siemanko !
jestem zmuszony przelozyc dzisiejszy trening, ze wzgledu na maly problem techniczny.
Trening rozbijemy na 2x 1.5h za tydzien (19 sierpnia) i za 2tyg(26sierpnia)
przepraszam za utrudnienia i pozdrawiam
majster
siemanko !
jestem zmuszony przelozyc dzisiejszy trening, ze wzgledu na maly problem techniczny.
Trening rozbijemy na 2x 1.5h za tydzien (19 sierpnia) i za 2tyg(26sierpnia)
przepraszam za utrudnienia i pozdrawiam
majster
Witam !
dzisiaj zrobimy trening, ale chcialbym zrobic cos nowego.
Jezeli ktos z was jest chętny na to publiczny-prywatny trening to prosze o zgloszenie sie na skype:radekxp.
W planie by bylo zagrac 1h taka sesje, gdzie poobserwuje kogos a potem przez 30minut mozemy podyskutowac o tym co sie dzialo.
chetnych zapraszam na skype, a wszystkich chetnych zapraszam na trening
pozdro
majster
Hej! Właśnie zakończył się trening HU i człowiek od razu wie, jak głupi jest. Dla mnie jesteś jednym z lepszych trenerów :nh
Jakby nikt się do sweeta nie zgłosił, to czy możliwe jest NL2? Mój komp ssie, ale mam nadzieję że uciągnąłby wszystko na dostatecznym poziomie.
Pozdrawiam!
Bardzo dobry trening. Bylem chyba drugi raz, ale od teraz postaram sie wpadac jak najczesciej. ♠_thumbsup:
miałem iść do kościoła, ale wybrałem się na ten trening i nie żałuję
Masa value! - Majster i Arnie to dobry duet
siema, są może na ps filmiki traktujące o grze z super hiper agro oponentami, oraz z takimi, co callują około 100% pre i nie foldują nawet bakdor strita albo jednej overkarty przez 3 strity?
Napisane przez sandraardnas
siema, są może na ps filmiki traktujące o grze z super hiper agro oponentami, oraz z takimi, co callują około 100% pre i nie foldują nawet bakdor strita albo jednej overkarty przez 3 strity?
jezeli masz taki mecz w bazie, podeslij mi go na monstacock@gmail.com i zajmiemy sie tym na treningu (o ile chcesz)
A jak to zrobić? W hm2 dałem select player, wybrałem jednego z tych zawodników i mogę przeanalizować wszystkie 302 ręce, które z nim zagrałem, ale nie wiem jak wyeksportować te ręce.
zaznaczasz wszystkie handy -> export hands to hard drive -> wybierasz folder -> klik ok = mamy handy :fuckyeah
hej, dzisiaj dopiero udało mi się obczaić jak się wogóle zaznacza handy w haemie, a że idę spać to wyślę Ci je jutro, więc najwyżej będą na następny trening.
Dobranoc.
IPoker, $0.50/$1 No Limit Hold'em Cash, 2 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
BB: $16.50 (16.5 bb)
Hero (SB): $98.60 (98.6 bb)
Preflop: Hero is SB with Q
5![]()
Hero raises to $2, BB calls $1
Flop: ($4) 9
7
9
(2 players)
BB checks, Hero bets $2, BB calls $2
Turn: ($8) J
(2 players)
BB checks, Hero checks
River: ($8) J
(2 players)
BB bets $4, Hero folds
Results:
$8 pot ($0.40 rake)
Final Board: 9
7
9
J
J
BB mucked and won $7.60 ($3.60 net)
Hero mucked Q
5
and lost (-$4 net)
takie biedne rozdanie znalazlem
Siemanko
Niestety musze dzisiaj przelozyc trening, bo sie rozchorowalem.
Napiszcie jaka opcje wolicie, jeden trening w srodku tygodnia czy rozbic to na 2x 1.5h
pozdro i przepraszam za utrudniena
majster
Siemanko
Moj jutrzejszy trening NLHU Silver odbedzie sie we wtorek o 20 !
przepraszam za utrudnienia i zapraszam na imprezke ! majster
Majster, jest szansa żebyś nagrywał dzisiejszy trening? Albo ktokolwiek? Chętnie bym obejrzał, a akurat nie mogę
jak napisałem - start 19 30 !
wiec moze wyrobisz.
jak checie mowic jakies rozdania to wrzucajcie je tu, macie 1.5h na wybranie ich i wpisanie informacji o przeciwniku.
Dozo o 19 30 !