Przejdź do forum
Trening live GoverN...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Trening live GoverN666 - feedback

122 Posty
40 Użytkownicy
127 Reakcje
30.3 K Wyświetlenia
TthreeO

To może w związku z tym ktoś tę godzinę będzie mógł wygrać? :f_love:

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Postaramy się to odrobić, ale najlepiej po Euro, w związku z którym w czwartek zaczynamy o 19:00, bo o 21:00 wiadomo co się będzie działo :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Trener
weirdcreep

Napisane przez imgoingtomirage
(ma to związek z powodziami w Anglii)

teraz to już nawet woda w Anglii robi Brexit

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Jutro dla odmiany GoverN będzie grał NL50 Zoom. Zapraszamy o 19:00 (przesunięte ze względu na mecz) :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
imgoingtomirage

W czwartek zapraszamy na gierkę live na NL25/50 Zoom :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
7WaysToWin

Czy z czwartkowego treningu o grze postflop będzie dostępne nagranie? :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Cześć 7WaysToWin,

Tak będzie, zawsze jest ;)

:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Hej,

Mamy nadal problemy z działaniem treningów dla srebra+ i niestety jutrzejszy trening GoverN666 nie odbędzie się. Postaramy się to jednak jakoś wam wynagrodzić ;)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
GoverN666 Autor wątku
GoverN666

Jak zapewne pamiętacie na treningach wspomniałem, że pracuje nad nową serią.

W ramach rekompensaty za brak treningów po nowym roku, które oczywiście niebawem wrócą, możecie dzisiaj obejrzeć pierwszą cześć ;)

Szczególnie zapraszam osoby uczestniczące w moich treningach regularnie znajdziecie tam kompendium tego co zawsze powtarzałem podczas sesji live i na pewno pomoże wam trochę uporządkować wiedzę.

https://polska.pokerstrategy.com/news/content/Zacznij-my%C5%9Ble%C4%87-na-preflopie_99583/

Zapraszam trzymajcie się i do następnego ! :f_drink:

PS. Niedługo większe podsumowanie na moim blogu :f_love: :f_love:

Odpowiedz
Cytat
niemambopoco

To nie fair.
Gram Na titan poker od nowego roku, nabilem ponad 1k $ raku, lecz mimo to wciaz nie moge obejrzec produkcji, bo cos sie popsulo w naliczaniu pkt.

Juz dawno powinienem miec platyne. Czy tak trudno, po tylu tyg, w koncy naprawic usterke?

Chcialbym ogladac filmiki od zlota, jak wyzej wymieniony, co moge zrobic? Przeslac screeny z hm z zaznaczona opcja ile wygenerowalem raku?

Odpowiedz
Cytat
Moderator
retrograde87

Napisane przez niemambopoco
To nie fair.
Gram Na titan poker od nowego roku, nabilem ponad 1k $ raku, lecz mimo to wciaz nie moge obejrzec produkcji, bo cos sie popsulo w naliczaniu pkt.

Juz dawno powinienem miec platyne. Czy tak trudno, po tylu tyg, w koncy naprawic usterke?

Chcialbym ogladac filmiki od zlota, jak wyzej wymieniony, co moge zrobic? Przeslac screeny z hm z zaznaczona opcja ile wygenerowalem raku?

Niestety są problemy z naliczaniem punktów w dalszym ciągu. W tym celu wyślij ticket najlepiej ze screenem z trackera bądź historii rąk Titan Pokera.

Odpowiedz
Cytat
niemambopoco

Napisane przez retrograde87

Napisane przez niemambopoco
To nie fair.

Niestety są problemy z naliczaniem punktów w dalszym ciągu. W tym celu wyślij ticket najlepiej ze screenem z trackera bądź historii rąk Titan Pokera.

Wow, niespodziewalem sie, ale pomoglo!
Dzieki:f_drink:

Odpowiedz
Cytat

Świetny trening sporo się na nim nauczyłem, oby więcej takich :)

Odpowiedz
Cytat
ShakeMeDown

Hej! Nie wiem czy w dobrym topicu piszę ale dzisiejszy trening z Justynką jak zwykle klasa. Mam tylko jedną uwagę. Dwa tygodnie temu zadanie Tobie pytania i dostanie odpowiedzi to był żaden problem. Dziś czat opanowały dwa czy trzy trolle w związku z czym apeluję o jakiegoś moderatora na następny raz(może to przez obecność Justyny). Ci ludzie nie chcą się uczyć a przeszkadzają tym, którzy przyszli po jakąś wiedzę. Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
Wentarlo

Trening 10/10, może za tydzień powtórka :f_biggrin:?

Odpowiedz
Cytat
Heissenbberg

Co do dzisiejszego treningu jak najbardziej zgadzam się z postami wyżej,a sam mam pytanie co do jednego spota(choć nie wiem czy jest to do tego odpowiedni temat). W spocie gdzie Justyna była 3betowana przez BU mówiłeś,że zakres 3betowania BU będzie szerszy niż CO,a w swojej serii o budowaniu zakresów,że teraz jest taka tendencja,że ten 3bet będzie większy właśnie na CO,ponieważ gracze izolują gracza otwierającego,chcąc uniknąć gry bez pozycji po callu BU lub squeeza. Mógłbyś to jakoś skomentować? :)

Odpowiedz
Cytat
GoverN666 Autor wątku
GoverN666

Napisane przez Heissenbberg
Co do dzisiejszego treningu jak najbardziej zgadzam się z postami wyżej,a sam mam pytanie co do jednego spota(choć nie wiem czy jest to do tego odpowiedni temat). W spocie gdzie Justyna była 3betowana przez BU mówiłeś,że zakres 3betowania BU będzie szerszy niż CO,a w swojej serii o budowaniu zakresów,że teraz jest taka tendencja,że ten 3bet będzie większy właśnie na CO,ponieważ gracze izolują gracza otwierającego,chcąc uniknąć gry bez pozycji po callu BU lub squeeza. Mógłbyś to jakoś skomentować? :)

Hej owszem i nadal tak uważam, ale to jest nl10 i trzeba zawsze się dostosowywać, że tutaj gracze będą jeszcze trochę bardziej tight 3betować, bo nie rozumieją konceptu.

Im wyższe limity tym więcej osób będzie ograniczała swój cold call na CO praktycznie do 1-2%, a reszta będzie po prostu 3betowana z dokładnie tych powodów o, których napisałeś.

To nie znaczy, że my jako gracze mamy grać tak samo jak reszta, nawet na nl10 jestem zwolennikiem dużej ilości 3betów z CO, ponieważ 3bet to zawsze profit a im niższy limit tym fold eq do zagrania dużo większe :P

Odpowiedz
Cytat
Heissenbberg

Dzięki wielkie za odpowiedź :)

Odpowiedz
Cytat
Heissenbberg

Dzięki wielkie za odpowiedź :)

Odpowiedz
Cytat