Przejdź do forum
Tilt pod kontrolą !...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Tilt pod kontrolą ! video

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
1,045 Wyświetlenia

Wyglądało to tak - grałem 4 stoły SH NL30x2 i pierwszy raz od 4 dni byłem na czerwono na każdym stoliku co mnie trochę nie stiltowało ale lekko zirytowało.

Karty były OK - ale zawsze ktoś miał lepiej - nie była to jakaś wielka wtopa 1,5BI.
Trochę zacząłem źle grać a jak to zauważam wyłączam się - jednak miałem jeden stół który wydawał mi się obiecujący. PF jakieś 44% - średni pot 8 $. Warto tutaj zostać.

W trakcie filmu widać jak zmieniam miejsce żeby mieć pozycje nad graczem "goldcap" wydawało mi sie ze gra na mnie pozycją - raczej błędne myślenie bo gdyby miał pojęcie to by zmienił miejsce na mnie bo było wolne.

Rąk na razie nie komentuje jedynie co to ręka QK (13:33-13:57) - zły jestem na siebie bo odpuścić powinienem już na flopie - ale z drugiej strony stworzyła mi image gościa na tilcie. "Czasem trzeba oddać, żeby zabrać" ; )

Jak sie komuś będzie chciało zobaczyć i skomentować.
Video - 19 minut - historia odtwarzana z RePlayera:
http://odsiebie.com/pokaz/58170---8d77.html?pobierz

3 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

simoo - mozesz przeniesc do działu filmiki ? widze troche osob zaciagnelo ale nikomu sie nie chce komentowac - w sumie racja nie ma co ;)

darek1987pl

nie wiem czy zawsze tak grasz czy tylko teraz chciałes zagrać jak najwięcej rąk w jak najkrótszym czasie nie wiem też jak sie gra na Fulltilt poker ale wg mnie:
-za dużo grasz z wszesnych pozycji
- przeceniasz overpary ( JJ w tym rozdaniu trzebabyło kontrolować pule)
- przeceniasz Asy z niskim kikerem
-ogólnie mimo że to SH za ryzykownie (gra z 2 4 a potem jeszcze podbicie na flopie bez sensu)

Dobrze że siadły te AA na QQ i że doszedł as na turn w rozdaniu AK bo było by krucho
Wstaw coś wiecej i poczekaj na opinie fachowców:)
Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

darek dzieki za krótką ocene
to nie jest normalna moja gra - masz racje, że chciałem zagrać jak najwięcej rąk aby gdy przyjdzie dobry moment zostane wyplacony - udało się ;)

// za dużo grasz z wszesnych pozycji
- normalnie odpuściłbym sporo rozdań z tego materiału ; )

// przeceniasz Asy z niskim kikerem
Od CO do D - gram prawie kazdy jak są do mnie limpy lub pasy - jak juz wchodze to tylko z podiciem - nie limpuje wcale - wiec albo pas albo bet

//-ogólnie mimo że to SH za ryzykownie (gra z 2 4 ...
nie pemiętam - musze zerknac na filmik - wiem, że to jeszcze nie są stawki na taką grę ale jezeli to było na D to czasami karty nie mają dla mnie znaczenia - moge podbić i zrobić c-bet z any two jak znam gracza który jest za mną.

//- przeceniasz overpary ( JJ w tym rozdaniu trzeba było kontrolować pule)
tu masz absolutną racje ;)

materiałów do nagrywania mam sporo - zgram jakąś normalną sesje i zapodam do oceny