z fishami najtrudniej sie gra
Napisane przez BSCpl
Jestem za.Pojawiaja sie arty i filmiki, tylko treningów brak.
Jezeli trening juz bedzie to jestem za nl50 (im mniej fisherni tym lepiej dla uczniow
)
z kim jak z kim ale z fishami najtrudniej sie gra
ja gram SSS, ale chętnie bym zobaczył trening MSS, bo bardzo możliwe, że dojdę do takiego poziomu gdzie SSS się już nie opłaca.
Napisane przez Leszek333
ja gram SSS, ale chętnie bym zobaczył trening MSS, bo bardzo możliwe, że dojdę do takiego poziomu gdzie SSS się już nie opłaca.
sss jest opłacalne na każdym poziomie jedyne z czym może być to z ilością stołów do gry i dla tego sam skłaniam sie do zmiany strategii ja nie odkładam sss na półke bede dalej grać sss bo wiem, że w tej strategii dobrze sie czuje. jak ktoś mnie pyta co gram to odpowiadam no limit holdem (Bss Mss Sss).
Napisane przez PanDuzePE
Witam,
Czy społeczność jest zainteresowana jedną z w/w form ulepszania swojej gry? Jeśli będzie w miarę przyzwoity odzew społeczny to wtedy będzie można coś zorganizować , natomiast muszę mieć rozeznanie w temacie co i jak. Póki co pierwsza seria filmów ukończona, pierwszy film wypuszczony, wkrótce zapewne drugi.Podsumowując proszę o wpis w tym temacie wszystkich zainteresowanych, którzy wyrażają chęć uczestnictwa w treningach, żeby nie było tak ze na trening będzie przychodzić parę osób, bo wtedy to mija sie trochę z celem.
Pozdrawiam !
Super my tu gadu gadu ale czy ruszy ten terning MSS?
Witam,
Mamy w planach reorganizację wszystkich treningów już niedługo więc wszystko się odbędzie swoim czasie.
Pozdrawiam.
Ja też jestem zainteresowany treningami! Tylko, że gram nl5... mając rola na nl10 w MSS ale boję się tam wejść ponieważ na nl5 jestem break even... to na nl10 ostro bym dostawał... We need coaching!!
Pozdro
Witam ponownie !
Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to trening powinien odbyć się w niedzielę, tj. 15.05.2011 godzina 19 - 20:30. Platforma FTP.
Limit NL10 lub NL25.
Wkrótce również ustalę jakiś cennik za private coaching. Zainteresowanych proszę o kontakt skype - > grandepee
Pozdrawiam!