Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

tabela preflop

7 Posty
5 Użytkownicy
1 Reakcje
954 Wyświetlenia
matehouse

Witam

Stworzyłem tabele rąk startowych. Co dodać, co zmienić?
Oczywiście to jest tylko podstawa. Nie trzymamy sie tego sztywno i swoja grę nalęży dostosować do przeciwnika i danej sytuacji.

niebieski - ręce z którymi otwieramy
czarny - sprawdzamy podbicie
czerwony - 3bet

Tabela

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
grisza1989

Rozumiem że to na czarno na MP to zazwyczaj grasz call vs UTG? Jeśli tak jest to to jest mocno szeroki range, nie do wybronienia według mnie. Do tego nie masz praktycznie w ogóle 3bet blefów uwzględnionych. Jak dla mnie za dużo jest do poprawy żeby tutaj coś zmieniać, nawet open range mi się nie podobają, jeśli jesteś wstanie robić profit na ręce typu KTo z MP to szacun ale szczerze wątpię. Siadłbym do hm posprawdzał gdzie jakie ręce są profitowe i zrobił to na nowo.

Odpowiedz
Cytat
Heissenbberg

Dodatkowo nie możesz sobie ustalać sztywnego colda calla i 3betu vs. wszystkie pozycje,bo na np. na BU będziesz co innego callował vs. UTG,a co innego vs. CO i to samo z 3betem.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Możesz sobie zweryfikować, jak Twoje tabele mają się do GTO sugerowanego przez Snowie korzystając z darmowego narzędzia:

Preflop advisor

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry

zdeczka bez sensu tabelka bo zeby to dzialalo musi byc pozycja vs pozycja a nie twoja pozycja vs wszytkie pozycje.

Odpowiedz
Cytat
matehouse Autor wątku
matehouse

No macie rację, trochę to bez sensu. Orientuje się ktoś czy są gdzieś dostępne jakieś tabelki ?

Odpowiedz
Cytat
Heissenbberg

Kolega wyżej Ci podesłał

Odpowiedz
Cytat